Koninklijke onderscheiding voor Clarence Seedorf

27

Clarence Seedorf wordt volgende week donderdag in de Italiaanse hoofdstad Rome benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Dat meldt zijn club AC Milan op de website.

Seedorf ontvangt de onderscheiding in het bijzijn van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi, die eigenaar is van AC Milan waar Seedorf speelt. Milan is koploper in de Serie A.

De middenvelder wordt door de ambassade van Nederland in Italië geroemd om zijn sportieve verdiensten. Ook uitgelicht is zijn maatschappelijke betrokkenheid bij projecten in onder meer Suriname.

27 REACTIES

 1. “Ook uitgelicht is zijn maatschappelijke betrokkenheid bij projecten in onder meer Suriname.”

  Hier kunnen velen een puntje aan zuigen. Een echte djadja sranangmang.


  Maak melding

 2. Beste Meneer Seedorf van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding.U verdient het!U bent echt een voorbeeld voor hoe een Surinamer zich in de wereld zou moeten presenteren.Am proud of you!Er zullen ongetwijfeld negatievelingen die zo’n onderscheiding van de ex-kolonisator de grond in willen boren.screw them!Wat morgen staat te gebeuren is belangrijker dan wat er gisteren heeft plaatsgevonden! Ten aanzien van uw aktiviteiten in Suriname zou ik willen zeggen,wees a.u.b voorzichtig met de huidige “leiders”.Denk aan uw reputatie!


  Maak melding

 3. Wat dacht je van dubbl-nationaliteit aan alle suris..

  Let wel,diep in hun hart voelt ieder surinamer waardan ook op deze aarde buiten sme toch echt een suri..

  Soms wordt je buiten sme beter gewaardeerd,dan in surbo zelf..

  Wat is de reactie van onze lijders in deze,gaan ze toch wat terug doen..

  Je kunt zeggen wat je wil,het zijn de suris in het buitenland,die het land sme een positief imago toebrengen..


  Maak melding

 4. Ik dacht dat toekenning van zo een onderscheiding door de ex-slaven houders en ex kolonisten niet gewaardeerd zou worden door de océr klanten.Want ze zeggen aan ieder die het willen horen hoe slecht holland niet is.

  Cobie.


  Maak melding

 5. Dit is een onderscheiding waar wij Surinamers heel trots op mogen zijn, seedorf verdiend het deze jongen is rol model een echte ambassadeur. dit is geen gele ster in de orde van misdaad.


  Maak melding

 6. #9

  En toch is men er kennelijk gevoelig voor.

  Maar los van alles, toptalent verdient het om geëerd te worden. Goed voor hemzelf, maar ook goed voor Suriname.


  Maak melding

 7. Jasses Paraman. Wat ben je toch een negatieve sukkel. Ben je gefrustreerd omdat ze vergeten zijn jou die Gele Ster te geven? Seedorf heeft het verdiend! Punt uit. Wat is de verdienste geweest van de Gele Ster-ontvangers?


  Maak melding

 8. Beste Clarence, ik verzoek je om deze onderscheiding te weigeren. Zolang jouw volk op Schiphol wordt aangerand en verkracht, moet je weigeren om een onderscheiding van Nederland in ontvangst te nemen. Je zal nog vele ondrscheidingen van overal ter wereld krijgen en daar hoort geen onderscheiding tussen van een land dat verkracht en aanrandt.


  Maak melding

 9. Alle oranje oefenmeesters, die dachten om onze parel weg te wuiven, hebben het lid op hun neus gekregen.

  Without Clarence no championship!


  Maak melding

 10. Mr. ZuidOost

  Clarence Seedrop verdient meer respect in 10 minuten dan jij in je hele leven. Wat ben jij een waardeloos mens. Waarschijnlijk zit jij lekker met je laptop op plein je af te reageren op de Nederlanders die net je uitkering weer hebben gestort.

  Diepe minachting voor jou en ik buig diep voor Clarence!


  Maak melding

 11. Clarence Seedorfs is geen Surinamer, hij is Nederlander. Waarom halen jullie het niet uit je hoofd; daarom heeft hij een Nederlandse onderscheiding gekregen.
  Jullie lullen met “Surinaamse trots”, dat is hij niet. Hij is Nederlandse trots! Hij is van Surinaamse afkomst maar is geen Surinamer.
  Ik ben erg blij dat hij deze welverdiende onderscheiding heeft mogen ontvangen en hoop dat hij veel meer zal krijgen. Ook ik ben trots op deze Nederlander van Surinammse afkomst voor de behaalde successen. GO CLARENCE GO!


  Maak melding

 12. Clarence seedorf,
  Geboren 1 april 1976 in Suriname.
  Nationaliteit Nederlandse.
  In mijn optiek is het niet jou paspoort die bepaald wat je ben maar jou gevoel en dat is voor mij het belangrijkste of ik morgen een paspoort van china beschikt ben ik nog geen chinees, het is een document.


  Maak melding

 13. Beste heer die tekende met “miesabie”.
  U begrijpt er gewoon weinig van. By the way, ook ik ben ( in 2001) geridderd en ook ik ben een Surinaamse Nederlander. Het eerste dat je voelt bij zo een onderscheiding is blijschap in relatie met je roots, oso, Suriname dus. Clarence is weldegelijk Surinaamse trots, ongeacht zijn paspoort. En hij heeft fantastische Surinaamse ouders. Heb je er bij stil gestaan hoeveel beroemde Nederlanders een andere nationaliteit of dubbel paspoort hadden? Anne Frank bijvoorbeeld was geen Nederlandse.
  Groeten, drs. Ronald Snijders


  Maak melding

 14. Miesabie,
  Yunosabi, jij weet niet waar jij over praat. Niet weten dan vragen. Clarence heeft tenminste een aantal van zijn milj.Euro’s geplant in het Para-gebied. Wanneer volg jij.


  Maak melding

 15. Voor ons surinamers is seedorf een held.Hij heeft als enige spelers met 4 verschillende team het europees champioen liga gewonnen.Dus groter dan heilig johan cruyff en daarom mogen ze hem niet in nederland.Jaloezie is een ziekte die niet te genezen is.In orange krijgt hij nieteens de waardering die hij verdient.Ik zie geen betere dan hem in nederland.In elk andere land zou hij voor het nationale elftal uitkomen.Hij past in elk team.


  Maak melding

 16. Seedorf je bent de koning van alle buitenlandse nederlander die zoveel succes gehad heeft in het buitenland.Die onderscheiding komt veels te laat.Als je cruyff was had je het al eerder gekregen.Dat is mijn mening


  Maak melding

 17. Hr.Seedorf van harte gefeliciteerd en bedankt dat je ook meehelpt het gezicht van Suriname hoog te houden.Waar je ook bent of wat je ook doet blijf altijd jezelf.Wij zijn blij en trots op je.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.