Manager Surinaams wisselkantoor vast voor drugs

17

PARAMARIBO, 8 apr – De manager van geldwisselkantoor Unitel Exchange is gearresteerd. Dit meldt de Times of Suriname. De arrestatie houdt verband met enkele grote drugsvangsten in het buitenland. Het justitieel onderzoek schiet aardig op.

Eerder zijn al zeven personen aangehouden. Justitie ziet genoeg redenen om hun aanhouding te verlengen. Het wordt niet uitgesloten dat er nog meer aanhoudingen worden verricht. Vorig jaar zijn er honderden kilo’s cocaïne gevonden in scheepsladingen. Dat gebeurde in de havens van onder meer Engeland, Nederland, Pakistan en Bulgarije.

17 REACTIES

 1. Misschien dat ze gewoon ook bij moeten vertellen tot welke etnische groepen de gearresteerden behoren, ik wil wedden dat het geen Marrons zijn. Opgeruimd staat in ieder geval netjes, voor heel lang opsluiten deze boeven.


  Maak melding

 2. De vissen worden groter.Ik hoop niet dat justitie straks weer op een blinde muur stuit.Als het de rasta betreft ook oppakken.Want ergens wordt er aan de touwtjes getrokken waardoor de douane niets ziet.

  Cobie.


  Maak melding

 3. Ik vraag mij af tot welke etnische groep jij behoord M.Doorn want jij staat aan de kant van massamoordenaar drugshandelaar en criminele recidivisten dus hou je mond en ga rustig in een hoekje zitten.
  Iedereen in Suriname weet dat die cambio een witwas praktijk is, zelfde geld voor die casino’s


  Maak melding

 4. wikifreak tot welke etnische groep ik behoor maakt niet uit. De groep waar jij zeker bijhoort is dat van de achterlijke moreel bankroete hypocrietelingen. Dus het verachtelijke soort groep.


  Maak melding

 5. m.doorn het zijn handlangers van ronny brunsie..

  kan jij je nog herinneren toen hij in nederl. kwam met één van zijn buiten vrouwen en die koffer hielp dragen,toen hij gepakt werd zij hij dood leuk dat het niet zijn koffer was..

  dus moest die buiten-vrouw de bak in..

  leuk hé..


  Maak melding

 6. ben eens met je M.Doorn , deze mensen zijn de mensen die zogenaamd haart werken en eerlijk aan hun geld komen, terwijl de ellende die ze aan de samenleving brengen is groter dan van een rover. dus criminaliteit komt bij elke bevolkingsgroep voor.


  Maak melding

 7. M.Doorn,
  aanbidders van moordenaars en criminele recidivisten, drugs handelaren hebben geen moraal, In mijn groep is er geen plaats voor idioten zoals jij, je bent te kortzichtig, eigenwijs, onwetend en je hebt geen fatsoen en ook gen normen en waarde. rozenblad verteld precies hoe jullie zijn,stelletje kakkerlakken.


  Maak melding

 8. Het kan ook een afleiding zijn om de aandacht weg te halen waar de dope wordt doorgelaten. Vanuit de luchthaven en de haven in Suriname.

  De SLM heeft het op schiphol zo bont gemaakt dat Cargo maatschappij Menzies niet eens meer met ze wil samenwerken. Dat heb ik van iemand begrepen die ook op Schiphol werkt. Ze hebben het contract beëindigd. Dus de lek zit dan op de Adolf Pengel vliegveld.


  Maak melding

 9. No Spang!! De persoon in kwestie krijgt zo spoedigmogelijk hulp van Desie Delano Bouterse. Zij zijn maties van elkaar.Ie sabie toch,weet je wel!

  Eé zieke Doorn, dankzij deze mensen is er in Su nog geld `stroom`.Dat snap jij niet hé!!!Maak niet uit welk kleur,ras,wat ever de persoon afkomt.Als zij niet waren,was de economie van Su allang naar zijn malle moer.

  Het `systeem`van Su heeft hun(mogelijkheden gegeven) òntwikkeld`. Als je tenminste begrijpt wat ik bedoel!Zo niet vraagt het aan Desie Delano Bouterse !Hij profiteert n.l.`t meeste er van!!!! Je moet het soms willen zien……máár er zijn mensen, al kunnen zij kijken toch kunnen zij niet zien!!!!!
  You knowe!!!

  Groet, (veel wijsheid !)


  Maak melding

 10. @wikileaks

  M. Doorn denkt dat het over Bakra’s gaat want er staat WITwassen 😆

  Laat hem toch elk forum verdient een domme onontwikkelde clown.


  Maak melding

 11. Wikifreak de gek, als ik zeg dat ik nooit tot de verachtelijke groep waar jij en coebie toebehoort wil horen, moet je niet zeggen dat er geen plaats voor mij is in jouw groep, het komt heel dom over.

  Coebie jij mensonwaardig wezen zelfs in de enkele regels die je hier post heb je nog nooit bewezen dat je iets zinnigs kan zeggen. Dit mensonwaardig wezen die zich coebie noemt is duidelijk het resultaat van een kruising tussen twee varkens, verslik je dus maar lekker in je eigen str(fr)ont.


  Maak melding

 12. “dankzij deze mensen is er in Su nog geld ”

  Ai baja r.lalbhadoer hoe ziek kan je niet zijn, maar weet je wat, dan laten we deze grote drugsdealers maar lekker hun gang gaan toch. Eind goed al goed, mi ede dyaso nanga deng buriki.

  Neus zegt “M. Doorn denkt dat het over Bakra’s gaat want er staat WITwassen ”

  Nu heb ik het stukje nogmaals gelezen en kom nergens het woordje witwassen tegen.

  Blijkbaar ziet deze hallucinerende en zware drugsgebruiker neus woordjes die er niet staan. Je hebt wel een levendige fantasie ook daar heeft dit forum blijkbaar behoefte aan, yu siki sani yu.


  Maak melding

 13. M Doorn @, dat je het(nog) niet snapt,is helemaal niet erg.

  Ik had het óók niet verwacht dat je het zou snappen !Ik hoop `t voor je, dat je het een keer wel snapt.Vraag `t anders ooit aan je Bouta zelf hoe het in mekaar zit!

  Groet, (veel wijsheid !)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.