Fernandes nieuwe naamsponsor van Zomercarnaval

0

Het frisdrankmerk Fernandes wordt de nieuwe naamsponsor van het Zomercarnaval te Rotterdam. Coca-Cola Enterprises Nederland gaat met het merk Fernandes voor 2011 een samenwerking aan met Zomercarnaval door de merknaam Fernandes aan het evenement te verbinden. Zomercarnaval vindt plaats op 29 en 30 juli 2011.

fernandesHet product Fernandes, van oorsprong afkomstig uit Suriname, wordt in Nederland onder licentie geproduceerd, gedistribueerd en in de markt gezet door Coca-Cola Enterprises Nederland. John Brands, landendirecteur van Coca-Cola Enterprises Nederland is zeer verheugd dat het merk Fernandes nu verbonden wordt met een top drie evenement in Nederland. “De tropische dorstlesser past uitstekend bij Zomercarnaval!”

“Zomercarnaval brengt tijdens haar evenementen mensen van verschillende culturen samen, Fernandes helpt ons dit mogelijk te blijven maken. Wij zijn dan ook enorm blij met deze samenwerking”, aldus directeur Guus Dutrieux van DUCOS Productions. DUCOS en Fernandes gaan een samenwerking aan voor 2011 met de intentie dit te verlengen tot drie jaar. Het frisdrankmerk Fernandes wordt daarmee naamsponsor van Zomercarnaval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.