Surinaamse evangelist des duivels over Palestina

58

PARAMARIBO, 5 feb – Het besluit van de regering Bouterse om Palestina te erkennen als staat, is totaal verkeerd. Dit stelt evangelist Steve Meye. “Het is geen wijs besluit, omdat de spanning tussen Israël en de Palestijnen al duizenden jaren gaande is.” Suriname had beter moeten weten en zich anders moeten opstellen.

Nu wordt van het ene moment op het andere extreem gekozen. “De juiste opstelling van de overheid zou kunnen zijn om neutraal te blijven en geen partij te kiezen, Nu met de officiële statement en de aankondiging van erkenning naar de Verenigde Naties en de Palestijnse president Mahmoud Abas toe, is dus dan partij gekozen voor Palestina”, zegt Meye. Hij distantieert zich van het besluit. “Als persoon en als bisschop van Gods Bazuin Ministries.”

En dat wil wat zeggen, want president Desiré Bouterse is lid van deze evangelische gemeente. Meye zelf is een graag geziene gast tijdens meetings van de Nationale Democratische Partij. Kennelijk kan het besluit van zijn spirituele broeder er echt niet doorheen. Steve Meye is ook goodwill ambassador voor Israëli. Hij vindt dat Palestina niets minder doet dan grondgebied van de joodse staat bezet houden. Surinaamse moslimorganisaties hebben zich nog niet uitgesproken.

58 REACTIES

 1. Het ultieme bewijs dat sprookjes en politiek niet samengaan.

  DDB zal pas mijn respect verdienen als hij zich distantieert van deze persoon.

  Zijn mening is irrelvant


  Maak melding

 2. Tja,

  Misschien dat Steve Meye nu een beetje door begint te krijgen hoe hij door Bouterse gebruikt wordt? Dit besluit vervreemd Suriname alleen maar van de rest van wereld en schaart zich daarmee in een klein rijtje van landen die door semi dictators worden geregeerd. Ik denk dat als je aan 100 Palestijnen vraagt waar Suriname ligt, er nog geen 2 het weten en dat van de rest 80% nog nooit van Suriname gehoord heeft…


  Maak melding

 3. Hebben jullie stripper en homo Bouta gezien in de Ware Tijd? Ga naar de kop -arts entertainment and lifestyle- klik vervolgens op -geen grote shows dit jaar- dan zie je de donkere kant van deze man!!!!!Succes!!!!


  Maak melding

 4. PARAMARIBO, 5 feb – Het besluit van de regering Bouterse om Palestina te erkennen als staat, is totaal verkeerd. Dit stelt evangelist Steve Meye. “Het is geen wijs besluit, omdat de spanning tussen Israël en de Palestijnen al duizenden jaren gaande is.” Suriname had beter moeten weten en zich anders moeten opstellen.

  Als de verschillende kerken en geloofsgemeenschappen in Suriname zich nu ook al gaan inlaten in de Surinaamse politiek dan is naar mijn mening het einde zoek.
  Overigens vind ik zelf een heel goed besluit van de (MC) regering van Desire Bouterse om eindelijk eens de steun te betuigen aan de onderdrukte Palestijnen die geissoleerd moeten leven in kampen verdreven van hun grondgebied Palestina door de Israeliers die beweren het alleenrecht op het grondgebied omdat hun voorouders daar gewoond en zo het grondgebied claimen terwijl de Palestijnen hun voorouders daar ook gewoond hebben.


  Maak melding

 5. Yep !
  Steve Meye begint het te begrijpen. Toen hij Desi vertelde om zijn grote boetedoening te doen, was het antwoord Nee, nog niet.

  Vandaag slaat Desi de waarschuwing weer in de wind. Desi bai fiti foe Israel en Palestina. Suriname heeft niet genoeg problemen zeg maar. Dat Desi hierin Chavez navolgt is ook niet vreemd, de trouw aan het clubje van Chavez is hiermee bevestigd. De Sur. Joden moeten hier maar mee leren leven. Desi is en blijft militair. Helemaal in z’n element was hij tijdens z’n bezoek aan Memre Buku.

  Met de gevoeligheid van een olifant slaat hij wijze raad in de wind. Misschien krijgt hij dan een financiele bijdrage uit het Midden Oosten. Want alle beetjes helpen toch? Steve Meye moet zich zelf maar afvragen of het nog zin heeft Desi te adviseren. Nee dus.


