Misiekaba: scenario om Suriname te destabiliseren

24

PARAMARIBO, 29 apr – “Scenario’s uit bepaalde hoek.” Die hebben maar één bedoeling: de samenleving destabiliseren, zegt parlementariër André Misiekaba. Vandaar de “verruwing” van de criminaliteit die menige burger al het leven kostte. Voor Ruth Wijdenbosch (Nieuw Front/NPS) reden de wenkbrauwen te fronsen.

Want wie zou Misiekaba bedoelen toen hij zijn stelling deelde met het parlement? “Zeer ernstige opmerkingen”, zegt Wijdenbosch tegenover de Ware Tijd. Die zijn tenminste een onderzoek waard. Het is ook waar Misiekaba om vraagt. Het moet wel een machtige hoek zijn. Want volgens Misiekaba criminelen in gevangenissen opzettelijk in vrijheid gesteld om misdrijven te plegen. Ze worden daar ook voor betaald.

Nu zijn er maar weinige instanties die bevoegd zijn gevangenen vrij te laten. Het Openbaar Ministerie mag alleen personen in voorarrest vrijlaten. Wie al veroordeeld is, zit in de gevangenis en kan alleen vrijkomen als de rechter dat beslist. Volgens Misiekaba worden de criminelen vrijgelaten “om dingen te doen,” Hij wil een onderzoek, omdat anders elke beleidsmaatregel gedoemd is te mislukken.

24 REACTIES

 1. Groot Nieuws!Nee hoor mensen laat je niet gek maken!Dit is een voorop in mekaar gezet scenario door meneer Misselijkeba en Bouta!Doorzichtig!Mo kong dang joe e tak so je tak so,wo broeja ding!Bouta zit erbij en weet zogenaamd van niets.Sosso opschuif!Ze maken er een puinhoop van en gaan straks een ieder de schuld geven van hun mislukking behalve zichzelve.Do the job or Fuck off!


  Maak melding

 2. Deze mevr. loopt constant te slapen of weet uit domheid niks.
  Ziet deze mevr. niet dat het niet alleen veruwing is maar ook nog een vorm van zeer brutaal zijn.

  Brutaliteit en durf tentoon te spreiden van de deze zeer brutale handlangers.
  Dan is een analyse snel en eenvoudig gemaakt.

  De rovers doen als of zij in een geweldige geld nood zitten en daaron alles geoorloofd is…dus mevr..slaap niet..NPS lobi srebi.

  Wat ik weet…. bepaalde figuren willen helemaal geen belasting betalen din wani na vrij libi fu FRONT…dus ik zeg u zoek en gij zult ze vinden.(ik zeg ook a wens din man roof tog yu mus fu pai na belasting….dus 100.000 USD….din man roof fu yu….over 100.000 USD belasting yu mus fu pai…geen rotzooi meer met foefjes…dieven rovers allemaal met behulp van politieke figuren…wagti…..din man e kon na yu…tap na heer bende voor jaren.


  Maak melding

 3. Zelden heb ik een grotere onzin horen verkondigen. Waarom zou men eerst misdadigers uit de gevangenis gaan bevrijden terwijl men overal buiten de gevangenis ‘liefhebbers’ genoeg zou kunnen vinden die het vuile werk tegen betaling willen opknappen? Er zijn vast wel liefhebbers te vinden onder de illegale parkeerwachters, hosselaars en de bolletjesslikkers waar Suriname geen gebrek aan heeft, ik denk dat er genoeg onder hen zijn te vinden die maar al te graag tegen betaling een gezin zouden willen terroriseren en als bonus ook nog hun geld en sieraden zouden willen meenemen. Misiekaba moet maar een betere smoes bedenken om het falen van deze regering goed te praten. Of misschien is Misiekaba zelf bezig met een scenario om de avondklok weer in te voeren in Suriname.


  Maak melding

 4. Het spreekt voor zich. Deze drs heeft het wel aan het rechte end.

  Misikaba = ik heb het al gezien;

  Misikaba = dame houdt op!

  Het is maar net hoe of jij het interpreteert.


  Maak melding

 5. Misiekaba laat duidelijk zien hoe dom en incompetent hij is, Met deze uitspraak schoffeert hij de hele MC.
  We weten ook dat iedereen die met Bouterse in zee gaat wordt besmet met die gevaarlijke virus liegen bedriegen anderen de schuld geven van hun onkunde.


  Maak melding

 6. Dat is een heel zware beschuldiging in richting van de leiding van Santo Boma.Hopelijk kan de predikant het bewijzen anders wordt hij straks ook veroordeeld als Waterberg wegens smaad.Dan is hij weer aangewezen op de collecte in zijn kerk.En dat is niet veel.

