Quintis Ristie begeleidt dames in jungle Suriname

2

De Surinaamse entertainer Quintis Ristie, vooral bekend van Raymann is laat en zo:Raymann, duikt met tien vrouwelijke realitysterren de jungle in. Quintis gaat de dames begeleiden tijdens een tocht door de rimboe van Suriname.

qDe spannende, humoristische maar soms loodzware opdrachten zijn te zien in het nieuwe RTL 5-programma Echte meisjes in de jungle. Quintis zal de dames vertellen wat ze wel en niet kunnen eten en welke beesten ze beter niet kunnen aaien.

De meiden worden in de twee teams verdeeld en moeten tegen elkaar strijden. Uiteindelijk blijft er één winnares over. Het meisje dat het beste is opgewassen tegen de jungle, kan met 50.000 euro naar huis gaan. Het programma start op donderdag 24 maart.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.