  Maak melding

 6. Ik had geen andere mening verwacht van de collectief geindoctrineerde geesten van de wereldwijde pinksterbeweging.De staat Israel is aan de Palestijnen in 1948 opgedrongen door de westerse overwinnaars van WO II.De arme Palestijnen moeten de prijs betalen.De pinksterbegweging doet in feite helemaal niet onder voor de islamitisch fundamentalistische beweging. Het zijn bewegingen die heel veel mensen in de problemen hebben gebracht met hun extreme geloofsovertuiging.


  Maak melding

 7. Steve Meye zegt: “Het is geen wijs besluit, omdat de spanning tussen Israël en de Palestijnen al duizenden jaren gaande is.” Suriname had beter moeten weten en zich anders moeten opstellen. Nu wordt van het ene moment op het andere extreem gekozen. “De juiste opstelling van de overheid zou kunnen zijn om neutraal te blijven en geen partij te kiezen, Nu met de officiële statement en de aankondiging van erkenning naar de Verenigde Naties en de Palestijnse president Mahmoud Abas toe, is dus dan partij gekozen voor Palestina”,

  Zou hij dat ook gezegd hebben als het niet Palestina was die in een groot concentratiekamp -want dat zijn Gaza en de Westoever immers- opgesloten werd door de tegenpartij, maar Israel? Het is Israel die steeds land dat door anderen bewoont en gebruikt wordt afpakt en bezet houdt en niet omgekeerd, het is een mooie grap dat Europese vluchtelingen (op de vlucht voor de Duitse Nazi’s) het land dat bewoond was door de Palestijnen op grond van een oude tekst claimen en bezetten en de toenmalige bewoners verdrijven en alle rechten ontnemen.
  Steve verdedigt Israel met het argument dat zij het uitverkoren volk van God zijn (op de T.V. gezien). Wat een argument, Steve zegt hiermee dat zijn God discrimineert, ik denk niet dat één volk voor God meer waard is dan een ander en als een dergelijke God mocht bestaan dan wil ik niets met hem te maken hebben, dan ben ik liever goddeloos. Overigens ziet de gemiddelde Palestijn er precies hetzelfde uit als de gemiddelde Jood. Wat zou Steve zeggen als Israel Suriname zou veroveren en bezetten, zou hij de huidige Surinamers ook degraderen tot tweederangsburgers, Israel/Joden zijn immers het uitverkoren volk ze kunnen volgens de God van Steve nooit fout zijn. Zeg niet dat de Joden zo iets niet zouden kunnen of willen in Suriname want Suriname is niet het door God beloofde land. De blanken in Zuid Afrika gebruikten hetzelfde argument, dat Israel nu gebruikt, om de zwarten van Zuid Afrika tijdens het apartheidsregime tot tweederangsburgers te maken, de blanken waren het uitverkoren volk want zij waren Christen (Joden en Christenen putten beiden uit het oude testament), verder was het precies hetzelfde verhaal want elk stuk land waar ze hun oog op laten vallen wordt automatisch het beloofde land. Een paar honderd jaar heeft dat conflict bestaan, ik wil wedden dat Steve toen partij heeft gekozen voor de blanken en niet voor Mandela en als dat niet zo is geweest dan is hij inconsequent. Zodra iemand met een “heilig boek” in de hand zijn gelijk wil bewijzen in een conflict tussen (groepen) mensen, heeft die voor mij als gesprekspartner afgedaan. Steve zou als hij echt een man van God was op zijn minst neutraal moeten zijn en in het beste geval moeten kiezen voor de zwakkeren in dit conflict, hij kiest echter duidelijk voor Israel die vele malen sterker is dan zijn belagers ( zie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Isra%C3%ABlisch-Libanese_Oorlog )


  Maak melding

 8. Bouterse verkoopt z’n ziel aan de mammon. Zoveel is duidelijk.

  Met de erkenning van de Palestijnse staat komen immers de fondsen van de Islamitische banken en investeerders sneller los.

  Bisschop heeft geen invloed op zijn verdwaalde schaap. Zelfs de door de bisschop aangekondigde excuses m.b.t de moorden van 8 december kreeg het schaap tot nog toe niet over zijn lippen.


  Maak melding

 9. Steve kan beter aan het besluit van de democratisch regering neerleggen.En niet laten leiden aan persoonlijke opvattingen.
  Steve je bent zelf een bezetter in suriname.Het land is van de inheemse b evolking de indianen dur rot toch op.


