Surinaams staatshoofd bedacht in drugsrapport

56

PARAMARIBO, 6 mrt – Het Nederlandse vonnis tegen president Desiré Bouterse wordt uitdrukkelijk genoemd in het laatste drugsrapport van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook parlementariër Ronnie Brunswijk wordt genoemd. Voor de Amerikanen is het duidelijk dat Suriname zich steeds prominenter aftekent in de internationale drugshandel.

Er zijn symptomen te over. “De financiële vergoeding van ambtenaren, waaronder politie- en legerfunctionarissen, is ontoereikend en velen staan open voor omkoping. Twee hooggeplaatste functionarissen hebben oude verstekvonnissen wegens drugshandel op hun naam staan in Nederland, namelijk president Bouterse en parlementariër Ronnie Brunswijk. Frankrijk heeft ook een arrestatiebevel tegen Brunswijk lopen”, meldt het rapport.

Zo er uit de vonnissen conclusies worden getrokken, worden die niet vermeld. Het rapport vermeldt ook de verdwijning van een grote partij drugs uit een kluis van het Arrestatieteam van het Korps Politie Surinam. Er zijn enkele politieagenten aangehouden en de rechtszaak loopt nog. Amerika blijft bereid Suriname te helpen bij de drugsbestrijding. Onder de vorige regering liep de samenwerking al goed. Onder meer is de Guyanese drugsbaron Roger Khan uitgeleverd.

56 REACTIES

 1. Het is niet waar wat waar is, het gaat erom wat de grote wereld om ons henen ons wil doen geloven.

  Waarom is elke grein drugs welkom in met name het hoge noorden, ja zelfs ook al zou het uit menselijke uitwerpselen moeten worden ontward.

  Het komt voor dat demaag van zo’n bolletjesslikker wordt opengereten als het uitscheidingsproces de belanghebbenden te lang duurt.

  Verder geeft het te denken dat zelfs een rijks ambtenaar/sergeant-majoor in plunjerbalen cocaine vervoert van uit het rijksdeel Curacau.

  Wie hoedt wie voor de gek. Een land waar het overigens krioelt van de koffieshops???


  Maak melding

 2. Daarmee heb ik gene dele bedoeld te zeggen dat Surinaamse zondaren niet moeten worden aangepakt.

  Het aantal landlopers in het land neemt alarmerende vormen. Vele kinderen onberen een goede vader,……. sarie torie!


  Maak melding

 3. Wat is overigens erger Wikileaks dan sommige Hollandse paters, die wereldwijd, dus ook in Suriname hun lusten hebben gebotvierd op niets vermoedende jongetjes, wellicht meisjes?

  Die trauma is nog steeds significant in die Surinaamse samenleving.


  Maak melding

 4. Streefbaar leefbaar!

  Twee woorden die in de Surinaamse onderwereld een heldere betekenis hebben.
  Streven naar een leven die leefbaar is door vooruitgang te boeken met alles wat mogelijk is. Verstrengelende corruptie.

  Omkoping van ambtenaren om zo hun ogen te sluiten voor ongeoorloofde praktijken in de drugswereld is in SU geoorloofde arbeid.
  Zeker wanneer je daarna in staat bent de hoogste funktie van het land te bekleden en je hiervoor veroordeelde zoon een machtige funktie kan toespelen.
  Waarom zijn de vele ogen in Suriname nog gesloten? Zijn ze gesloten omdat ze ook omkoopbaar zijn voor een streefbaar leefbaar?

  Wat frustrerend is, is dat men dit alles weet, men schrijft het nog eens op, men leest het nog een keer en nog een keer en doet er geen ene moer mee!

  Oppakken en opsluiten van deze twee zal een grote klap zijn binnen de kring van corrupte volgelingen van hen. Ze hebben een imperium en machtscentrum opgebouwd binnen de top van de SUsamenleving dat als een kaartenhuis in elkaar zal storten. Schoon schip! De eerlijke Surinamer kan weer ademhalen en beginnen om de jeugd moraal bij te brengen.


