Surinam Airways checkt Boeings op scheuren

5

PARAMARIBO, 8 apr – De SLM laat zijn twee Boeings 737-300 grondig onderzoeken op eventuele scheuren. Dit zegt Gerard Brunings, bestuursvoorzitter van het luchtvaartbedrijf. Het betreft de Commewijne en de Marowijne die ingezet worden op regionale routes. Het onderzoek volgt op berichten over mankementen aan toestellen van andere maatschappijen.

Eén van de toestellen zit toevallig al voor een check in de Verenigde Staten van Amerika. “Die wordt direct getest”, zegt Brunings tegenover de Ware Tijd. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Dat moet ook voor de passagier een geruststelling zijn. Met de veiligheid van de toestellen is niets aan de hand. Onlangs scheurde de romp van een Amerikaanse Boeing 737-300 tijdens een vlucht.

5 REACTIES

 1. Waarom worden er geen A320’s aangeschaft??
  Scheelt volgens mij aanzienlijk in de kosten en de vliegers kunnen makkelijker en sneller worden omgeschoold naar de A-340.
  Heeft verder niks met dit artikel te maken 🙂


  Maak melding

 2. A320 is geen slecht idee,mischien voor in de toekomst.De eerste stap is al gezet richting Airbus.Ik denk dat ze een hele goede deal hebben kunnen sluiten voor de huidege B737-300 vandaar.


  Maak melding

 3. America bedankt!

  Een ieder veilige landing toegewenst!!!
  Veel vliegplezier.

  Om de zoveel vlieguren opnieuw een inspectie laten uitvoeren, lijk mij een buitengewoon idee.

  Ben wel blij dat America tijdig achter is gekomen. Hierdoor is heel veel levens bespaard gebleven.


  Maak melding

 4. koop nieuwe boeing,s 777; 2 stuks, dan heb je geen klm nodig; je bent dan onafhankelijk en zuinige motoren… slm beleid is ziekelijk en dom denkend. wanneer denken ze nou eens verstandig.. nooooooiiitt!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.