‘Israël teleurgesteld over besluit Suriname’

19

PARAMARIBO, 10 feb – De Israëlische ambassadeur in Suriname heeft uitgesproken dat zijn land teleurgesteld is over het besluit van de Zuid-Amerikaanse natie, om de Palestijnse staat te erkennen. Dat meldt The Washington Post vandaag.

Amiram Magid, de niet-residerende Israëlische ambassadeur in Suriname, zei woensdag dat hij een openhartige ontmoeting met de Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken Winston Lackin heeft gehad over de kwestie.

Suriname heeft onlangs samen met een aantal Zuid-Amerikaanse landen, waaronder Brazilië en Argentinië, de Palestijnse staat erkend. Palestijnse leiders hadden gelobbyd voor de erkenning.
Magid zegt dat de erkenning van een Palestijnse staat met de grenzen van vóór de Zesdaagse Oorlog van 1967 contraproductief is voor de vredesinspanningen in het Midden-Oosten.

19 REACTIES

 1. Voor Israel maakt de erkenning niet echt veel uit. De helft van Zuid-Amerika heeft dit al gedaan. Dit is gewoon weer een sabotagepoging vanuit de NPS met wat hulp van de aan hun gelieerde honorair consul Fernandes.


  Maak melding

 2. Meneer de President, hoe kunt u dat nu doen, de Palesijnse Staat erkennen en dat als WEDERGEBOREN CHRISTEN zijnde. Israel is nog steeds GODS uitberkoren volk en degene die zich tegen zijn volk richt eordt vernietigd. Laat u goed onderrichten door pastor Meije!!!
  Laat u nu eens zien dat u WERKELIJK Gods kind. Bekeert u meneer de president, voor het te laat is. Heb uw naaste lief als uzelf!!!


  Maak melding

 3. De joden kunnen de pot op met hun door God gegeven land!Zij zijn degeen die Palestijns gebied bezet houd.De mensen leven daar onder erbarmelijke omstandigheden,ik ben er geweest.Long Live Palestina.


  Maak melding

 4. niks palestina het is gewoon joodse grond.de moslim,s proberen de hele wereld te veroveren.en dat zijn ze ook van plan met suriname vandaar dat suriname officieel een moslimstaat is.kijk maar naar india ze hebben pakistan en bangladesh en de helft van kashmir gehad maar het is niet genoeg ze willen heel india en wij hindoe,s willen ze ook tot moslim,s maken want zij waren ook ooit hindu,s .

  hoogachtend
  mr sunil mahabiersing


  Maak melding

 5. “Heb uw naaste lief als uzelf” zegt eenmoederenoma. Precies, eenmoederenoma, ik ben het volkomen met je eens, maar omdat Palestijnen niet onze naasten zijn zullen we ze maar blijven bombarderen, vermoorden, uithongeren, alle mensenrechten ontzeggen en hun land blijven afpakken. Wat voor moeder en oma ben je eigenlijk? Waarschijnlijk zal de God van jou en Meye heel blij zijn met jullie als zijn kinderen.


  Maak melding

 6. ik zou het zeer warderen als die surinamers een eigen mening hebben, niet eerst de kat uit de boom kijken. of wat de buren zeggen, stel je eens voor zeg….dan hoor je er vast niet meer erbij.
  waar bestaat palestina nou ….op joods grond…..
  en geloof me over de hele wereld is er oorlog waar de langebaarden vandaan komen, en natuurlijk de zwarte ninjas niet vergeten.
  als er een palestina (ooit) komt, gaat het eruit zien als alle die andere landen.

  job chohen


  Maak melding

 7. Wat hebben de Palesteinen te bieden,politiek/economie aan SU?
  Israél idem dito?
  Palestina leeft van Arabi-steun!Israél van Obama….?
  Ambivantia


  Maak melding

 8. PARAMARIBO, 10 feb – De Israëlische ambassadeur in Suriname heeft uitgesproken dat zijn land teleurgesteld is over het besluit van de Zuid-Amerikaanse natie, om de Palestijnse staat te erkennen. Dat meldt The Washington Post vandaag.
  Magid zegt dat de erkenning van een Palestijnse staat met de grenzen van vóór de Zesdaagse Oorlog van 1967 contraproductief is voor de vredesinspanningen in het Midden-Oosten.

