Misdaadverslaggever spoort Surinaamse criminelen op

36

PARAMARIBO/HILVERSUM, 6 apr – De Nederlandse misdaadverslaggever Peter R. de Vries heeft voor zijn komende TV uitzending een spannende zoektocht naar ontsnapte Surinaamse criminelen achter de rug. De Vries heeft in Nederland negen voortvluchtige Surinaamse criminelen opgespoord, waaronder drie gezochte moordenaars.

Volgens de misdaadverslaggever pleegden ze hun gruweldaden in Suriname en vluchtten naar Nederland, waar ze ongestoord een nieuw bestaan hebben opgebouwd. De criminelen wonen gewoon onder eigen naam in Nederland en werken soms bij de overheid of hebben een uitkering. Ook zou de Nederlandse justitie hiervan op de hoogte zijn.

Volgens De Vries kan het niet anders dan dat er over deze reportage politiek gekrakeel komt. Ministers zijn voor minder in moeilijkheden gekomen laat hij via Twitter weten. Peter R. de Vries, misdaadverslaggever, zondag 10 april om 21:30 uur bij SBS 6. Bekijk de promo hieronder:

36 REACTIES

 1. Peter zou de handen vol hebben om de gruweldaden van de OIC/WIC, Piet Heyn, consorten in kluis die bloedige slavernij te verslaan.


  Maak melding

 2. Paraman,

  Er daar komt weer zo’n achterlijke opmerkingen van een nitwit. Wat als jouw kind, vrouw of vader is vermoord door iemand die nu lekker in Nederland achter een biertje op het terras zit.

  Ik vind het toch knap dat dergelijke types als Paraman toch altijd weer de koloniale troefkaart weten uit te spelen als compensatie voor hun eigen dommigheid.


  Maak melding

 3. Als deze gasten verder een rustig bestaan leiden met vrouw en kinderen, niet in aanmerking zijn gekomen met de justitiele authoriteiten en er geen uitleveringsverzoek door Suriname bestaat. Let it go Peter


  Maak melding

 4. Laat het maar aan Peterrrrrr over om als premiejager erop uit te trekken. Het is wel opmerkelijk dat hij ze in NL achter een eerlijke boterham gevonden heeft. Ben wel nieuwsgierig geworden, want de gemeenschap hier is toch net iets groter dan een dorp. Iedereen kent iedereen. Zal me benieuwen om wie het gaat. Wat dat betreft heeft Peterrrrr goeie referenties, toch Mabel? Al zullen de Suri. crimies wel niet zo veel stof doen opwaaien. Zal toch kijken.


  Maak melding

 5. Chapea Peter! De nederlandse Politie heeft het te druk met bonnen uitschrijven en geen tijd om criminelen te vangen. En de surinaamse Politie die heeft het te druk met hun tjoekoes en vrouwen schijnen.

  Pak deze criminelen gelijk op en geef ze een enkeltje Santa Boma.


  Maak melding

 6. Peter zou de handen vol hebben om de gruweldaden van de OIC/WIC, Piet Heyn, consorten in kluis die bloedige slavernij te verslaan, schrijft Paraman zonder blikken of blozen in zijn reactie.

  Tja, hoe dom kan je zijn? Veroordeelde moordenaars en ander gespuis vrij rond laten lopen is wellicht een normale zaak voor Paraman, maar gelukkig dat er nog rechtschapen mensen zijn als Peter R. de Vries om ons eraan te herinneren dat dit anders ligt.


  Maak melding

 7. Mijn vraag is,hoe komen deze mensen aan hun visum en verblijfsvergunning?,voor de eerlijke normale man is het al zo moeilijk Nederland binnen te komen laat staan met een legale status te verblijven.

  Deze criminelen hebben zeker hulp gehad,en die mensen zijn net zo schuldig


  Maak melding

 8. …De criminelen wonen gewoon onder eigen naam in Nederland en werken soms bij de overheid of hebben een uitkering. Ook zou de Nederlandse justitie hiervan op de hoogte zijn…..