  Maak melding

 10. Politiek en relegie/geloof , altijd gescheiden houden .
  Staat het niet in het heilige geschrift dat men altijd van ons medemens moet houden gelijk ons zelve ???
  Een der gebod van de tien geboden toen de almachtige God tot Mozes had gesproken tijdens de exodus van de Israelieten .
  Als persoon en bisschop van Gods Bazuin Ministerie had Steve Meye als prioriteit moeten geven aan de mensenlevens in Palestina die dagelijks gebombardeerd worden door de bezetters(Israel , VS en EU).
  Indien dat niet tot de taken behoort van Steve Meye , richt dan je pijlen richting christelijke geestelijken die zich schuldig hebben gemaakt middels het penetreren van willoze jeugdigen (jongens) in de Republiek Suriname .
  Wij kunnen niet neutraal blijven en met lede ogen toekijken dat er dagelijks medemensen worden gebombardeerd en huizen plaat worden gewalst met bulldozers door de zionistische regering .
  Uit de partijdige en onhumane benadering van zaken door Steve Meye kan enkel een conclusie getrokken worden nl: ” HOE HEILIGER HET GEEST , HOE WREDER HET BEEST”!!!
  Steve Meye ; Alle mensen zijn geschapen naar het evenbeeld van GOD !!!

  SOSO LOBI


  Maak melding

 11. Meye begrijpt niet van de situatie in het MO, leeft in de waan dat DDB hem respecteerd, leeft in de waan dat hij iets betekend in SME.

  Beste Meye.
  -1- Zowel het Palastijnse volk als het Joodse volk leefden ooit in dat gebied wat tot na de WW-II een engelse kolonie onder de naam Palestina was. Vervolgens hebben een stel Joodse opstandelingen de regering omvergeworpen in hun poging om een puur joodse staat zonder Palestijnen te vestigen in het gebied dat sinds de uittocht uit Egypte door beide volkeren bewoond wordt.
  -2- DDB kan je nog zoveel beloofd hebben hij heeft je alleen maar nodig om zieltjes te winnen en wie is daar beter in dan een nep profeet van een obscure kerk? Heb je dat nog steeds niet door, ook niet nadat jij met veel lawaai aankondigde dat DDB nog in 2010 met een uitgebreide, publieke verklaring rond de december moorden zou komen. Hier heeft DDB je toch ook op een vreselijk demagoiese wijze voor zijn leugenachtige karrtje gespannen?

  Beste Meye.
  Je eigen onkunde en hang naar roem en glorie maken je blind voor wat er gebeurt.


  Maak melding

 12. Weer een stap in de richting van een toekomstige totale ontreddering van suriname Wie helpt suriname af van deze geestelijk gestoorde kwelgeest


  Maak melding

 13. Palestijnen houden Israelisch grondgebied bezet???????Hahahaha

  Ik weet niet vanwaar deze evangelist Steve Meye zijn coke haalt, maar het is zeer slechte spul.


  Maak melding

 14. Sinds wanneer is gebleken dat deze machthebbers overlopen van wijsheid?
  Vanaf dag een blunderen ze aan de lopende band, grossieren daarin , en gaan door voor BLUNDERKABINET.
  Is meye nu pas wakker geworden ? Beetje laat he?
  Maar ja , beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald , om dicht bij te blijven van meye,s professie.


  Maak melding

 15. He,Pinto! je heb gelijk.Ook de Palestijnen hebben zelfbeschikkings recht.Ze hebben recht op een eigen stuk land waar ze veilig kunnen wonen en streven naar welvaart en geluk.

  Cobie.


  Maak melding

 16. Steve Meye, Suriname is nu lid van Unasur, het is een gemeenschappelijk standpunt dat elk Unasur lid Palestina moet erkennen.

  Trouwens ik ben benieuwd als Steve Meye de krant heeft gebeld om zijn mening te geven of dat de krant naar hem toe is gegaan om zijn mening te vragen. In beide gevallen interreseert het ons niet wat de dominee denkt wbt politieke zaken. Scheiding van kerk en staat weet je nog Meye.


  Maak melding

 17. Surinaamse evangelist des duivels over Palestina
  ..Wat een leven met de Bijbel in de hand…
  of zit hij met komedie te spelen.

  Joden en Palesijnen moeten nu leren in vrede te leven…ze zijn kinderen van één VADER……DAAROM….unu kon weer fu oorlog nanga wan lo BOM !!!!!!!!!!!!!!

  Kom op Su. zet u in voor vrede. !!!!!!!!!!


  Maak melding

 18. Geachte redactie,

  Wat Bisschop Meye doet is ‘Kerk en Staat’ nu ernstig met mekaar te verwarren, en dat kan niet. Terwijl binnen het Democratischstelsel er scheiding van Kerk en Staat hoort te zijn. De Bisschop begeeft zich trouwens geruime tijd reeds met z’n kerk op glad politiek ijs vinden wij.

