‘Stagiaire niet spontaan op schoot Bouterse’

35

President Bouterse heeft vorige week tijdens zijn Revolutiefeest in het presidentieel paleis de jonge Nederlandse stagiaire, die eigenlijk naast hem wilde poseren, gevraagd om op zijn schoot te zitten. Dat blijkt uit een artikel in het Algemeen Dagblad.

De stagiaire Agatha Smith vertelde aan de krant dat zij ‘voorzichtig’ naast de president ging staan om met hem op de foto te komen. Zij zei ‘dat er al een groepje mensen rond hem stond’. Toen werd zij verrast: ‘Plots keek hij (de president) me aan en zei hij dat ik anders ook op zijn schoot mocht poseren.’

schootDe stagiaire kwam in een ongemakkelijke situatie: ‘Ik heb heel even getwijfeld, ja, maar heb het toen toch gedaan’. Het AD artikel maakt duidelijk dat de lezing van de voorlichtingsdienst van het kabinet van de president, dat de stagiaire door het veiligheidskordon brak en spontaan op de schoot van de president ging zitten, niet juist was.

De foto, gemaakt door Annelies Verhelst, staat hier.

35 REACTIES

 1. Dady’s home!

  Kom bij papa op schoot, zo zal het denk ik, gegaan zijn. Schuldig of onschuldig? Beiden!
  Wat is het nou?! Zijn ze beiden schuldig of zijn ze alle twee onschuldig?
  In dit geval zijn ze alletwee schuldig. De een aan dat vervelende groupie’s gedrag, de ander aan het vieze steenoude suikeroompie’s gedrag.

  De meeste Nederlandse stagiaires in Suriname zijn voorbeeld burgers. Zo doen ze veel aan vrijwilligerswerk, zijn niet te beroerd om bij ouderen te helpen, fietsen heel de stad rond, boeken een binnenland excursie, gaan graag internetten bij ’t Vat of bij Zus en ..
  helpen zonder te klagen belangeloos bij kindertehuizen en genieten spontaan van onze lekkere jongens.

  Bij 1 Antilliaanse en drie Surinaamse zwarte comedianten in een gebouw tegenover het Gouvernementshuis verscheen een bloedmooie, prinsesachtige, blonde stoot met maten van het beroemdste Nederlandse fotomodel op het podium. Het was laat in november 2010, maar ik heb het allemaal gezien! Wat een mooie meid was dat zeg! Wat een blonde beauty!
  En onze jongens deden alsof ze tegen haar aanreden terwijl zij, onverschrokken, deed alsof ze op een fietszadel zat.
  In de pauze vroeg ik haar nog: “was die kus echt?” “Neen; zijn hand zat ertussen!” zei ze breed lachend.

  Deze stagiaires gooien zich midden in de samenleving en doen er alles aan om op een gewone manier geaccepteerd te worden. Dat siert ze. Ze zitten daarom ook bij Mieroso of aan de Waterkant een sauto op te peuzelen.
  Vele Surinamers, Antillianen, Marokkanen, Turken, Columbianen, Molukkers, Indiers en
  Polen sluiten zich in Nederland op binnen hun eigen gemeenschap en gooien zich niet midden in de samenleving zoals deze blonde, Hollandse stagiaires dat doen.
  Een van de redenen waarom Wilders zo hoog scoort.

  Al met al heeft Desi begrepen dat dit meisje ook bij de Surinaamse samenleving hoort en dit meisje heeft begrepen Desi de baas is in ons land.


  Maak melding

 2. Terwijl zijn aanhangers elke dag op hollanders en holland schelden,poseert bout met een knappe hollandse op de schoot.So so sarie nanga den…
  Gekker kan het niet.

  Cobie.


  Maak melding

 3. Eerst denken dan doen!

  Meisje uit Groningen van de Hanzehogeschool, het is te laat, je bent voor de rest van je leven te “bewonderen” in gezelschap van de “bevrijder”.
  Mits je veel geld hebt om lager op de Google-ranking geplaatst te worden.
  Helaas Bing doet wat ie wil.