  Maak melding

 5. De kinderen van de drugs gebruikers groeien voor galg en rad op.De ouders zelf lopen het hele land af op zoek naar de coke.En zij die de dope importeren lopen in maatpakken terwijl hun klanten in lompen.Maar de chinesen gaan van een ieder slaaf maken.Dealer zowel gebruiker.Met veel genoegen,misschien als medeslaaf,ga ik toekijken hoe bout de plee van de chinees schoonmaakt terwijl hij op ramon scheldt.Want die kwam met de miljarden.

  Cobie.


  Maak melding

 6. Laten we alvast kijken naar die drugsverslavings problematiek hier in Amsterdam. Honderden surinaamse kinderen hier in Amsterdam zjn verslaafd aan de softdrugs, marihuana. Amsterdam is drugs Mekka van Europa. De nederlandse regering mist alle etische normen en waarden om over drugs te praten. Die witte man zal altijd op ons neerkijken en ons als mindere zien. Ze zullen ons altijd criminaliseren. Natuurlijk moeten ook de drugshandelaren in suriname aangepakt worden, maar de laatste die hierover iets mogen zeggen zijn de Hollanders!


  Maak melding

 7. The beginning of the end van Pres.& Djuke. Hen arresteren in hun huidige funktie is een slechte naam voor Sme. Dus deze baronnen kunnen in het belang van Sme lieverde de eer aan zichzelf houden en aftreden.


  Maak melding

 8. Van jou pinto had ik geen andere reactie verwacht dan die oude LP die je iedere dag hier afdraai.Het is niet waar dat de afgelopen maanden vele duizend kilo drugs uit suriname is gesmokkeld heel suriname weet dat Bouterse en brunswijk drugs baronnen zijn alleen pinto ontkend dat.Ik vraag mij af wat jij betaald krijgt om steeds weer die onzinnige reactie van jou hier op dit net te plaatsen.


  Maak melding

 9. Enkele feiten op een rij (voorkomt onzin discussie):

  1. Brunswijk heeft persoonlijk tenminste 1800 hectare grond voor goud concessie in het binnenland.

  2. Brunswijk heeft zijn lijfwachten door Bouterse dood laten schieten en vervolgens Bouterse vergeven voor deze moorden. Dit ten eigen glorie.

  3. Brunswijk heeft zelf gemoord, zit in de criminele drugshandel en is een verstekveroordeelde drugsbaron/drugscrimineel. Veroordeelt in Nederland en staat op de arrestatiebevel lijst van Frankrijk.

  4. Brunswijk heeft tenminste 2 Bosneger dorpen plat laten branden door Bouterse en heeft zijn eigen volk hiervoor opgeofferd.

  5. Brunswijk heeft de normen en waarden van de oudere generatie Bosnegers verkwanseld.

  6. Brunswijk heeft ten eigen glorie en persoonlijk rijkdom de Bosnegers verraden.

  Andere bedreigingen voor de Bosnegers:

  BEP heeft voor US$125.000 de belangen van een deel van de Bosnegers aan de Chinezen verkocht en de eerste resultaten zijn de zwarte spleetogen verwekt door de Chinezen met de aantrekkelijke Negerinnetje van het binnenland.

  Hout en Goud zullen uit het binnenland van Suriname verdwijnen als sneeuw voor de zon en weer herrijzen in China.

  Aan deze bevolkingsgroei doet ook Jan Gajetaan (ABOP afdeling Nederland) mee waardoor je lichtkleurige Negers krijgt in de binnenlanden.

  De belangen en de originaliteit van de Bosnegers worden zwaar op de proef gesteld.

  Bosnegers van Suriname, denk aan je eigen belang, niet alleen op korte termijn, maar ook op de lange termijn.

  Als wij met ons zeer kleine in totaal 11176 stemmen niet aan het Landsbelang denken, dan zullen wij, op termijn, een hele lange tijd daar spijt van krijgen.
  De andere etnische groepen zullen ons buitensluiten van alle politieke ontwikkelingen en deelname daaraan.
  Bij verandering van het kiessysteem in One Man One Vote zullen wij amper 1 DNA zetel overhouden.