  Maar net zo verwarrend is het ook als bij die Surinaamse parlementariërs, waaronder mevrouw Wijdenbosch en Santoki bijvoorbeeld, die en parlementariër zijn en tevens voor de Surinaamse regering in een buitenlandse functie geaccrediteerd zijn. Zonder in Suriname zelfs in het nieuws te verschijnen over wat zij voor Suriname aldaar presteren of in de afgelopen periode gepresteerd hebben. Leggen zij eenmaal in Suriname daarover wel verantwoording af bij hun President?

  VELE SURINAAMSE POLITICI WENSEN ZELF GEEN CENT MEER TE INVESTEREN IN HUN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN ZELFS FINANCIEEL NIET ACHTERUIT TE WILLEN GAAN TEN GUNSTE VAN (BUITENLANDSE) KENNIS EN ERVARING.

  ZE ZIJN IN DE LOOP DER JAREN ZO VERWEND, A-NATIONAAL, ASSOCIAAL EN DERMATE SCHEEF OP NEO-KOLONIALE LEEST GESCHOEID GEWORDEN. DAT ZIJ ZELFS EXTREEM KAPITALISTISCH, HEBBERIG EN PARASITEREND VAN ATTITUDE OGEN, TEN KOSTE VAN HET VOLKS- EN/OF NATIONAAL BELANG.

  Want deze ‘En-Parlementariers’ zoals wij hen noemen, komen op een goeie dag uit het buitenland vanwege hun buitenlandse functie naar Suriname en praten slechts over ‘interne’ Surinaamse aangelegenheden zoals Fiso-II. Maar hebben niets te vermelden aan het Surinaams volk over ontwikkelingen die gaande zijn binnen hun buitenlandse functie. Alsof hun buitenlandse functie slechts een ‘persoonlijk belang’ of zelfs een ‘bij-zaak’ is. Waardoor het bewustzijn van de Surinaamse volk en Surinamers elders, slechts beperkt blijft tot ‘interne’ Surinaamse (binnenlandse) aangelegenheden.

  http://www.youtube.com/watch?v=4DfvZWxYAMI

  Derhalve zijn wij van mening dat je GEEN parlementariër kunt zijn en tevens een buitenlandse functie hoort te bekleden. Want sommige politici zien deze buitenlandse functie zelfs ‘slechts’ als een ‘aanvulling’ op hun inkomen als parlementariër. Het hoort of het één of het ander te zijn. Om te voorkomen dat de werkgelegenheid of de carrière groei van ander hoog kader in eigen land ernstig ondermijnd wordt, door steeds weer een zelfde ‘elitair’ clubje.

  En het kan niet zo zijn, dat Surinaams intellect die zo broodnodig is voor Surinames ontwikkeling, op deze wijze te lang geparkeerd blijft staan totdat zij verouderd is. Of alvorens het zover is naar het buitenland te vertrekken. Doordat sommige hebberige politici in eigen land verenigd in een elitair clubje, vanwege persoonlijk belang te veel functies op hun kerfstok nemen vanwege meer inkomen. Waarvan een deel van dat inkomen naar de partij kas doorgesluisd wordt.

  En teveel functies voor één persoon, gaat ten koste van de kwaliteit van een andere functie en resulteert veelal uiteindelijk slechts in ‘half werk’. Met nota bene veroudering en zelfs vertrek van kwalitatief kader. Reden waarom de Republiek Suriname in de afgelopen vijftien jaren weinig opgeschoten is en de corruptie steeds toenam d.m.v. uiteindelijk ‘bendevorming’ op de diverse Surinaamse ministeries en/of instituten.

  http://www.waterkant.net/suriname/newspictures/index.php?showimage=618

  Want stel dat ook buitenlandse ambassadeurs zoals die in Brazilië of die in Trinidad en Tobacco bijvoorbeeld plotseling naar huis komen. Om in de media in opdracht van hun politieke organisatie te komen praten omtrent hun mening over het introduceren van het Chinees Nieuwjaar als nationale feestdag bijvoorbeeld. Zonder dat deze ambassadeurs iets te melden hebben over het nut of enig bereikt resultaat in de afgelopen periode omtrent hun buitenlands optreden als ambassadeur.

  Verwarrend allemaal en zelf manipulatief naar de Surinaamse gemeenschap toe. Aan die cultuur hoort spoedig echte verandering te komen, dan slechts enkele ‘schijnbewegingen’ in die richting.