  Heel boeiend, dit stukje…Ai, ai!


  Maak melding

 9. huidige criminelen goedpraten met de slavernij het is toch belachelijk paraman, we moeten oppassen dat je niet een van de crimineel bent, peter ga zo door je doet gud werk


  Maak melding

 10. Goede zaak! desnoods de keel dichtknijpen van de criminelen en laten creperen.

  Para-man is zeker een van ze. Piet pak de Pietjes en stuur ze weg met de stoomboot naar Guantanamo bay.


  Maak melding

 11. Het is goed om te weten waar je vandaan komt, waar je staat en uiteindelijk naar toe koerst.

  Het is bij deze raddraaiers alsof het crimineel handelen dateert van 2011.

  U die daarin het hoge noorden de geneugten van plukt zal deze zienswijze wellicht als doemdenken bestempelen, maar dat is uw zienswijze en daar kom ik ook niet aan.

  Voor de rest, “ik heb gezegd, punt uit!”


  Maak melding

 12. @sliem

  Dat is Paraman. Die doet steeds net alsof hij in SME woont om de aandacht af te leiden. 😉

  @Esmerald

  Goed dat je dat gevonden hebt. Die zaak uit nov 2007. Ik denk dat het nu om anderen gaat. Dacht mij te herinnenren dat die zaak toen niet tot uitlevering leide omdat er na 1980 geen uitwisseling, etc meer was maar dat het later alsnog geregeld is.Misschien weet iemand anders meer?


  Maak melding

 13. Peter doet dit niet voor de Surinaamse volk maar voor zijn kijkcijfers.
  Even ter info.
  Deze Peter zou de moord op Nathalie holloway hebben opgelost.
  In het programma de wereld draait door werden de oren van Peter gewassen door een zekere mijnheer spong!

  Dhr spong heeft Peter nog advies gegeven hoe hij de moeder van Nathalie het beste kon helpen.

  Peter lost niks op en gaat alleen voor zijn eigen Gewin net als Desi!

  Grtn piet paniek


  Maak melding

 14. Is het jullie opgevallen dat de reacties van
  Mei Doorn en Pinto uitblijven.
  Ze hebben zich waarschijnlijk verstopt.

  Paraman staat gelijk aan Poriman!
  Hoe kan een mens het verzinnen?!
  De enige slavernij die ik mij kan herinneren
  is de periode van de dictatuur.


  Maak melding

 15. Ik kan mij de reacties van deze blinde haters heel goed voorstellen. Zij zijn het immers, die vroeger toegang hadden tot alle lokaliteiten van dit land.

  Daar heeft Bouta verandering in gebracht. Nu hebben Jan Raap en z’n maat toegang tot de ADEK.

  Ten tijde van Professor Baal werden alle have nots uitgeselecteerd. Er is geen weg terug.
  Forward ever, bachward never. Tide tamara, we stree go moro fara!!!


  Maak melding

 16. hahahaahaha, ik moet echt lachen om een aantal selectieve verontwaardiging op dit net over dit bericht .
  Bryan vraag zich af hoe deze moordenaars aan een visum komen, en hij vindt dat de helpers van deze criminele net zo schuldig zijn.
  Om dit uit de mond van mensen te horen die hier op het net elke dag een genocide pleger drugshandelaar met hand en tand verdedigen vindt zeer opmerkelijk.Sterker nog die crimineel wordt gekozen tot president van Suriname de hoogste baan van het land, dat vinden ze allemaal normaal want hij is zogenaamd gekozen door het volk,Dino Bouterse is veroordeeld voor criminele daden, en hij wordt gewoon door pa lief tot hoofd van gewapende macht benoemd in Suriname, adviseurs van de president die veroordeeld zijn voor oplichting van de staat Suriname daar hoor deze moraalridders niets van zeggen.Bryan hoe schuldig zijn de volgers en de helpers van Bouterse ????