  Een Bosneger is mooi zwart en heeft schitterend kroes haar. Daar zijn wij trots op en willen het ook zo houden.


  Maak melding

 10. Hmmmmmm, hoe zouden ze nu hierop komen ??????

  Wie t weet , mag t zeggen , maar vooral niet dringen,en opstellen in rijen van vier.
  Wie t antwoord in een keer goed weet te raden , is af en mag niet meer, maar ook diegene die t fout hebben geraden mogen niet meer en zijn af.

  Snappie??????? Of niet ?????


  Maak melding

 11. Tuurlijk, gezien het feit, je nadat een moderator antwoord heeft gegeven op je vraag(en natuurlijk moet je niet klakkeloos over nemen wat mensen beweren, alleen kun je er in dit geval wel van uit gaan dat een ervaren schildpaddenhouder weet wat je wel en niet kunt voeren) het alsnog koppig probeert te weerleggen en waarbij je appels met peren(garnalen met schildpadden) vergelijkt. Moet je doen wat je niet laten kan.


  Maak melding

 12. Even voor het gemak (komt van wikipedia):

  Het bloedbad van Moiwana was een bloedbad dat op 29 november 1986 werd aangericht in het Oost Surinaamse bosnegerdorp Moiwana door een militair commando.

  Ongeveer 50 dorpelingen, meest vrouwen en kinderen, werden neergeschoten en hun huizen in brand gestoken. De aanval werd uitgevoerd door het nationale leger van Suriname, dat onder leiding stond van Desi Bouterse.

  Deze gebeurtenis markeert het dieptepunt van de Binnenlandse Oorlog in Suriname tussen het Nationale Leger onder leiding van Desi Bouterse en het Junglecommando onder leiding van Ronnie Brunswijk.

  Nog niet eerder waren zoveel onschuldige burgerslachtoffers in deze oorlog gevallen. Meteen na dit drama kwam een enorme vluchtelingenstroom op gang. De meeste mensen (ongeveer 5000) vluchtten naar het nabije Frans-Guyana, waar door de Franse autoriteiten diverse kampen voor hen werden ingericht.

  Men mocht echter niet werken of onderwijs volgen, met als gevolg dat een hele generatie schoolkinderen hun schooltijd heeft overgeslagen. Pas begin jaren 90 kwam een voorzichtige repatriëring op gang.


  Maak melding

 13. Dit zijn de harde feiten,of je het leuk vind of niet,de huidige regering bestaat uit een stelletje criminelen die democratisch maar onder valse voorwendselen zijn gekozen.Bouta kan daarom ook niet naar europa reizen,omdat hij dan zeker word aangehouden!Bileterale overeenkomsten.Gevolg:Somo krijgt volmacht om namens de regering zaken in het buitenland te doen.Surinmae word dus een witwasserij.Schande,Schande,Schande.


  Maak melding

 14. Als je de verkiezing goed hebt gevolgt,,,heeft meneer ddb duidelijk gezegd,dat dé EXPORT flink opgevoerd zal worden en veel meer geproduceerd zal worden..

  Het bewijs is aldaar,zie de vele export producten die in het buitenland zij aangehouden…

  Jammer kwam de opbrengst niet,maar de ellende waarin het land thans is gestort..

  Dank zij onze lijders en de volgelingen plukt het volk de vruchten van de armoede..

  Vergeet echter niet,dat alle suris vanaf januarie j.l. 25 % armer zijn geworden,dank zij de bank eigenaar..en wij blijven onze lijder ddb honds trouw..


  Maak melding

 15. Touwens de enige Revolutie waar Bouta voor de volle 100% verantwoordelijk is in het huidige Suriname,is de Drugs Revolutie!! die nu aan de gang is, en die schrikbarende vormen zal gaan aannemen aangezien het beleid van deze grappenmakers is gedoemd te mislukken.Het geld moet trouwens ergens vandaan komen,maar we weten allemaal hoe het Noriega is vergaan.Wan dei sa kong.