  En daarom vinden wij dat deze huidige regering t.a.v. deze verwarrende politieke cultuur in de Republiek Suriname nu, via nieuwe interne wetgeving duidelijke politieke spelregels moet creëren. Zoals de President het jongslede mondeling ook aangaf voor militairen van het Surinaams Nationaal Leger. Wat ook moet gelden voor de kerken in de Republiek Suriname trouwens.

  Politiek fatsoen, overzichtelijkheid en discipline in Nationaal Belang met respect voor het totaal Surinaams volk. Tenslotte met een traan voor mijn volk in de hoop op welvaart, geluk en gelijkheid voor allen.

  http://www.youtube.com/watch?v=9akTqoYujm4


  Maak melding

 19. En wat zijn de Palestijnen weer zielig. Ten eerste hadden ze helemaal geen staat, komt het gros uit Jordanie en niet uit de gewenste Palestijnse staat en bovenal hadden ze gewoon vreedzaam tussen de Joden kunnen wonen. Maar nee ze wilden eerst onder leiding van grootmuftie Hoesseini eerste de Joden samen met de Nazi’s in WOII uitroeien. Nadat dat mislukte wilden ze met alle omringende moslimstaten de Joden in de zee drijven en ook dat mislukte. Vervolgens gingen ze naar Libanon en begonnen daar Joden en Christenen te vermoorden en hebben ze van Beiroet “het Parijs van het MO” een puinhoop gemaakt. Om nog niet te spreken over het feit dat de Joden daar al bijna 1000 jaar voor het ontstaan van de Islam woonden. Om Jeruzalem als heilige stad van de Joden en Christenen te stelen verzonnen ze een paar honderd jaar na de dood van Mohammed het sprookje dat hij ooit op een nooit op een vliegend paard naar Jeruzalem is geweest en bouwden vervolgens een moskee bovenop de Joodse Tempelberg.

  Heeft Bouterse nu ook al erkend dat het van de Hindoes, Christenen en Boedhisten geroofde en etnisch gezuiverde Pakistan/Bangladesh, Afghanistan, Turkije, Egypte, Bosnie/Kosovo, etc, etc ook toebehoort aan de oorspronkelijke bewoners en de moslims dus zelf daar het geroofde land moeten teruggeven?!


  Maak melding

 20. Als christen ben ik diep teleurgesteld in deze handeling van de regering Bouterse/Ameerali. Ik schaar me achter Steve Meye en Carl Breeveld.

  De kwestie Palestina moet men vanuit een bijbels (Woord van God) perspectief bekijken. God heeft gezegd dat er altijd strijd zal zijn tussen deze twee volkeren en dat Israel Zijn uitverkoren volk is. Wie dus tegen Israel is, is tegen God. Dat is God’s woord daar kan geen levende ziel iets aan veranderen.

  Ook zal het begin van het einde van deze wereld in het Midden-oosten beginnen. Egypte heeft al een voorzet gegeven.

  Suriname opgepast!


  Maak melding

 21. met alle respekt voor bisschop steve meye.nietwaar: hij zei: een duizend jaar spanning is ……
  waar: de spanning is pas na de 2de wereld oorlog toen de zionisten de staat israel oproep en palestijnen gewoon van hun grond en huizen verdreven. het zijn de zionisten en niet alle joden zijn achter de zionostische plan, ik denk dat meye ook kennis van heeft. 2. meye moet weten dat het honderdenjaren niet botert tussen joden en christenen. want jood is ook godsdient en joden erkennen jezus niet en vinden dat joden jezus het vermoord. maar laatste 2-3 eeuwen schaart bijna alle christenen achter israel, niet om geloofs redenen, maar puur om economie. 3. is waar dat god de israelieten en mozes een land hebben beloofd, maar mozes heeft het niet gekregen van god door de zondige handelingen van de israelieten. later kwamen wel de israelieten weldat land in (ik denk kanaan) maar er waren inwoners daar, dus israelieten waren niet de eerste bewoners. 5. als joden wraak moet nemen, moeten ze niet op de palestijnen wraak nemen, maar op de duitsers die mijloenen joden hebben vermoord (ook wraak op romeinen nemen die hebben hun tempel verwoest) 7. de terroristische activiteiten begonnen toen de zionisten de palestijen wegdrijven. ze hebben geen land, geen familie en hoop meer, dus hebben ze maar 1 domme gedachten in zijn hoofd: ze hebben mijn huis en land ingepikt en familie vermoord…dus zet ik ergens maar een bom om de wereld aandacht te geven op onze probleem. nog meer aantal punten kan ik opnoemen. dus bisschop meye als je godvrezend bent….vraag ik bijmezelve ben je niet huichelend bezig


