Gezochte crimineel uit Suriname opgepakt

11

Nolty Welch, een van de voortvluchtige criminelen uit Suriname die in Nederland zijn, is opgepakt. Hij zou een ernstig strafbaar feit in Nederland hebben gepleegd. Welch wordt beschuldigd van een moordaanslag op een man in Zuidoost en staat bovendien als meervoudig moordenaar gesignaleerd in Suriname. Dat meldt Peter R. de Vries dinsdag.

Peter R. de Vries besteedde onlangs aandacht aan mensen die in Suriname veroordeeld zijn en die in Nederland vrij rondlopen. Minister Opstelten zegt het beeld te willen wegnemen dat ons land voor hen een veilige haven is.

Het ministerie heeft Suriname meer dan eens laten weten dat het wil meewerken aan uitlevering of aan vervolging in Nederland. Opstelten schrijft aan de Kamer dat het in totaal mogelijk om elf criminelen gaat die hier verblijven.

11 REACTIES

 1. Strafbaar feit!

  “Het gaat om een persoon die een ernstig strafbaar feit in Nederand heeft gepleegd”.

  Dat staat hierboven. Heeft die persoon ook in Suriname een strafbaar feit gepleegd? Heeft die vrij rond gelopen en is ie daarna hier in de fout gegaan? Ik raak een beetje in de war van de berichtgeving.

  Suriname gaat zich niet druk maken om uitlevering van aldaar veroordeelde criminelen. Net zo gaat men zich niet druk maken om alhier veroordeelde criminelen uit te leveren. Het wordt een zaak die in een doodlopende weg terecht komt, ondanks het harde en goede werk van Peter R. de Vries.

  De NL overheid doet er goed aan deze criminelen op te pakken, stateloos te maken en op de eerstvolgende SLM flight richting Paramaribo te zetten. Een crimineel meer of minder in SU zal echt niet opvallen.


  Maak melding

 2. zo wat een blijdschap voor de buurt bewoners en ondernemers in holendrecht en nu alleen prislla hirasing h. nog vriendin van nolty die de buurt nog terroriseert en beroofd met z,n vriendjes.hoop nog dat de burgemeester cafe sheila dicht spijkerd waar nolty iedere week feesjes gaf voor zijn roversvriendjes en waar de buit werd verdeeld.dankje wel waterkant voor het bezorgen van deze blije nieuws


  Maak melding

 3. Peter R de Vries jij bent mijn HELD!

  Gewoon eenzame opsluiting Zonder enige recht! Levenslang veroordelen!! Als het inderdaad een crimineel is zoals er beweerd wordt volgens Peter R de Vries.

  Bovendien goed werk gedaan Peter! Bedankt 1000 maal.

  Een crimineel minder houdt in, velen in de gemeemnschap kunnen wel beetje veilig voelen! Nu op naar de resterende!

  Arresteerders/Politie etc. alle geluk van de wereld hen op te paken!! Alle succes!!


  Maak melding

 4. DAS: Nolty Welch, want daar gaat het over, heeft in Suriname twee moorden gepleegd. 1 op een prostituee en 1 op zijn eigen neef. Nederland heeft al meermalen bij de autoriteiten in Suriname gevraagd om informatie maar die laten zich vooralsnog niet horen. En uitzetting kan alleen als beide landen daar een akkoord over bereiken.


  Maak melding

 5. Wordt onze ddb ook opgepakt wegens drugs veroordeelde crimineel en opgesloten in nedl..

  Wordt door de sme se pol/jus ook meest wanted opgespoort in sme als in nederland de heer ddb wegens december moorden 1982 als hoofd verdachte..

  worden de 16 verdachten ook opgespoort om veroordeeld te worden van 15 moorden in 82 ..

  een burgen die verdacht wordt,wordt onmiddllijk opgespoort en in voor arrest opgesloten,,tot dat de rechter een oordeel uitspreekt..

  nog vele vragen die beantwoordt moet worden,misie djan laat je stem horen..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.