Moszkowicz wil dansje met Bouterse niet in programma

19

Bram Moszkowicz heeft woensdag gedreigd niet langer mee te werken aan het programma College Tour. Tijdens de opnames werden er beelden getoond van het dansje dat hij ooit samen heeft gemaakt met Desi Bouterse. Hij deed dit in 1996 met de president van Suriname, zijn toenmalige cliënt.

De advocaat zei woensdagmiddag dat hij dat dansje ‘nu niet meer gedaan zou hebben’. “Het is verkeerd, je hoort niet te dansen met je cliënt”, zei hij volgens het Amsterdamse studentenblad Folia.

mosko_boutaDe strafpleiter was woensdagmiddag met ruim vijfhonderd studenten in de Amsterdamse Beurs van Berlage voor de opname van het interviewprogramma College Tour. Toen de beelden van het dansje zouden worden vertoond dreigde hij niet meer mee werken aan het tv-programma. Lees verder op Nu.NL.

19 REACTIES

 1. Ook de 15 van 8 december wilden van het leven genieten.Maar dat leven werd hun abrupt ontnomen door een moordlustige,bebaarde sergeant.Die Moszkowicz heeft geluk gehad.Want bout lust geen intellectuelen.

  Cobie.


  Maak melding

 2. Het is weer zoveelste toneel spel van Bram ! Eerst geld verdienen aan die `smerige` zaak,en nu zogenaamd `spijt`hebben !

  Als het zo erg is,(en zijn geweten knaagt????) waarom doneert hij het verdiende geld niet voor één goeie doel !!!!!?????

  Wel openbaar maken Bram !

  Groet, ram, ram, (veel wijsheid)


  Maak melding

 3. brammetje kan nu zoveel willen , maar op you tube is t toch te zien , dus , huilen is nu een beetje te laat voor hem.
  Zou brammteje die wilders nu ook verdedigt in een smerig zaakje , spijt hebben en na de poen te hebben ontvangen liever niet meer geassocieerd en herinnert willen worden aan toen , die tijd? Toen was ,t money talks and dances.
  Schaamte , schade of berouw, brammetje???
  Guess what , brammetje, shit happens .


  Maak melding

 4. @9, 11 en 10. Ik ga het niet helemaal uitleggen, want jullie zullen of willen het toch niet snappen. Dit was een opmerking van Bram op het professionele vlak. Of… laat toch maar, bij sommigen is het e.e.a. zinloos.


  Maak melding

 5. Moskowics danste voor die Euro’s van Bouterse.
  Niets meer en niets minder.

  Het eigen belang dus spreekt alle talen, maar ook die van de onbaatzuchtige.


  Maak melding

 6. @13 Beste Lucien, u snapt alles.Vandaar dat u `t niet kunt uitleggen ! Ha,ha,,ha,ha,…. Hou u zelf voor de gek ,en niet de ander.

  Hebt u, niets nuttigs te doen ??? b.v. tomaten te gaan planten of uw erf te gaan schoon maken ? Nog beter, alvast één tweede baan te zoeken !!!! Als u zo door gaat,met uw tijd, gaat óók ú in de toekomst de kei-stenen van de straat moeten eten!!!!!

  Wat hebben wij aan uw zogenaamde “wijze” reactie`s ? Typische iemand die in de wazige termen denkt van…….ie sabie toch…ie sabie toch…weet je wel…weet je…Hier bij daag ik u uit!!Kom op met uw “wijze” uit leg! Wie weet hebben wij wat er aan !

  Groet, ram,ram, (veel wijsheid)


  Maak melding

 7. hahahha ik moet echt lachen de ene danst voor de euro de andere voor bord eten en sopie, over belangen gesproken jij aanbid de duivel dus wat in nu erger? of wordt jij ook betaald om die onzin hier te schrijven????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.