  Maak melding

 22. weet dat de strijd om een palestijnse staat te stichten niet alleen door de muslims worden gevoerd maar ook door de christenen. de plo onder abbas bestaat uit muslim en christenen. de woordenvoedster van plo is een christen, de vrouw van de voormalige leider yasser arafat is een christen. meye weet niet wat het verschil is tussen zionisme, joden, en israelie


  Maak melding

 23. weet dat de strijd om een palestijnse staat te stichten niet alleen door de muslims worden gevoerd maar ook door de christenen. de plo onder abbas bestaat uit muslim en christenen. de woordenvoedster van plo is een christen, de vrouw van de voormalige leider yasser arafat is een christen. meye weet niet wat het verschil is tussen zionisme, joden, en israelieten


  Maak melding

 24. Zo zie je maar weer dat Steve Meye heel dom denkt.Steve Meye denkt dat hij de vriend van Israel is en dat Bouterse dat ook moet zijn.Dit had hij verwacht omdat alle leden van de pinksterbeweging blindelings geloven dat alleen Israel het beloofde land is. Vele bijbelteksten worden door de lieden van de pinksterbeweging,een stelletje domme idioten, anders geinterpreteerd.Het is een beweging voor mensen die niet kritisch kunnen denken.Geen wonder dat velen van hen in psychiatrische inrichtingen zijn terecht gekomen.Een wijs besluit van Bouterse om Palestina te erkennen.


  Maak melding

 25. De Pinksterbeweging is niets anders dan een sekte van zwakbegaafde idioten die niet zelfstandig kunnen denken.Ik hoop dat ze deze sekten in heel veel landen gaan verbieden.Ze zijn totaal gestoord in hun denkwijzen.Mensen die aan erge suikerziekten,aids,enz. lijden verbieden ze om hun medicijnen.Volgens hen gaat God de mensen genezen.En als de genezing wegblijft is het de schuld van de patienten zelf omdat deze zieken niet gelovig zijn.En omdat ze niet gelovig zijn, worden ze door God gestraft.Steve Meye moet maar in het beloofde land Israel gaan wonen.Israel is gewoon de hel op aarde.


  Maak melding

 26. Het geschil in het midden oosten is inderdaad een geestelijke zaak.Oorzaak van menselijk handelen. Sarah wilde God een handje helpen en liet Abraham zondigen door overspel te plegen met haar slavin Hagar) Arabische),waardoor Ismael werd geboren.Dit is het probleem. De Arabieren claimen dat Ismael de eerstgeborene van Abraham is.
  In de bijbel staat dat de zonde van de ouders doorgaat tot in het nageslacht.
  Eenvoudig gezegd een kind door overspel geboren wordt volgens de wet geen erfgenaam.
  De nakomelingen van Ismael eisen de
  grondgebieden van Abraham op.

  In ons moderne samenleving gebeurd dit ook dagelijks buitenechtelijke kinderen zijn geen erfgenamen.
  Echter was Ismael niet in Gods plan als erfgenaam van Abraham, maar Izak die geboren is uit Sarah ‘een Jodin’zijn vrouw. Dus de nakomelingen van Izak zijn de erfgenamen van Abraham.


  Maak melding

 27. 05 Feb, 13:30 Bron:Starnieuws

  Bisschop Steve Meye keurt het voornemen van de regering af om de Winti religie formeel te erkennen. Er zijn groepen in de samenleving die dit verzoek hebben gericht aan de regering. Zij vinden dat Meye meer respect moet tonen voor anderen hun geloofsovertuiging. Minister Soewarto Moestadja bevestigde woensdag op een persconferentie van de Raad van Ministers dat de regering van plan is dit verzoek in te willigen.

  Nogmaals een grote blunder van Steve Meye.Voor deze man is de pinksterbeweging en Israel het ware geloof van God.Alle andere geloven,christelijk en niet christelijk, zijn in zijn ogen het werk van de duivel.De domme massa loopt achter deze zoon van de duivel.Steve Meye is het product van de duivel.


  Maak melding

 28. Joodse gemeente teleurgesteld in regering
  Saturday 5 February
  PARAMARIBO – De joodse gemeente zegt teleurgesteld te zijn in de keuze van de regering om Palestina officieel te erkennen als een onafhankelijke staat. Het is algemeen bekend dat er al bijkans eeuwen een strijd gaande is tussen Israel en de rebellerende Palestijnen die vinden dat zij bepaalde woongebieden die aan Israel toebehoren terug moeten krijgen.

