Mijn Opa de Bankrover in première

2

Afgelopen weekend had het Tuschinski Theater in Amsterdam in alle vroegte de rode loper uitgerold voor de première van ‘Mijn Opa de Bankrover’. Naast veel, heel veel kinderen, was ook de cast en een aantal bekende Nederlanders zaterdag naar Amsterdam afgereisd om daar het eindresultaat op het witte doek te aanschouwen.

bankroverMijn Opa de Bankrover vertelt het verhaal van de 13 jarige Grace die wil weten over haar Surinaamse vader maar niemand lijkt haar te kunnen helpen. Alleen haar opa wil helpen maar zijn geheugen wordt steeds slechter. Grace haalt haar opa over om een bank te overvallen zodat ze op reis kunnen naar Suriname.

Zondag 13 februari aanstaande mogen alle opa’s van Nederland van 50 jaar en ouder, gratis naar de nieuwe Nederlandse familiefilm Mijn opa de bankrover. Kijk voor meer info op www.mijnopadebankrover.nl.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.