Steun Surinaamse als ‘Beste boekhandelaar 2011’

0

Dit jaar reikt Elspeet Conferenties voor de zesde keer de award ‘Beste Boekhandelaar’ uit. Elspeet organiseert twee keer per jaar een conferentie voor mensen in en om het boekenvak. De award is een extra erkenning voor boekhandelaren, zoals de jonge Surinaamse Lucinda Malbons uit Rotterdam.

Zij is een vakbekwame boekhandelaar, die zich met liefde en passie inzet voor de verkoop van het multiculturele (kinder)boek. Samen met vierentwintig andere boekhandelaren is zij genomineerd voor de award ‘Beste Boekhandelaar 2011′ .

Het Surinaams Inspraak Orgaan ondersteunt haar oproep om op haar te stemmen. U kunt dit doen tot en met 29 april 2011. Maak gebruik van uw invloed en stem op Malbons, Lucinda’s Bookstore, Rotterdam via de link op de website www.lucindasbookstore.nl.

Op 1 mei wordt door het bestuur van Elspeet Conferenties de shortlist (5 boekhandelaren) bekend gemaakt. Na de bekendmaking zal een vakjury de uiteindelijke winnaar kiezen. De winnaar mag op woensdag 8 juni 2011 in Club Up te Amsterdam de bokaal in ontvangst nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.