Rotterdammers organiseren ZumbaThon in De Dolfijn

0

De in Rotterdam woonachtige Zumba instructeurs Ryan Waggelmans(foto) en Astrid Ogilvie zijn momenteel in Suriname en organiseren op zaterdag 12 maart een ZumbaThon. Deze Zumbamarathon is een fundraisingsactie voor de multifunctionele sport en vrijetijdsclub De Dolfijn.

ryan2De Dolfijn bestaat op 8 augustus 2011 precies zestig jaar. Vandaar dat de twee instructeurs, die al jaren met Zumba in Nederland bezig zijn, gemeend hebben de club hiermee te ondersteunen. De ZumbaThon wordt vanaf 17.00u in De Dolfijn aan de H.J. Benjaminstraat 1 gehouden en iedereen kan en mag meedoen.

Kijk voor meer informatie ook op www.dolfijn.sr.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.