‘Mijn opa de bankrover’ ook in Suriname in première

1

De muzikale film ‘Mijn opa de bankrover’ beleeft dit weekend zijn Surinaamse première in TBL Cinemas te Paramaribo in aanwezigheid van de Surinaamse crew. Na de feestelijke première zal de film ook in de reguliere programmering opgenomen worden. In de film speelt Suriname een belangrijke rol. A-Film Distribution bracht de film op 9 februari jl. uit in de Nederlandse bioscopen.

opaHoofdpersoon Grace wil met haar vergeetachtige opa naar Suriname om meer te weten te komen over haar vader. Als opa’s spaargeld geblokkeerd blijkt, is er nog maar één oplossing. Acteurs Zoë van der Kust, Michiel Romeyn en Manoushka Zeegelaar Breeveld waren in januari 2010 voor opnamen in Suriname.

Eddy Wijngaarde, directeur van TBL Cinemas, is zeer verheugd met de gelijktijdige première; “Ik denk dat ons publiek deze grappige, emotionele en spannende film, over een zoektocht naar Surinaamse roots, zeer kan waarderen. En dat hoofdrolspeelster Zoë van der Kust ook in Suriname een fanclub zal krijgen.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.