  Hoe dom kun je niet zijn. Weigeren kon ook!
  Mss een leuk baantje ergens verweg in de polder, maar je kunt jezelf ook aanmelden bij boer zoekt vrouw!
  You’re busted!

  wss is sur-america te gevaarlijk voor jou…

  http://www.youtube.com/watch?v=sebvdjYOCcw


  Maak melding

 4. Wat heb je als land aan president die alles los en vast aan elkaar liegt.
  Als het gaat om de coup, roy horp, 8dec 1982,de weigering van obama om hem te ontmoeten,redi doti ik kan nog dagen door gaan als ik al die leugens van desi en zijn bende moet opsommen.


  Maak melding

 5. Ik heb naar de gemaakte foto gekeken. Jeetje wat staan we weer voor paal.En dan praat ik niet over pedo bouta, maar over die viswijf naast hem. Dat noemt zich first lady. Gelukkig staat zij niet model voor de surinaamse vrouw.


  Maak melding

 6. Laat mij het raden.

  Nu gaan wij weer tientallen reakties krijgen over een stagiaire en bouterse…

  Hebben wij niets zinnigs om over te schrijven????


  Maak melding

 7. Als je goed kijkt zie je hoe ongemakkelijk zij zich voelt, ze lacht breeduit maar kijk naar haar handen…. ? ik heb genoeg gezegt.
  odiodi
  W`man


  Maak melding

 8. De redimusu’s en doemdenkers zijn weer bezig hoor. Een lousi stagiaire op schoot bij Bouterse? Is dat nou het vermelden waard of een unicum? Hij/Wij kent/kennen ze als geen ander van Meppel, Groningen, Zuid-Laren, karikong!!!


  Maak melding

 9. ‘Stagiaire NIET spontaan op schoot Bouterse’, maar was dat ook het geval met Herman Brood indertijd? Me don’t know moro yere.

  Herman is alive !: herinneringen aan het fenomeen Brood – Resultaten voor Zoeken naar boeken met Google


  Maak melding

 10. Ach ja, we zijn er weer snel bij om het Nederlandse te verdedigen. Maar awt doet het er nou toe op welke manier het e.e.a. heeft plaats gevonden. Ze zat bij hem op schoot en vond het prachtig!! Als haar dat wordt kwalijk genomen, zoals haar collega waarschuwde, dan moeten we ons diep gaan schamen. Maar ja de collega is een Nederlandse en weet precies hoe haar mensen in elkaar zitten.


  Maak melding

 11. de adjudant van dePres keek de andere kant op, mensen achterin glimlachen en lachen.een blanke man twittert of gooit een sms-je naar zijn vrouw. een vrouw kon zo iets niet aanzien, maar ze lachte achter haar hand.niet van verontwaardiging hoor. een man klapte in zijn handen. een bekende man glimlachte met een denkbare gedachte van, it’s my pres.
  de ladypres schreeuwt het uit en naar haar mondhoeken te zien was het niets anders dan “Oh neeeee, of Deesiiiii”. hij doet niets Berlustconi-achtig. gewoon in het openbaar. neks no fout. en het kind is dolgelukkig, want zij heeft een mooie stageplek gevonden.


  Maak melding

 12. Kortom de zoveelste leugen om zijn imago op te poetsen en het volk in de luren te leggen.

  Laat hij liever gaan werken, doen waarvoor hij tijdelijk op die stoel gezet is.


  Maak melding

 13. @2 DAS; Het zou ook kunnen zijn:”Blanke sexy Liefje kom bij pedofiel grootvader lekker op schoot”. En de First Lady ergert zich kapot.


  Maak melding

 14. Je moet echt dom en kleingeestig zijn om te denken als nummer 21.
  Hoe kan je denken dat men jaloers is op een massamoordenaar dictator leugenaar clown drugshandelaar.
  Ik denk dat een aantal gasten hier op dit net geestelijk hulp nodig hebben.


