KRO Memories zoekt indianenmeisje in Suriname

9

In de komende aflevering van het Nederlandse TV programma ‘KRO Memories’ gaat Wim naar Suriname om herinneringen op te halen aan indianenmeisje Ursula. Tijdens zijn diensttijd in Suriname ontmoet Wim het mysterieuze indianenmeisje Ursula. Hij is betoverd door haar schoonheid en mag als een van de eerste blanken een bezoek brengen aan haar dorp Cassipora.

memoriesUrsula maakt een onuitwisbare indruk op Wim. Hoe zou het dan toch komen dat Ursula zich niets meer herinnert van Wim? ‘Memories’ reist samen met Wim af naar Suriname.

‘KRO Memories’, maandag 28 februari om 21.10 uur op Nederland 1.

9 REACTIES

 1. Ik ken er meer die zich zogenaamd niets meer kunnen herinneren uit hun jeugd. Dit noemen ze selectief geheugen. De jantjes , zoals ze vroeger genoemd werden, waren zeer geliefd bij de jonge dames.Ursula heeft meer te verbergen voor haar huidige man. Die is heus gek.

  Piet


  Maak melding

 2. Echte Indiaanse peprewatra, het liefst zonder kroeze of gladde haartjes, is overheerlijk :).
  Jantje heeft vast uit een onvergetelijke peperpot mogen snoepen. Als je het niet geloofd kun je het vragen aan onze ex-minister van defensie R.Dwarka Panday


  Maak melding

 3. Tuurlijk ontuitwisbaar.
  Puur natuur is echt lekker hè Wim? En vroeger waren ze in nederland niet zo fris en fruitig!

  en ik begrijp ursala wel. Je gebruikt me toen ik jong was en liet me achter. Vervolgens kom je nog effe nagenieten terwijl jij een goed leven heb gehad
  (k. Ta..a) vul zelf haar gedachten maar in. Ik heb me effe verplaatst in haar
  Gedachte.

  Grtn piet paniek


  Maak melding

 4. Wat een reacties. Zowat een ieder denkt dat Wim en Ursula een verhouding met elkaar gehad hebben. Wat een roddelnichten-cultuur.

  Wat vervelend voor beiden dat zo over hen gedacht wordt. Waarschijnlijk is bij velen “de wens de vader van de gedachte”

  Dat Ursula niets meer weet, heeft niets te maken met een selectief geheugen. Ook ik wordt weleens aangesproken door iemand waarvan ik denk: “wie is dat nou weer” Laat Wim en Ursula met rust. Beiden kunnen dan rustig de mooie herinneringen ophalen.


  Maak melding

 5. Alleen zuster Ursula en Wim 1 weten van de hoed en de rand. Maar het gedrag van Wim 1 verraadt ook dat hij wist waar hij toen de mostard vandaan had gehaald om van die peprewatra te genieten. Helaas dacht en zei Ursula, stop ! lekker is maar 1 vinger lang.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.