Muzikale noot Havertong en Snijders in de trein

0

Op ‘Boekenweekzondag’ 20 maart reed er een bijzondere trein door Nederland: De verhalenvertellerstrein. Niemand minder dan Kader Abdolah zelf wast gastheer van deze trein. Andere bekende meereizende verhalenvertellers waren o.a. Gerda Havertong, Howard Komroe, Jan Terlouw, Mark Tuitert en Hanneke Groenteman.

De volle trein vertrok zondag 20 maart omstreeks 11:00 uur van station Delft en kwam omstreeks 13:00 uur aan op Utrecht Centraal. Gerda voegde met behulp van Ronald Snijders op fluit een swingende muzikale noot toe aan haar optreden in coupe nummer 4. Ze zong daarbij een tweetal bekende Surinaamse liedjes.

De verhalenvertellerstrein reed ter ere van de Boekenweek. De foto’s zijn van Ronald Snijders:
trein1
trein2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.