  Cobie.


  Maak melding

 7. Zware Criminelen bewust op het maatschappij loslaten om mensen te terroriseren?????

  Het is bijna niet te geloven, is dit wel waar, kan ik me niet voorstellen.


  Maak melding

 8. Lulkoek!

  Ieder weldenkend mens kan dit bericht van meneer Misiekaba bij “Landen” deponeren.
  Landen is de voormalige vuilnisbelt achter in de Charlesburg.

  Misiekaba is aanklaagbaar en bij deze strafbaar. Zulke beschuldiging schuiven op het adres van zeker de opositie, kan niet!
  Wat een grote onzin!


  Maak melding

 9. Wil misiekaba met zijn opmerking een voorschot nemen op het falen van de regering.
  Waarop stoelt hij zijn opmerkingen. Het is opmerkelijk dat hij nu ermee komt.Nu alles onder deze regering fout gaat.
  Was hij het niet die de verruwing in Suriname bagataliseerde.
  misiebaka van Bouterse lik de kont van Bouterse schoon.


  Maak melding

 10. Misikaba, trek je camouflagepak maar weer aan en ga na het binnenland om je onzin te verkondigen! Misschien zijn er daar nog een paar ongeletterden die je geloven. Dit is weer zo’n uitspraak die het falen van de huidige NDP-fractie camoufleert. Vandaar dat camouflagepak!


  Maak melding

 11. De doodstraf is officieel nog niet afgeschaft in suriname. Dus ik stel voor om de doodstraf in Suriname her in te voeren. Dan zijn we van al die criminelen af, die ons geliefde Suriname terroriseren.


  Maak melding

 12. In Suriname is jaren héél” veel” mogelijk!

  Van alles is daar in de tropen mogelijk…..behalve goeie dingen.Waarom zou “dit” niet mogelijk kunnen zijn ?

  Constuctieve dingen, waarop een volgende regering/generatie door kan borduren, kunnen zij daar toch niet op gang brengen ! Laat staan ontwikkelen !

  Komende honderd jaar wordt Su,(Su is al één halve Pranasie) steeds méér een…broko…broko….Pranasie.Blijf maar op letten!

  Groet,(Veel wijsheid !)


  Maak melding

 13. Toen Dino Bouterse; een paar jaar geleden in Santo Boma opgesloten zat,kwam er toen óók regelmatig(hoofd zakelijk `savonds) een helikopter aan gevlogen om hem daar op te halen ! Ging hij zó buiten de gevangenis zijn dingen(vertier/plezier)doen,daar na weer ’thuis ‘ gebracht.Persoonlijk kijk ik er niet van op !!!

  In Su geldt de wet van ‘Jungle’!

  Groet,(veel wijsheid)


  Maak melding

 14. Is die beraamde aanslag op Abrahams en Santokhi al opgelost? MC en NF lob’ a dirrrty game! Scenario,scenario.

  Als Misiekaba had gepleit voor onderzoek naar corruptie binnen bepaalde justitiele en politiele diensten, hadden velen hem nog kunnen volgen en wellicht sympathie kunnen opbrengen.


  Maak melding

 15. In een demo-cratie,zou deze meneer mie-kaba opgeroepen worden en verantwoording moeten afleggen aan de regering ,c.q. parij..

  maar in surbo blijf je zitten waar je zit liegen en bedriegen is de algemene trend..

  bbd heeft letterlijk geen ballen..

  waardeloze bende lijder geniet geen respect van niemand..


  Maak melding

 16. Dit is een kul verhaal,dat alleen uit de mond van een debiel kan komen,om vervolgens een paar achterlijke ganzen mee te krijgen.


  Maak melding

 17. haha dit is zowaar een grote grap. deze regering heeft geen hulp nodig voor destabilisering, ze doen het helemaal zelf. wat ze wel kunnen gebruiken is een schuldige en daar gaat deze onzin over


  Maak melding

 18. als je het goed leest,is dit een doorgestoken kaart.

  dit is gewoon onderling afgesproken wie wat zegd..en als het niet waar is,dan moet verplicht de lijder ingrijpen..


  Maak melding

 19. Mensen dit senario zal toch bij jullie niet onbekend zijn? Wie probeert criminelen amnestie en gratie te geven?????.Kijk ook wie op abop vergadering naast elkaar zaten en de vraag is wat ze aan het bespreken waren.Misschien wie de volgende is die uit de gevang mag vluchten want belfort is de mini-ster weet alles maar kan niks.
  Het wordt tijd dat hij opstapt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.