  Door openlijk partij te kiezen voor Palestina wordt dit gezien als een tik in het gezicht van de joden die ook eeuwenlang in Suriname zijn gevestigd en geholpen hebben aan de ontwikkeling van Suriname. Zij willen niet aan het beleid van de regering komen maar wensen wel op hun eigen manier hun teleurstelling te uiten.

  Ook werd meegedeeld dat de niet residerende ambassadeur van Israel, Chomo Cohen, audiëntie heeft aangevraagd bij de Surinaamse autoriteiten om zich te laten informeren. Het land wil graag weten door welke achtergronden de regering zich geroepen heeft gevoeld partij te kiezen voor Palestina.

  Luister noh…
  Israel is gesticht op Palestijnse grond. De Palestijnen hebben dus alle recht op erkenning. De Christelijke kerken misbruiken deze issue omdat anders een groot deel van hun verhaal en daarmee bestaansrecht vervalt.
  En reken maar, dat zij er financieel wel bij varen door de staat Israel te promoten, ik weet het want ik zat er midden in!!


  Maak melding

 29. tav natuurrampen. kijk laatsts in brazilie. wat voor geloof hebben ze, de burger oorlog in nicaragua, in el savador waar duizenden doden vielen watvoor geloof hebben ze, gevaarlijke situatie in mexico denk eens watvoor geloof hebben ze, de slaven van afrika die naar zuid en noord america gebracht waren welke geloof hebben de blanken toen, de uitroeiing van de indianen , watvoor geloof hebben de blanken toen, de verwoesting van de rijk van inca’s en azteken, welke geloof heeft de blanken toen. de apartheid toen in afrika, welke geloof hebben de blanken toen , de onderlinge oorlog in ierland toen, de terostische activiteiten van de eta, welke geloof hebben ze, en zo kan ik door gaan…. in elke geval dedie blanken hebben toen geen hindoe of boeda of islam geloof., het is de het geloof waar meye nu bezig houdt.ik weet niet welke volk u bent..maar als je de geschiedenis goed kent zal je zien…dat de blanken met zijn geloof je voorouders hebben mishandeld en gdwongen sommigen hun geloof te nemen. als je een creeol bent, hebben de blanke met die geloof j vioorouders gedwongen om die anisa en kto te dragen en kan ik door gaan.


  Maak melding

 30. Is Joods geloof een Christelijk geloof…nee toch !!!! suma e leg uit.
  Ik heb mij laten vertellen dat het Joods geloof uit Afrika komt…ekte ekte het zijn zwarte mensen.

  Verder is Joods bijbelse figuren als andere anderen.

  Dus verder geen enkele Christen dus alleen Jesus had het geloof Christen aangenomen…en daarom hebben zij hem dit betaald gezet.

  Dus die man Meye..no man a boi zwak of hij weet niks…brul lik wan kaal geschoren aap.

  Verder Christenen zijn niet de moordenaars van Jezus…vraag maar en zal het weten..uitverkoren..noh… met zoveel geweld en wreedheid….Meye meye meye yu zwak.

  P.S Joods is een geloof.


  Maak melding

 31. De voorganger, die schier voorbijgaat aan de mens achter de Palestijn is een priester onwaardig.

  Wij zullen deze priester eens ontheemden om te zien of hij het leuk vindt.


  Maak melding

 32. tav rampen alzo meye echt bang voor zijn: . kijk laatsts in brazilie. wat voor geloof hebben ze, de burger oorlog in nicaragua, in el savador waar duizenden doden vielen watvoor geloof hebben ze, gevaarlijke situatie in mexico denk eens watvoor geloof hebben ze, de slaven van afrika die naar zuid en noord america gebracht waren welke geloof hebben de blanken toen, de uitroeiing van de indianen , watvoor geloof hebben de blanken toen, de verwoesting van de rijk van inca’s en azteken, welke geloof heeft de blanken toen. de apartheid toen in afrika, welke geloof hebben de blanken toen , de onderlinge oorlog in ierland toen, de terostische activiteiten van de eta, welke geloof hebben ze, en zo kan ik door gaan…. in elke geval die blanken hebben toen geen hindoe of boeda of islam geloof, het is het geloof waar meye nu bezig houdt.ik weet niet welke volk u bent..maar als je de geschiedenis goed kent zal je zien…dat de blanken met zijn geloof je voorouders hebben mishandeld en gdwongen sommigen hun geloof te nemen. als je een creeol bent, hebben de blanke met die geloof j voorouders gedwongen om die anisa en koto te dragen en kan ik nog door gaan.als een creool was als meye, zou ik nooit dit geloof accepteren…want zijn voorouders worden als slaaf gebruikt door die mensen die dit geloof aanhangen…heb je een zwarte priester of al een zwarte paus gezien.? nee…jullie nemen krakeloos over…jezus is niet gezonden voor de gehele mensheid…maar alleen voor de israelieten, bekijk de bijbel goed.


