Charity Brunch van Gerda Havertong’s stichting Wiesje

1

Actrice en zangeres Gerda Havertong houdt op zondag 10 april voor de elfde maal een Charity Brunch ten bate van de stichting Wiesje. Met deze stichting zet Gerda zich in voor de opvang van mensen met dementie in Suriname. Voor de Wiesje Charity Brunch weet Gerda zich verzekerd van de medewerking van onder meer Evita Tjon A Ten, Edgar Burgos, Gerard Joling en Prem Radhakishun.

De stichting is genoemd naar Gerda’s in 1999 overleden moeder. Zij leed enkele jaren aan dementie. Met deze ervaring heeft Gerda zich het lot van dementerenden in Suriname aangetrokken. De door haar opgerichte stichting Wiesje ijvert niet alleen voor de inzameling van geld, maar ook voor de uitwisseling van kennis.


Sinds ruim vijf jaar is er in Paramaribo een door de stichting Wiesje gefinancierde dagopvang voor mensen die aan dementie lijden. De volgende stap is het realiseren van een woonvoorziening voor 24-uurszorg, waarvoor reeds grond is beschikbaar gesteld. ,,Suriname is familie en familie laat je niet in de steek,’’ geeft Gerda Havertong aan.

De Wiesje Charity Brunch wordt gepresenteerd door Tweede Kamerlid Tanja Jadnanansing. Prem Radhakishun leidt een spetterende loterij en de veiling staat onder de bezielende leiding van veilingmeester Chris Vellinga. Verder zijn er optredens van onder meer Evita Tjon A Ten, Gerard Joling en Edgar Burgos (‘Kleine wasjes, grote wasjes’) en de vermaarde T.O.K Rythem Brassband.

wiesjeDe Wiesje Charity Brunch op zondagmiddag 10 april vindt plaats in het Dorint Hotel Amsterdam Airport. Sponsortafels (10 personen) worden verkocht voor € 1.500,-, een VIP-tafel kost € 2.000,-, inclusief twee flessen champagne. Een enkele stoel kost € 150,-. Zie ook: www.wiesje.nl.

1 REACTIE

  1. Van deze vrouw heb ik vorig jaar genoten bij de opvoering van dat Lieve Hugo verhaal. Zij doet tenminste iets terug voor de mensen van dit Land. Een Surinaamse uit 1 stuk.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.