  Maak melding

 16. Waarom willen de Westerlingen zoveel drugs gebruiken ? . Misschien weten zij dat zij criminele genen hebben ge-erft van hun voorouders die miljoenen mensen hebben vermoord en tot slaaf hebben gemaakt.

  Verder hebben zij miljoenen kilo’s hard-drugs verhandeldt aan de chinezen en anderen.

  Ook mede door die criminaliteit zijn de westerse landen super rijk geworden , ten koste van de door hen onderdrukte derde wereld landen.

  Tevens kan gesteld worden , dat wanneer de westerse wereld schoon schip wil maken en goed en oprecht wil samenwerken met de ex- kolonien, dan dien met het criminele verkregen vermogen uit slavenij en onderdukking , terug te geven aan de benadeelden. Doet de westerse landen dat niet, dan hebben zij geen recht van spreken , omdat het dan een ordinaire criminele rovers bestuur is dat gebruikt heeft gemaakt van crimineel verkregen vermogens. Waarom zouden de derde wereld landen zich dan iets aan-trekken van de wensen van de wersterse dieven en criminele bestuur.


  Maak melding

 17. Pinto Pinto Pinto,

  Hoe diep zit jouw hoofd in het achterwerk van Bouterse…….?

  Jij maakt je met elke posting nog meer belachelijk dat iedereen hier eigenlijk voor mogelijk houdt.


  Maak melding

 18. nederland moet niet veel praten lees het boek genaamd de nederlandse cocaine fabriek dan kom je erachter dat nederland in de tweede wereld oorlog het eeste land was dat legaal cocaine verbouwde en verkocht aan al de vechtende landen waaronder de duitsers .
  de westindischte compangie was de vervoerder van de coca bladeren vanuit java en dan lopen ze nu te zeiken .


  Maak melding

 19. Heel goed #3!
  Vandaag met het goede been uw bed uitgekomen?!
  Wanneer kan de politiepost Keizerstraat u
  verwachten? Wij zullen uw aangifte tegen uw
  baasje serieus in ontvangst nemen en
  onmiddellijk doorspelen naar het hoogste
  gezag.

  Die zal op zijn beurt het onmiddellijk bij
  de onbegrijpelijke stukken archiveren (de papierversnipperaar).

  Kijk dankzei u en uw mede onwetenden leven
  wij weer in de tijd van de blinde
  muren.


  Maak melding

 20. @11

  Ik weet wat Pinto betaald krijgt :
  2 bananen per dag en een holletje om lekker te likken!

  Wat een infantiele figuur is die Pinto!
  Ik weet zeker dat deze kerel eruit ziet als hij uit zijn nek kletst.
  IQ van 20 haha

  Sterkte sranang

  Grtn piet paniek


  Maak melding

 21. Verandering,
  Ik houdt het erop dat zij wel degelijk aandacht hebben besteed aan jou opvoeding.

  Dat jij je gedraagt als een onverlaat, kan gebeuren. Het wordt je dan ook niet kwalijk genomen.


  Maak melding

 22. Relatief
  Vooropgesteld dat ik te nimmer strafbare feiten wil bagatelliseren of goed praten.

  Enkele geschiedkundige feiten:
  De boxeroorlog in China; opstand tegen de staatsopiumkitten in China. De koloniale machten runden zeer profijtelijk staatsopiumkitten waar zeer veel winst behaald werd.

  Eerste voorloper van de nu zeer gerespecteerde ABN bank in koloniaal Indonesië: OHM, wat staat voor Opium Handels Maatschappij. Met opium verhandelen en de plaatselijke bevolking verslaafd makend en houdend werd in koloniaal Indonesië kapitalen verdiend. De Nederlandse student die dit onderzocht voor zijn dissertatie mocht dit niet publiceren.

  De officiële geschiedschrijving wordt door de machthebbers geschreven / bepaald. Dr. Lou De Jong mocht niet alles publiceren in zijn standaardwerk over de Nederlandse geschiedenis.

