zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSuriname wil informatie over drugsvangsten

Suriname wil informatie over drugsvangsten

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 22 feb – Suriname heeft bij vijf landen rechtshulpverzoeken ingediend. Dit meldt de Ware Tijd. Tot de vijf behoort Nederland. De verzoeken hebben direct te maken met de recente drugsvangsten in Nederland, Bulgarije, Pakistan, Zuid-Afrika en Engeland. De reacties vallen nog ietwat tegen.

“Alleen Nederland heeft tot nu toe gereageerd”, zegt politiecommissaris Krishnakoemarie Mathoera. De samenwerking met dat land loopt redelijk. Onlangs nog kon een drugsbende in Paramaribo worden opgerold na intensieve samenwerking. De bende smokkelde drugs via de Johan Adolf Pengel luchthaven. Er worden nog gegevens verzameld, vandaar ook het hulpverzoek.

De vijf bendeleden kunnen binnenkort al berecht worden. “We hopen voldoende informatie te verzamelen, waardoor deze criminelen snel voor de rechter kunnen verschijnen”, zegt Mathoera. Met de rechtshulpverzoeken bij de andere landen is het even afwachten. De diplomatieke lijnen lopen daar minder soepel. Mathoera hoopt toch snel meer te weten over de vangsten daar van honderden kilo’s drugs.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. “Suriname wil informatie over drugsvangsten”

    Goed zo, ik hoop dat het oprecht bedoeld is…

    Of is het juist om meer grip te krijgen op de concurrentie?

    Want normaliter heeft men het niet zo op met rechtshulpverzoeken aan NL, daar de grootste drugsdealers in de regering zitten om de drugshandel te professionaliseren!


    Maak melding
  2. hahahahaahha, laat mij niet lachen ze weten allemaal wie grote vissen zijn. Nederland laat jou niet voor de gek houden, die gasten die Bouterse bewaken zijn zoon, en het hoofd van de CIVD allemaal drugscriminelen pak die gasten eerst op en vergeet Brunswijk niet.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES