Roué Verveer opent eigen Surinaams restaurant

8

www.doglapatoe.nl

De Surinaams-Nederlandse cabaretier Roué Verveer heeft vanmorgen in Amsterdam zijn eigen Surinaams afhaal- en bezorgrestaurant ‘Dogla Patoe’ geopend. Bij de opening was o.a. topkok Ramon Beuk aanwezig. Dogla Patoe verkoopt ter plekke Surinaamse gerechten, broodjes en snacks. Daarnaast doet het bedrijf aan catering en bezorging voor bedrijven en particulieren.

Roué Verveer werd in 1972 geboren in Paramaribo. Hij studeerde korte tijd in Nederland. Terug in Suriname volgt hij een workshop van FreshWagon en verzorgt daarna de voorprogramma’s van Jörgen Raymann in Suriname. In 1999 debuteert Verveer in Nederland bij de Comedytrain en FreshWagon en stort hij zich volledig op de stand-up comedy. Inmiddels is Verveer al 10 jaar comedian en toert hij met een avond vullend programma door het hele land.

Dogla Patoe is gevestigd aan de Heemstedestraat 21, te Amsterdam. Meer info staat op www.doglapatoe.nl.

Bekijk ook:


8 REACTIES

 1. Wat leuk van en voor Meneer Verveer! hij kan tenminste `iets! `!!!
  maar wat doet die huis-tuin en keuken kok daar op die pic.?
  hij kan NIX!!!
  grt.
  wakaman


  Maak melding

 2. De tarieven zijn een beetje niet voor de mofina wangs.En wat me is opgevallen; kan je wel een broodje pom maar geen rijst pom kopen??en het bier ,dus DJOGO,is dat per liter??Levering niet bij de Surinamers in Zuid-OOst??


  Maak melding

 3. Beste Roue,

  Ik woon in Brabant en kom 1 keer per maand in Damsko!

  Is de site nog operationeel? Het lukt mij niet om op de site te komen. Bestaat het restaurant nog?

  Reactie zie ik spoedig tegemoet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.