  Medisch feit: Nicotine is minstens 10 keer verslavend als heroïne. De machtige tabaksindustrie met haar ijzersterke lobby mag vrijelijk extra nicotine in haar producten stoppen om de rokers verslaafd te doen geraken. De overheden verdienen middels de accijnzen hier dik aan.

  Is drugshandel geen kwestie van harde economische wetten, van vraag en aanbod.

  Vroeger, in de koloniale tijden was het geaccepteerd om de domme inlanders verslaafd te maken en te houden en aan hen forse winsten te behalen/ Het was zelfs staatspolitiek en handel.

  Ik wil met het bovenstaande alleen de vraag opwerpen wie hypocriet is?

  Know your facts, keep an open mind and be critical towards all things.

  Wiker


  Maak melding

 23. Pinto,

  Graag antwoord:
  – heeft Bouterse nou wel een criminele achtergrond of niet?
  Graag antwoord en niet over politieke ontschendbaarheid beginnen.

  Gewoon een eerlijk antwoord van jou voor de rest van de forum familie.

  Grtn piet paniek


  Maak melding

 24. “Het Nederlandse vonnis tegen president Desiré Bouterse wordt uitdrukkelijk genoemd ”

  Enough said. Op basis waarvan is deze vonnis uitgesproken en wie houd zich hiermee bezig, volgens mij alleen de SurNeds. De Surinamers houden zich totaal hier niet mee bezig omdat ze simpel weg weten dat dit een vonnis is uit rancune.

  Let maar Nederland sluit alles af wbt 1980 pas in 2060 mogen mensen daarover gaan lezen. Bouterse wil niet in de leiband lopen dus krijgt hij een vonnis.

  Brunswijk met medewerking van nederland gebombardeerd tot Robinhood, toen ze hem niet meer nodig hadden kreeg ie een vonnis.

  In Suriname houden ze zich niet bezig met futiele zaken er is teveel werk aan de winkel.

  Jullie halen je hart maar op.

  I rest my case.


  Maak melding

 25. Trouwens is het niet opgevallen niets mag baten, geen Nederlandse vonnis, geen 8 dec. proces. De heer Bouterse is ondanks alles gekozen tot Surinaamse president en zal zijn taken naar behoren volbrengen.

  In navolging op bovenstaande, lees hieronder maar, de toekomst die het straks voor het zeggen zal hebben en in grote getale op de NDP heeft gestemd. Ze weten precies hoe de vork in de steel zit en zullen doorgaan op de ingeslagen weg. De manupilaties zal geen inwerking meer hebben, a kaba.

  “Jonge Nationalisten domineren Jeugdparlement
  Paramaribo – Er is disciplinair gestemd bij de Jeugdparlementsverkiezingen zaterdag in de University Guesthouse. De groep Jonge Nationalisten die zeker 20 van de 29 stemmen in het nieuwe parlement telt domineerde deze verkiezingen. Derryl Boetoe, die vanaf het begin van de telling een ruime voorsprong had, werd gekozen met 22 stemmen. Hij leidt het Jeugdparlement de komende drie jaren. Praathna Sital, de nieuwe ondervoorzitter, kreeg 17 stemmen terwijl Miquella Huur, eerste plaatsvervanger, 20 stemmen haalde. Drie stemmen waren ongeldig.”


  Maak melding

 26. hahahaaha lees de reactie van die propagandisten hier op dit net is om je voor te schamen. De jeugd wordt besmet met die verwerpelijke gedachten van een massamoordenaar en dictator drugsdealer, misiekaba en bouva kunnen van mee praten zei zijn onder dwang naar hun plaats verwezen. er mag geen enkele kritiek geleverd worden op dictator bouterse op deze manier wil M.Doorn de jeugd opvoeden zonder enige democratische beginselen en principes


  Maak melding

 27. Trouwens onderstaande is meer dan opvallend.

  Deze topic heeft binnen 1 dag 33 reacties gehad.

  De Topic over Het rapport over de rol van Nederland bij de staatsgreep van 1980 is goed weggestopt.

  Heeft na 5 dagen 23 reacties gehad.

  I rest my case.


