Misiedjan: Sjerome S. komt Suriname niet uit

4

PARAMARIBO, 3O mrt – Sjerome S. komt Suriname niet uit. Volgens minister Martin Misiedjan van Justitie & Politie is alle aandacht van justitie nu gericht op de man van wie beweerd wordt dat hij zich schuldig maakt aan pedofilie in het binnenland. Sjerome S. is nog geen verdachte. “Er zijn wel maatregelen getroffen om te voorkomen dat de man eventueel ontglipt.”

De maatregelen hebben alles te maken met het ingezette justitieel onderzoek. “Er is een speciaal team van de overheid. De laatste berichten luiden dat de meneer om wie het gaat in beeld is gebracht”, zegt Misiedjan. Het team zal onder meer het dorp bezoeken waar Sjerome S. als schoolhoofd diende. Hij zal aan de tand worden gevoeld.

Maar dan niet als verdachte. “Het is niet altijd zo dat als de media iemand als verdachte aanmerken, het Openbaar Ministerie dat ook doet. Er moet sprake zijn van een redelijk vermoeden, de politie moet zich houden aan bepaalde randvoorwaarden”, aldus Misiedjan. Het team moet ook de dorpsbewoners horen.

4 REACTIES

 1. Stoere praat van de minister. Het is dat deze verdachte zichzelf heeft gemeld bij de politie
  Heeft hij trouwens de moordenaar al te pakken van de Nederlandse toerist in december 2010?


  Maak melding

 2. Henk Molenaar je reactie zegt ons genoeg. Zoals ik al vermoedde en bevestig zie in je reactie je bent een moreel bankroete figuur.

  DAS voor mij, is kindermisbruikers aanpakken belangrijker dan rovers aanpakken.

  Types als jouw zijn gewoon walgelijk, je reactie geeft je daadwerkelijke inborst weer, je hebt te kampen met een onverbeterlijke minderwaardigheidscomplex syndroom.

  Dit syndroom is weer het gevolg van het feit dat de boots van de witte kolonialist nog veels te diep zit in je achterste.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.