Pedofilie verdachte ontkent kindermisbruik in Suriname

8

De Amsterdammer Sjeroom S., die in Suriname van pedofilie verdacht wordt, ontkent dat hij kinderen zou hebben misbruikt. Dit meldt het Algemeen Dagblad vandaag. Sjeroom S., die sinds 2006 werkzaam is als schoolhoofd in het binnenland van Suriname, zegt geschokt te zijn over de beschuldigingen en de aangifte.

Het Surinaamse assembleelid Hugo Jabini, die het nieuws de wereld in bracht, deed dat op basis van een geluidsopname, waarop Sjeroom S. zegt dat hij een minderjarige vrouw heeft. “Ik heb die verklaring gedaan tegen een vrijwilliger die hier op bezoek was, en me al tientallen keren gekke vragen over seks met minderjarigen had gesteld. Omdat ik er genoeg van had, heb ik dat toen bevestigd” aldus S.

sjeroomSjeroom S. is overigens nog niet aangehouden na de gedane aangifte. “Ik weet officieel nog van niets, maar ook ik heb vernomen dat Paramaribo in rep en roer staat. Ik hoor dat daar gezegd wordt dat ik seks heb met meisjes van 10 jaar oud, die ik als mijn vrouw zou zien. Dat is totaal absurd, ik ontken formeel” zegt hij tegen de krant.

Inmiddels heeft de website StopKinderPornoNU deze speciale pagina opgezet over de zedenzaken in Suriname.

8 REACTIES

 1. Betere controle op zij die met kinderen willen werken door ten eerste goede referenties aan te tonen,ten tweede een schoon politie rapport van zich mede te hebben anders geen toetrede.Uitzonderingen zijn er voor zij die staties lopen onder begeleiding.Deze Strenge regels heb je in vele Europese landen die kan men ook in Suriname toe passen.


  Maak melding

 2. Hij zal wel gek zijn om het toe te geven opsluiten in het fort zeelandia hij bekend gelijk, of stuur ….. je weet wel wie ik bedoel?


  Maak melding

 3. sjerome heeft in 2002 les gegeven op een amsterdamse school in zuid.voor heen de community school nu jan van de heydenhuis daar heeft hij ook zn slag geslagen en bleef ontkennen daar is hij goed in ik hoop dat hij uitgeleverd wordt zodat hij hier berecht kan worden er is wel aangifte gedaan maar bleek dat de vogel allang gevlogen was

  evelien


  Maak melding

 4. Zo hey, soms snap je niet dat er ook veel domme mensen klaar zijn om een heel dom reactie online te zetten, en goed typen, ho maar. denk en lees eerst wat je schrijft en het zij altijd de onwetenden en die minder ontwikkeld zijn. Misbruik kan overal en al heb je een schonen leven. verleidingen zitten overal in alles. zelfs in materiële zaken. een mens is altijd onschuldig, tot schuldig is bewezen. Volwassen moeten geen woorden in de mond van een kind willen stoppen en dat doen ze graag om in de picture te komen. Men is al geneigd een ander kapot te maken door jaloezie. Als een ander het niet goed doet, doe het dan zelf zou ik zeggen. Ma ja, als je zelf niet goed ontwikkeld bent, geen kennis of voor gekwalificeerd bent, kan je het ook niet doen. Als ome Joopie schuldig is door genoeg bewijzen tegen hem te verzamelen, dan mag hij gerust berecht worden. Een leugenaar zal altijd een fout maken.


  Maak melding

 5. Zo hey, soms snap je niet dat er ook veel domme mensen, klaar zijn om een heel dom reactie online te zetten, en goed typen, ho maar. denk en lees eerst wat je schrijft en het zijn altijd de onwetenden en die minder ontwikkeld zijn. Misbruik kan overal en al heb je een schonen leven. verleidingen zitten overal in alles. zelfs in materiële zaken. een mens is altijd onschuldig, tot schuldig is bewezen. Volwassen moeten geen woorden in de mond van een kind willen stoppen en dat doen ze graag om in de picture te komen. Men is al geneigd een ander kapot te maken door jaloezie. Als een ander het niet goed doet, doe het dan zelf zou ik zeggen. Ma ja, als je zelf niet goed ontwikkeld bent, geen kennis of voor gekwalificeerd bent, kan je het ook niet doen. Als ome Joopie schuldig is door genoeg bewijzen tegen hem te verzamelen, dan mag hij gerust berecht worden. Een leugenaar zal altijd een fout maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.