  Maak melding

 28. Belangrijke feiten:
  Op 29-11-1986 zijn circa 50 Surinaamse vrouwen en kinderen vermoord te Moiwana door Bouterse, Sital, Abrahams etc.(de recente STER dragers in SME).

  Of je nu tot de voorstanders of tegenstanders behoort, VROUWEN en KINDEREN ga je toch niet vermoorden. Als wij als SURINAMERS dit goed keuren, dan zijn wij een volk van wormen van de schijthuisjes.

  Uit welke vervloekte baarmoeder moet je komen om de kleine schamele hutjes plat te branden.

  Als je dit goed kunt praten, mensen zoals Pinto, M. Doorn etc., dan …. Ik heb er geen woorden voor. Ik krijg alleen maar kots nijgingen.


  Maak melding

 29. “Jonge Nationalisten domineren Jeugdparlement
  Griezelige ontwikkeling. Zwaar gesubsidieerd door Bouterse & Co. De eigen NDP-Jugend….


  Maak melding

 30. Let maar op,beste suris,,

  Eerst daags landt er een heli op grammang plein voor het paleis en ja hoor onze opperhoofd wordt opgehaald..


  Maak melding

 31. Ik vindt het een misdaad tegen de menselijkheid alls je een drugscrimineel, dictator , massamoordenaar anti democraat opdraag aan de jongeren als hun voorbeeld en als hun leider misplaatste arrogantie is dat.
  De NDPers verstaan onder democratie boutacratie zijn wil is wet.


  Maak melding

 32. Die achtergrond heeft jou moeder en vadersland hem bestempeld. want hij mag geen enkel arme Surinamer wijs maken ,pinto goed zo. Jij kan nu opmaken wie de handlangers zijn,en land-verraders. Blijf maar in jou koffieshop zitten.


  Maak melding

 33. Hallo Granman,

  het is toch duidelijk dat moreel failliete types als Pinto, Sempa, Doorn betaald krijgen van de NDP om hun onzin op dit forum te posten.


  Maak melding

 34. @mongo

  “Die witte man zal altijd op ons neerkijken en ons als mindere zien.”

  Nee hoor…
  Dus niet zo zielig doen “zwarte” kneus!

  Dat jij gezien je uitspraken een achtergebleven “zwarte” sukkel lijdend aan het slavernijcomplex is dus je eigen domme schuld.

  Respect en eerbied moet je namelijk verdienen!
  Pas dan zal men tegen te opkijken en/of je als gelijke behandelen…

  Dus zal maar eens beginnen om je gedrag te veranderen aan je leefomgeving misschien dat men je dan wel accepteert en niet uitkotst!


  Maak melding

 35. Hoe kunnen die Hollanders nu Bouterse en Brunswijk van drugshandel beschuldigen? Hoe ouder deze twee mannetjes worden, hoe meer ze op goedige Boeddha’s gaan lijken. Bouterse kijkt steeds liever uit zijn ogen met zijn nieuwe bril, hij neemt stagiaires op zijn schoot alsof hij de Kerstman zelf is, Brunswijk kan altijd zo sportief invallen tijdens de wedstrijden van Inter Moengo Tapoe. Kortom het zijn twee zulke lieve Surinaamse jongens die nog nooit een vlieg kwaad hebben gedaan en dan beschuldigen die Hollanders ze van zo iets negatiefs als drugshandel, foei toch bakra bassi’s. We zijn het vaak niet met elkaar eens op dit forum, maar ik weet zeker dat 99.9% van de deelnemers aan dit forum hun hand voor deze twee onschuldige engeltjes in het vuur zou durven steken, alleen een paar negatievelingen die toevallig allemaal de naam Henk(ie) dragen niet.


  Maak melding

 36. Henki de Molenaar,
  Op gevaar af dat ik zal worden uitgesloten voor verdere deelname zal ik voor een keer jou niveau bestrijken, “loop naar jou ouwe teringmoer”!!!