  Magid Wake up de rechtmatige eigenaars van Palestina zijn de Palestijnen het land is hun afgenomen na de Tweede wereld oorlog het was vroeger een kolonie van Engeland. Palestina is in bezit genomen door de Israeliers. En de Palestijnen zijn verdreven van hun grondgebied.


  Maak melding

 9. 2e Henkie. Ik heb “heb uw naaste lief als uzelf”, maar onze Schepper. En die God van mij houdt ook van U!!! Wat betreft de heer Meije, hij zal Bouterse het nogmaals eens moeten uitleggen. De heer Bouterse, ofwel de president, zegt een wedergeboren kind van God/ Jezus te zijn, maar handelt hier niet erg naar. Hij is het Surinaamse volk aan het manipuleren en het volk trapt in zijn val. Lees de Bijbel maar eens in het oude testament, daarin staat heel duidelijk geschreven hoe de grenzen van het land Israel lopen.
  Ik wens u Gods zegen toe! Ik houd van Suriname en het doet vreselijk veel pijn als ik zie dat het Surinaamse volk zo wordt uitgebuit!!!


  Maak melding

 10. Rare zaak. De Palestijnen erkennen Israel niet, maar zij willen wel de de wereld de Palestijnse staat moet erkennen. Laten zij eerst de vernietiging van Israel uit hun manifesto halen!


  Maak melding

 11. eenmoederenoma
  Ik houd van Suriname en het doet vreselijk veel pijn als ik zie dat het Surinaamse volk zo wordt uitgebuit!!!
  eenmoederenoma

  Je kunt wel heel mooi verwijzen naar de bijbel dat deden ze in de slavernij tijd ook en dan zeggen dat het Godswil. Je zegt dat je van Suriname houdt hoe zou jij het vinden om verdreven te worden uit jouw zo geliefde land Suriname omdat het in de bijbel staat ik denk dat je dan wel even anders piep met de bijbel.


  Maak melding

 12. eenmoederenoma, ik ben blij te horen dat je God ook mij lief heeft (kan dat eigenlijk wel,ik ben namelijk geen Jood en ook geen Christen), maar je zegt me niet of hij de Palestijnen ook lief heeft en dat wil ik nu net weten van jou.


  Maak melding

 13. Het schijnt dat velen het op eenmoederenoma gericht hebben,maar ze moet het zelf voorstaan als ze geen onderscheid kan maken over het geen dat in de bijbel staat en de realiteit.Het waren niet de Palestijnen die 6 miljoen joden om gebrachten hebben het waren de Europeanen maar zij moesten de prijs voor betalen waar of niet door hun te verdrijven van hun land,naar schatting zijn het 800000 Palestijnen geweest.De meeste van deze joden zijn de A-skinatie joden geweest ze kwamen uit Europa en de VS ze worden ook de “Khazar Jews” genoemd hier wat over hun: “The Khazar Jews also cald the A-skinazi Jews” were Turk-Mongol people who lived centuries ago in the Kingdom of Khazaria,eventually to be integrated into the Russian Empire by the Czars.The King of the Khazars forced his citizens,upon penalty of death,to convert to Judaism.Later,after their takeover by hostile enemies demographers and historians say that the Khazars migrated into Eastern Europe, especially to Poland,France,Romania,Hungary,and to Germany.Ze converteerden in het jaar 740 tot het jodendom.Nu mag “eenmoederenoma”voor mij uit maken als ze wat met haar bijbel te maken hebben.


  Maak melding

 14. Bouterse wil slijmen met deze beslissing hij denkt met deze erkenning geld te kunnen krijgen van islam bank. Eens zal die domme masse hun open ogen gaan en zullen ze zien dat bouterse en zijn adviseurs en stelletje koeien zijn die wanhopig opzoek is naar geld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.