  Maak melding

 15. Wikik@,
  Hoe vindt je het om zelf hyper intelligent te zijn? Ben jij academisch gevormd efoe na a k@ di mi sie?

  Jij hebt hulp nodig en ik ontbeer elke deskundigheid op psychiatrisch gebied.


  Maak melding

 16. Die stagiare is onder bedreiging met een pistoolmitrailleur gesommeerd om op schoot te klimmen. Is het nou goed? Stelletje blinde haters.


  Maak melding

 17. Onzin!!Ze had ook nee! kunnen zeggen.zijn de Salarissen van eind maart al gedekt en gaat men nog wat aan de explosieve prijsstijgingen doen?!Ik denk dat de mensen dat belangrijker vinden.


  Maak melding

 18. Ik vraag me echt af of z’n vrouw (firsth lady) wel een echte Surinaamse is.
  Terwijl hij constant afgeeft op de Nederlanders , heeft hij zelf een blanke als levenspartner, zeker om zijn huidskleur op te vijzelen ??
  Wie het goede antwoord heeft mag het op dit forum kenbaar maken


  Maak melding

 19. @ Djogoman,
  Ik ken mevrouw Bouterse van kleins af. Ze is 100% Surinaamse; is opgegroeid op de hoek van de Ma Retaiteweg en de Alexander Samuelstraat achter een chinese winkel. Haar moeder is een chinese vrouw en haar vader dacht ik een Boeroeman.


  Maak melding

 20. als je reactie 14 bekijkt, zie je een reactie die prima klopt, het meisje werd in verlegenheid gebracht en Bouterse profiteerd hiervan, hij is een zielige man


  Maak melding

 21. Was er niet een natte vlek op zijn broek voorin?

  Wat me het meest opvalt is niet het meisje, maar dat viswijf naast die moordenaar. Ze lacht echt als iemand van ik zal geen buurt noemen, laat maar. je kan zien dat ze uit een vissersfamilie komt. You can take a fishwife out of the boat, but you can’t get rid of her smell!


  Maak melding

 22. Wat een gedoe het is gewoon dat hr bouterse hierin de grens vastlegt mi een kind en opa gevoel in deze wereld mens hoop nog ns naar Suriname te kunnen heb veel zaken wensen daar geloof hoop en liefde . Ook voor mijn gezondheid wellicht enige redding nog hoop en kyrie eleison


  Maak melding

 23. @Miesabie, los van de (totaal geen) nieuwswaarde van dit bericht over “ de foto” het volgende :
  Volgens velen hier op dit platform, ben je tegenwoordig Surinaams als je zwart bent en kroeshaar hebt en een enkeling vult dat aan met “ dom, crimineel en lui” .

  Dus vermoei je maar niet met je uitleg, want wellicht valt deze mevrouw dan onder de categorie “ blank” en absoluut niet Surinaams en zal ík nu paars zijn??
  Ik heb mijn kleinkinderen nog heel wat uit te leggen. 🤔

  En……is deze man een STAATSman met dit gedrag? 😳 Of is dat nou juist wél weer Surinaams? hoewel ik nu even in de war wordt gebracht door zijn huidskleur ?? …. hoe omschrijf je die? en hem?

  Een mens is nooit te oud om te leren dus vertel het me maar.


  Maak melding

 24. @ Bram Peper
  Ik heb er zelf een aantal getemd. ones go black never go back.

  Is dat je hoogst behaalde prestatie tot nu?
  Waarschijnlijk zelf geen dochter(s) die je met respect behandeld wil zien worden?


  Maak melding

 25. Ik welk fatsoenlijk land doet een gerespecteerrde president dit?
  Elke keer schaam ik me rot voor deze speelse jongen…elke keer zie je hem als een pedo dansen en schuren met kleine meisjes,hij kan toch zelf inzien dat dit niet kan!!!
  Hij maakt zichzelf tot schande en neemt suriname drmee in …
  Tegenover de surinaamse bevolking zeg ik dat jullie dit monster zelf gecreeerd hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.