Sjerome S. aangehouden in Suriname voor misbruik

18

PARAMARIBO/SIPALIWINI, 7 apr – De Nederlander Sjerome S. is aangehouden voor seksueel misbruik. Volgens de politie hebben twee vrouwen een aanklacht ingediend. Dit gebeurde tijdens een bezoek van een politieteam aan het Marrondorp Bofokoele. Intussen is nog een team getrokken naar het gebied.

Het onderzoek ter plaatse is nog niet afgerond. Sjerome S. is intussen overgebracht naar Paramaribo. Volgens het mensenrechtenbureau Moiwana ’86 en parlementariër Hugo Jabini misbruikte de man zijn positie als schoolhoofd. Hij zou onder meer een liefdesrelatie hebben met een meisje van tien jaar. Sjerome S. heeft steeds ontkend.

Twee andere Nederlanders, het echtpaar Henk en Hermien de G., zitten ook vast voor kindermisbruik.

18 REACTIES

 1. Suriname wordt een leuke klus voor Amnesty International.
  Ik raad Nederlanders aan Suriname te mijden zolang Bouterse aan het bewind is.
  Niet investeren, niet op vakantie gaan. Even wachten op betere tijden.


  Maak melding

 2. Gelukkig is het Sjeroom Smits niet gelukt naar het buitenland te vluchten. Een screening van deze walgelijke pedofiel had kunnen uitwijzen dat hij in Nederland al door de mand gevallen was, waardoor de kinderen in Suriname dit bespaard had kunnen worden.
  Werk aan de winkel voor de Surinaamse organisaties en regering om een deel van de bewoners in het binnenland te laten inzien, dat kinderen nooit tot seksueel vertier van volwassenen zijn bestemd.
  Ook als ze zand in goud veranderen moeten ze van kinderen afblijven en niet in bescherming genomen worden!!!

  Vrije Surinaamse


  Maak melding

 3. Waarom zouden deze pedofiele erkennen wat ze gedaan hebben kinderen te verkrachten dat erkennen ze nooit de wet moet het bewijzen.Gezegd zijn deze uitvoerders zieke mensen.


  Maak melding

 4. Het wordt verdorie een 2e Azie
  Die landen zijn al jaren een sexparadijs voor gepensioneerde Europeanen en Amerikanen
  Castreren die viezerikken.


  Maak melding

 5. @Reageerder

  Hij zal toch niet zomaar aangehouden zijn? ……Liefdesrelatie met een kind van 10 jaar….. Dat komt toch niet zomaar uit de lucht vallen? Er zal altijd een reden zijn.

  Maar…als hij onschuldig is, dan hoeft hij toch niets te vrezen?


  Maak melding

 6. Beste Reageerder #1, word aub. niet te snel dramatisch. Het gaat hier om iemand van wie er al eerder bekend was dat hij een pedofiel is. Als het RKBO en de EBG ervan wisten en hem ontsloegen, dan vind ik het uiterst vreemd dat dit niet doorgegeven is aan het MINOV. Let wel, we weten niet of het MINOV hier ook van op de hoogte was.

  Deze S.S. heeft 5 jaar lang zijn gang kunnen gaan zonder dat er ook maar iemand van de politie tegen hem optrad. In Ned. zelf is hij volgens mij ook veroordeeld. Fase 2, Sur. heeft hem aangehouden. Nu is het een zaak van Justitie en Politie. Lang opsluiten maar.

  De dubieuze gevallen van het echtpaar de G. worden momenteel onderzocht. Ned-ers mogen en gaan gerust naar Sur. als ze er iets opbouwends kunnen doen. Dat is zelfs toe te juichen, maar ongeacht de nationaliteit moet niemand onder het mom van ontw. werk aan de kinderen gaan zitten. Heb je kinderen of jongere fam. leden? Wedden dat je maar tot een conclusie komt: Pedofielie is Not-done! Ja, het is ook in Ned strafbaar. Je conclusie dat Ned-ers massaal weg moeten blijven is m.i. ongefundeerd.


  Maak melding

 7. Aanklacht?

  “Volgens de politie hebben twee vrouwen een aanklacht ingediend”. Dat staat hierboven.
  Is hij aangehouden voor pedofiele zaken of zijn de vrouwen die een aanklacht hebben ingediend versneld van kind naar vouw gegroeid? Ik weet het echt niet!


  Maak melding

 8. Meisjes of vrouwen of gewoon vrouwelijk geslacht.
  Want in de regel mogen vrouwen of niet, of zie ik het weer verkeert….of is het gewoon verkrachting….smeeerrlap.


  Maak melding

 9. haha,daar zijn nederlanders goed in he?? ze verkrachten en ze zijn vaak pedofielen. nederland moet eerst naar zijn eigen mensen kijken in plaats van suriname te komen verbeteren.


  Maak melding

 10. Reageerder: Onder welke categorie kwalificeer je Nederlanders die al jaren in Suriname wonen? Potentiële pedofilie-verdachten? Ik zie ook de link met Bouterse niet.


  Maak melding

 11. Ser
  Pedofielen heb je overal dus je hoef niet hatelijk te lachen.Wat gebeurd er niet in de familie kringen, dat de oom zijn nichtje die nauwelijks 13 jaren oud is verkracht?dat komt wel voor in Suriname deze oom noem je zeker geen pedofiele oom waar of niet.


  Maak melding

 12. Voor Ser:

  Bericht uit ParboBode:

  Tieners blijven zwanger worden
  Ondanks de vele voorlichtingscampagnes neemt het aantal tienerzwangerschappen toe. Ruim twintig procent van de circa negenduizend nieuwgeborenen per jaar heeft een moeder jonger dan twintig. Vorig jaar kregen zelfs zestig meisjes van veertien jaar en jonger, een kind. Dit blijkt uit cijfers van het Algemeen Bureau voor de Statistiek. In ‘s Lands Hospitaal, waar de meeste tienermoeders bevallen, is een speciale begeleidingsruimte in gebruik genomen. Doel is om hen te stimuleren door te leren en zich te ontplooien in de maatschappij.

  “Zestig meisjes onder de 14 bevallen van een kind”

  Wie zijn hier nu de echte pedofielen?


  Maak melding

 13. Hallo Ser # 12

  Wat denk je hiervan. Als wij als volk op onze eigen kinderen gaan letten. Het trekt altijd veel bekijks als het een buitenlander is. Maar wat als er tussen ons volk zoveel van eigen kweek pedo’s rondlopen die de toekomst van de Sranangpikiens kapot maken? Laat deze Ned-ers maar aan Justitie en Politie over, begin je dan een eigen opsporingsactie tegen Suri-pedo’s. De kids in Sranang zouden je dankbaar zijn.
  Enne by the way:

  Mijn dank is groot.


  Maak melding

 14. ““Sjerome S. aangehouden in Suriname voor misbruik”

  Ene reageerder raad Nederlanders aan om Suriname te mijden, hij raad dus geen pedofielen of potentiele pedofielen af Suriname te mijden. Reageerder zonder dat hij het waarschijnlijk doorheeft typeert Nederlanders als pedofielen of potentiele pedofielen dus.

  DAS de twee vrouwen die aangifte hebben gedaan, kunnen twee moeders, twee tantes, twee oma’s zijn of gewoon twee vrouwen die bewijzen hebben, ze hoeven dus niet perse slachtoffer te zijn, normaliter moet iemand aangifte doen voordat men tot arrestatie over kan gaan, snappie.


  Maak melding

 15. Trouwens “Even wachten op betere tijden” van reageerder moeten we misschien lezen op betere tijden voor pedo’s, nu is het moeilijk noh. Misschien dat reageerder ook maar gewoon een pedo is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.