Win kaartjes voor de opnames van Zo:RAYMANN

0

Ook dit seizoen kan het publiek weer genieten van Jörgen Raymann’s late avond show ‘Zo:RAYMANN’ met onverwachte gasten, opmerkelijke onderwerpen en natuurlijk Tante Es en de Paramaribo Pappies. Voor de komende opname- en uitzenddata vrijdag 22 april, zondag 1, zondag 8 en zondag 15 mei mogen wij een aantal kaarten weggeven voor de opnames in de Schiecentrale (Rotterdam).

Wil jij erbij zijn, stuur dan snel een e-mail naar info@waterkant.net met daarin al je contactgegevens (waaronder telefoon) zodat wij contact met je kunnen opnemen. De opnames vinden plaats in studio 1 in de Schiecentrale, Lloydstraat 5 te Rotterdam.

Op vrijdag 22 april start de opname om 20.00 uur, publiek moet uiterlijk om 19.30 uur aanwezig zijn. Op de zondag starten de opnames om 16.00 uur, publiek moet dan uiterlijk om 15.30 uur aanwezig zijn. De show wordt elke keer diezelfde avond nog uitgezonden op Ned 1 om 23.05 uur (NTR).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.