Nasibdar wil Nieuw Suriname in MC, coalitie houden

6

PARAMARIBO, 21 apr – Het eerste waar John Nasibdar denkt nu hij van de rechter voorzitter mag blijven, is Nieuw Suriname, NS, te houden in de coalitie. Sterker nog, de partij moet deel blijven uitmaken van de Mega Combinatie van president Desi Bouterse. Het kort geding is in zijn voordeel gevallen en daarmee in het voordeel van de coalitie.

Het besluit van de twee NS-parlementariërs om uit de coalitie te stappen, moet worden herzien. “Ik zal beide heren uitnodigen voor overleg. In elk geval blijven we deel uitmaken van Mega Combinatie. We zijn de verkiezingen ingegaan als Mega Combinatie en dat blijven we”, zegt Nasibdar. Volgens de rechter mag parlementariër Harish Monorath zich geen partijvoorzitter noemen. Monorath had het voorzitterschap naar zich toegetrokken en nam sindsdien een kritische houding aan.

6 REACTIES

 1. Lotto!

  Het geluksfeest gaat gewoon met de trein door. Rammeldegammel, tjoekoe-tjoekoe-tjoek!
  Poppenkastverhaaltjes en Teletubie-achtige scenario’s verwarren de Surinaamse kiezer.
  En de prijs is gevallen op…….Nasibdar!


  Maak melding

 2. Kijk dit bedoel ik nou met een aantal reactie hier op dit net, ik moet soms echt kotsen om sommige reactie.
  Iemand beweerd dat verraad nog nooit heeft geloond.Nou vertel mij wat er op 25 feb 1980 is gebeurd in Suriname, op die dag is het hoogste verraad gepleegd in onze republiek Suriname en de beloning is de presidentschap.Wie is nou die grote RAT? vertel mij dat A.U.B


  Maak melding

 3. Ag weet je,een goed demo-craat zou zijn/haar functie beschikbaar stellen en aan de het bestuur vragen nieuw bestuurs-verkiezingen uit te schrijven,zo spoedig mogelijk..,in het belang van de partij..dan ben je goed bezig..

  Maar om zo door te modderen heeft geen zin..

  Het leven is geven en nemen je gaat en komt,en neemt niks mee,alleen je eer en rechts gevoel telt..

  succes..


  Maak melding

 4. Wikileaks moet kotsen als een ander een andere mening is toegedaan dat die verrotte gedachten van hem. Wikileaks zoals jij scchrijft en denkt je hebt vast al een maagzweer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.