Surinaamse radiomakers te gast bij Webfm

4

Twee radiomakers uit Suriname zijn anderhalve week lang te gast bij Webfm, de lokale omroep van de Nederlandse gemeenten Beuningen en Druten. De komende dagen gaan ze de straat op om reportages te maken in de dorpen van beide gemeenten. Ze worden daarbij begeleid door drie jonge radiomakers van de omroep meldt De Gelderlander.

De twee gasten komen uit Moengo in het oosten van Suriname. Ze zijn hier op uitnodiging van de Olon, de overkoepelende organisatie van lokale omroepen in Nederland.

olonDe Olon heeft een uitwisselingsproject van drie jaar met lokale omroepen in Suriname. Lees verder in De Gelderlander.

4 REACTIES

 1. En wedden dat zij zonder het te weten zullen worden aangezet tot denegrerende uitspraken over Suriname? Het zijn jonge omroepers en zullen er alles aan doen om in de gunst te komen van hun Nedrelandse collegae.


  Maak melding

 2. Daar heb je reactie @1 al.Onzin allemaal.
  Het zou goed zijn als ook de hele crew van
  Mart radio een training zou kunnen volgen,
  vooral in het (voor)lezen.Behalve Gilly Koster
  is er niemand anders die bij mart radio iets kan voorlezen.Niet Glenn.Niet Lero.En vooral niet HENK SABAKU. Wat is toch vooal deze man slecht in ’t lezen. Dan Ra tak mi dja ongelooflijk man.
  Dus jongens met z’n allen hup naar dat leer lees programma.Kan ik met veel meer plezier weer naar jullie luisteren. Anders niet

  Glenny


  Maak melding

 3. Niet alleen bij radio Mart moeten ze een cursus voorlezen gaan volgen,wat dacht je van radio Standvaste in Rotterdam.Als je Lionel en Hellen het nieuws hoort voorlezen,nou daar wordt je echt niet vrolijk van.In één woord TRIEST.


  Maak melding

 4. Ik ben het niet eens met reactie 2en3!
  Bij salto kunnen ze er ook geen worst van,en meestal zijn het lezers van autochtone afkomst,nou daar wordt ik niet vrolijk van!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.