Film ‘Suriname’ aangekondigd door Pathé

2

De speelfilm ‘Suriname’ is vanaf 24 maart in de Nederlandse bioscopen te zien. Dat meldt bioscoopketen Pathé dit weekend op haar website. ‘Suriname’ gaat over een drugsdealer die zijn leven wil beteren en in Suriname goudzoeker wordt.

suDe misdaadfilm ging in december in Paramaribo in première en is daar een hit. De film die vorig jaar op Surinaamse bodem en volledig met Surinaamse middelen werd geproduceerd, moest nog een paar technische aanpassingen ondergaan voor de Nederlandse release.

De première zal waarschijnlijk plaats vinden in de Amsterdamse Pathé Arena.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.