  Maak melding

 17. Paraman loopt elke dag blootshoofd onder de tropenzon, door de straten van Paramaribo.

  Hij kan dat doen omdat hij alleen aan God de Almachtige dank verschuldigd is maar verder elke toets van integriteit kan doorstaan!

  Zij die hem kennen weten dat hij niet hoeft te dokken!!!


  Maak melding

 18. 2012!

  En vanaf 2012 heeft Suriname haar eigen P.R. de Vrees. Wat zal dat prachtig zijn. Ziet u het al voor u? Pinto en Doorn bij de microfoon en in beeld om beschuldigingen te ontkrachten? Ik ben benieuwd.

  Laat de Vries zijn gang gaan. Ik wil wel zien wie die zogenaamde helden zijn.


  Maak melding

 19. Whome zegt

  “De enige slavernij die ik mij kan herinneren
  is de periode van de dictatuur.”

  Maar natuurlijk whome, de gebrainwashte types en slavenkinderen als jouw zullen zich dat alleen herinneren, als je naar school was geweest had je geleerd wat slavernij precies was.

  De moreel totaal bankroete wikifreak op 26 zegt ik moet echt lachen om een aantal selectieve verontwaardiging.

  Ik moet me als mens echt schamen om jouw hypocriete en moreel failliete verontwaardiging.


  Maak melding

 20. Als ik dit bericht zo lees, dan ontkom ik niet aan dat deze criminelen met steun van de vorige regeringen hun straf konden ontlopen en zich in Nederland te vestigen.

  We konden elke keer weer lezen hoe Justitie van Nederland zo goed kon samenwerken met de Justitie/Santokhie in Suriname, ondersteuning, bestandsuitwisseling, advisering, agenten liep het hoofdbureau in Suriname plat vanwege uitwisselingen enz.

  Is er dus nooit een uitwisseling geweest van ontvluchte criminelen? zo ja, wat is er precies aangedaan.

  Zo weten we ook dat deze zelfde Peter R. zijn programma over die ontvluchte moordenaar Hugo Nijbroek op de valreep niet mocht worden uitgezonden in Suriname. STVS was al begonnen het programma uit te zenden, toen er van hogerhand werd ingegrepen, stop programma.

  Deze Nijbroek werd in Suriname tot 16 jaar veroordeeld en heeft met behulp van wie dan ook kunnen vluchten, in Nederland werd hij berecht, dus niet uitgewezen, in Suriname heeft justitie ook niet naar een uitlevering gevraagd.

  In Nederland zou hij in 2007 tot 6 jaar zijn veroordeeld, als het goed is, is die Nijbroek inmiddels een vrij man in Nederland.


  Maak melding

 21. @32

  Ben jij een mens?
  Ik moet me schamen als mens zeg je.

  Nou ik denk en ik weet zeker dat jij de enige echte m.doorn geen schaamte gevoel kent en heeft dus bespaar deze woorden aub in uw zeer onzinvolle teksten. Niet over gevoelens praten aub want dat klinkt haast als een dief met medelijden en schuldgevoel.

  Maar mocht je het echt menen dan wens ik je heel veel sterkte toe in deze zwakke momenten voor jou beste vriend m.doornlikker

  Grtn piet paniek (ps ik moet er van snikken)


  Maak melding

 22. @Paraman #29

  Dus die zonnesteek is de oorzaak van je onzinnige postings?

  @M. Doorn

  DDB-groupie zijn is ook een vorm van slavernij: slaaf van waanvoorstellingen en leugens.


  Maak melding

 23. hahahahaaa, oohw dat is de reden dat die gasten zo achterlijk lullen ze hebben nog steeds last van die zonnesteek , hahahhaaa vindt ik een goeie.@ M.Doorn wanneer stop jij met drugs gebruik mi boi want jij hallucineert wreed.no smoke moro.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.