  Maak melding

 37. TTheo en Granman, als mensen hun ras zuiver willen houden moeten ze dat maar doen. Weten jullie dat men de meest raszuivere honden fokt door vader en dochter, moeder en zoon of broer en zuster met elkaar te kruizen? Als het jullie echt menens is met jullie raszuiverheid, raad ik jullie aan dat voorbeeld te volgen, als rasechte Surinaamse dogla wens ik je sterkte met alle ziekten als gevolg van inteelt.


  Maak melding

 38. @ m. Doorn.

  Pinto en jij zijn toch familie?
  Jullie ouders waren toch broer en zus?
  Dat verklaard weer jullie leerkundige en zinvolle reacties.

  Tja ik maak jullie niet belachelijk want jullie maken de rest van Suriname dwz 15% met hersens en de juiste wil voor ontwikkeling en verbetering van het land belachelijk.
  In Nederland hebben ze ook zulke malloten zoals Pinto en zijn holmatie m. Doorn en die stemmen op Wilders. Ik zie het verschil niet tussen deze mensen die niet gehinderd worden door enige kennis.

  Grtn piet paniek

  Ps Pinto en m.likdoorn de Sint heeft nog wat echte knechten nodig bel effe terug


  Maak melding

 39. @35

  Hè slome dit was een werkweek en jij Hebt zoals altijd alle tijd om te reageren. Kom uit die bananenbpoom luilak en ga eens werken voor je geld. En dat kun je wat belastingcenten betalen voor de rest van het volk dat het wel verdiend.

  Grtn piet paniek


  Maak melding

 40. Hallo lieve Pinto,

  Je kunt mij niet op mijn niveau bestrijden want mijn niveau haal je niet. En ik daal niet af naar jou niveau.


  Maak melding

 41. Piet paniek vanaf vandaag krijg je huiswerk van mij. Je moet mijn stukken begrijpend lezen, als je klaar bent kom je mij vertellen wat je gelezen heb. Dat wordt lachen op waterkant.

  Trouwens wist je dat je tot die 1% behoort die elke samenleving telt, nl de debielen, mongolen, zwakzinnigen en gewoon gekken.


  Maak melding

 42. @44

  Wauw Pinto is over de naad haha
  Ik wist wel dat je deze kokosnoot ergens mee moest kunnen raken maar mij was het niet gelukt.
  Verdikkeme Henk ik ben jaloers op jou.
  Maar toch de felicitaties van mij voor jou.

  En Pinto ga weer eens effe ontstressen haha


  Maak melding

 43. @44 Pinto

  “loop naar jou ouwe teringmoer!!!”

  Pinto, wat een taalgebruik zeg!

  Dat heb je vast niet ons geliefde SR geleerd?
  Je lijkt zo steeds meer op een Nederlandse tokkie met een uitkering.

  Deze dorpsgek alias “Pinto”, heeft een wel een heel erg kort lontje!

  Bovendien heeft ook hij zijn emoties niet onder controle, hij gaat dus steeds meer op zijn leiders lijken 😉

  Wat een sukkeltje is het toch ook…
  En het is inderdaad familie van de grote “M. Doorn”, ze hebben alleen dezelfde vader, weer het bewijs dat inteelt schadelijk is voor de hersenen 😉


  Maak melding

 44. @m.doorn

  Liever een stinkendrijke zwakzinnige met heelveel geld EURIES

  Dan een holbewoner(likker) die geen zelfrespect heeft en een crimineel met heer aanspreekt.

  Doe graag even beter je best jouw salaris is een tip for me me boi!!!


  Maak melding

 45. Piet Paniek #31,
  Voor jou consumptie is Suriname nog altijd gewikkeld in een heftige dekolonisatie strijd met als inzet nog altijd de bodemschatten van dit land. Het ligt er maar net aan welke strategie de vijand bezigt om de bewapening en tactiek aan te passen.Let’s don’t make mistakes about that. Jullie redi moesoe’s hebben het nog niet eens door. Akabada/basta!!!


  Maak melding

 46. Pinto,

  Je hebt nog steeds geen antwoord gegevens is Bouterse nou betrokken (geweest)bij criminele praktijken ja of neen?

  En niet van die onzin verkopen aub!

  Grtn je rasgenoot


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.