Surinamer helpt Turkije met eerste Michelinster

9

Soenil Bahadoer, chef-kok en eigenaar van Restaurant De Lindehof in Nuenen (1 Michelinster) gaat volgende week naar het Turkse Istanbul om als gastchef te koken bij Restaurant Mimolett. Dit restaurant heeft de ambitie om het eerste Turkse restaurant te worden in bezit van een Michelinster, meldt Misset Horeca.

bahadoerDe in Suriname geboren Bahadoer gaat hiervoor twee keer naar Turkije, allereerst op 8 maart om te koken voor een groep mensen die bestaat uit de meest bekendste en invloedrijkste journalisten van de Turkse pers. De Nederlandse consul in Istanbul is ook bij het diner aanwezig. ‘Mimolett wil zo aandacht krijgen van Turkse media. Er is daar zo veel mogelijk,’ zegt de 44-jarige Bahadoer.

Vervolgens gaat de sterchef in mei terug naar Turkije om de keukenbrigade van Mimolett drie dagen te ondersteunen. Lees verder in Misset Horeca.

9 REACTIES

 1. Gelukkig zit de goeie man in een ander land.In Sur.zouden de nieuwe beleid inzichten op hem van toepassing zijn.Of hem blauw oog verweten worden.Want o wee als je wat kan presteren…dan ben je helemaal niet geliefd.

  Cobie.


  Maak melding

 2. heb die keli een keer op tv gezien, die man is niet eens met Su bezig, laat staan dat hij zich Surinamer voelt…tenslotte heeft Su ook niks voor hem betekent, Turkije integendeel nu nog meer!

  is toch een lachertje!!!


  Maak melding

 3. Hele goede zaak!

  Dit is echte ambassadeurswerk van een Surinaamse Nederlander, die door de Surinaamse regeringen als vreemdelingen worden beschouwd!


  Maak melding

 4. Waarom het een lachertje is ontgaat mij. Als je als landgenoot niet trots op hem wil zijn is dat je goed recht. Hij mag echter wel trots zijn op zichzelf, tenminste is hij iemand, die in tegenstelling tot andere landgenoten, iets van zijn leven maakt.


  Maak melding

 5. De suri.drugs dealers verslaafden veroordeelden kunnen hier een poepie aan zuigen..,ze komen immers het land ook niet uit..

  Dat zijn onze lijders,,oso tigries..grote bek in eigen huis..


  Maak melding

 6. Proficiat!

  Dit is een welverdiende ster die behoort tot een hele andere categorie, dan de gele sterretjes van pintootje!

  Weer een uitmuntende prestatie van een Surinaamse-Nederlander, aka “landverrader”, aka “redimusu” etc. etc.

  Go Soenil….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.