Boek ‘Terug naar mijn Roti’ vanaf 16 februari te koop

4

In het TV programma ‘Terug naar mijn Roti’ maakt Ramon Beuk, topkok, schrijver en ondernemer, een (her)ontdekkingsreis door Suriname. Vanaf 16 februari is ook het gelijknamig boek te koop in de winkel. Beuk vertelt in het boek over de plaatsen die hij bezoekt, zijn ontmoetingen met de bevolking en de ‘echte’ Surinaamse keuken. Daarnaast zijn er 50 originele ‘Beuk’ recepten in te vinden waaronder een aantal klassieke Surinaamse gerechten in een nieuwe vorm.

roti‘Terug naar mijn Roti’ is een persoonlijke zoektocht vol impressies, emoties en intieme ontmoetingen. Al reizend, etend en kokend neemt Ramon Beuk de lezer mee op een culinaire ontdekkingsreis door zijn Suriname. Het toont “de oorspronkelijke Beuk”, de mens achter de kok. Een persoonlijk, eerlijk en open verslag over een reis van 28 dagen door zijn geboorteland. Een zoektocht naar de identiteit van een man die balanceert tussen twee culturen.

Ramon Beuk dringt door tot de ziel van Suriname. Zoals alleen een echte Surinamer dat kan. De vele betoverend mooie foto’s van Remko Kraaijeveld illustreren de culinaire ontdekkingsreis door deze voormalige kolonie van Nederland. Een boek voor Surinamers, Nederlanders, kookliefhebbers en reizigers.
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

4 REACTIES

  1. Ik heb niet genoten maar dat heeft niets met Ramon te maken maar wel met het feit dat onze binnenland vergiftig wordt en niemand doet er wat aan verschrikkelijk vindt ik dat, wat niet in brazilie mag, mag gewoon in suriname triest ai sranang dankzij die klote revo .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.