  Maak melding

 33. ‘Wee u, schriftgeleerden en Farizeeën, gij huichelaars, want gij geeft ‘tienden’ van de munt, de dille en de komijn en gij hebt het gewichtigste van de wet verwaarloosd: het oordeel en de barmhartigheid en de trouw’. Matthéus 23:23

  ‘Want wij hebben niets op de wereld medegebracht; wij kunnen er ook niets uit medenemen. Als wij echter onderhoud en onderdak hebben, dan moet ons dat genoeg zijn. Maar wie rijk willen zijn, vallen in verzoeking, in een strik, en in vele dwaze en schadelijke begeerten, die de mensen doen wegzinken in verderf en ondergang. Want de wortel van alle kwaad is de geldzucht. Door daarnaar te haken zijn sommigen van het geloof afgedwaald en hebben zich met vele smarten doorboord. Gij daarentegen, o mens Gods, ontvlucht deze dingen, doch jaag naar gerechtigheid, godsvrucht, geloof, liefde, volharding en zachtzinnigheid. Strijd de goede strijd des geloofs, grijp het eeuwige leven, waartoe gij geroepen zijt en de goede belijdenis afgelegd hebt voor vele getuigen.

  Ik beveel voor God, die alle leven wekt, en voor Christus Jezus, die de goede belijdenis voor Pontius Pilatus betuigd heeft. Dat gij dit gebod onbevlekt en onberispelijk handhaaft tot de verschijning van onze Here Jezus Christus.’ 1 Timotheus 6: 7-14


  Maak melding

 34. Hier een staaltje van het schurkachtige karakter van Steve Meye: Door zijn kerk werden GRATIS kaartjes uitgedeeld om de film ‘The Passion of the Christ’ van Mel Gibson te komen bekijken in zijn gemeente aan de Keizerstraat. In de pauze komt onze bisschop op de kansel en zegt aan de aanwezigen dat ze minstens sf 5000,- (nu Srd 5,-) MOETEN betalen en niemand moet komen zeggen dat het duur is want wanneer men naar Star gaat dan zijn de kaartjes vele malen duurder. Hij zei ook nog dat het God was die ervoor gezorgd had dat zijn gemeente zo snel de beschikking had gekregen over een (ILLEGALE) copy van de film. Eerst lokte hij ons met valse voorwendselen en bedoelingen naar zijn kerk en bovendien verdiende hij op een illegale manier geld met het werk van M. Gibson.


  Maak melding

 35. Dat Bouterse een idioot is weten wij allen,maar deze bisschop schijnt me een nog grotere idioot te zijn hij weet geen bal van historie hij zou eerst wat meer gelezen hebben voor dat hij zijn mond open deed.


  Maak melding

 36. @38 Hendrik.

  Een zin uit je lange bijdrage is: Als ik een creool was, dan…..

  Dat je niets maar dan ook niets van de Bijbel snapt, daar kan ik inkomen. Ik ga mij ook niet uitlaten over andere godsdiensten. Je conclusies zijn dan ook alleen voor jou. Maar die link van jouw alsof geloof zou leiden tot al die rampen is op z’n minst een bewijs van gebrek aan inzicht uberhaupt voor wat geloven betreft. Ik ga je daarom ook niet proberen over te halen om wat dan ook te gaan geloven, zo te zien heb je niet eens een geloof in de toekomst. Ik weet niet wanneer jij de Bijbel gelezen meent te hebben, maar Hendrik je hebt het helemaal fout. Als je interesse hebt om het eens eindelijk goed te lezen, dan stel ik voor dat je een Christelijke kerk binnenstapt en daar dan een cursus gaat volgen i.p.v. hier op het net allerlei maffe dingen te gaan roepen. Je komt echt niet serieus over, maar dat was waarschijnlijk allang jouw bedoeling om de rebel uit te hangen op dit net, of heb ik het mis?


  Maak melding

 37. Steve hanteert de doctrine van de wereld weide organisatie van de Pinkstergemeente die om eigen gewin de bijbel zodanig interpreteert dat Israel (hun gulle donor) door God Almachtig zelf aan de Joden is gegeven. De grap in deze is, dat de Joden, Israel dus niets moet hebben van Jezus, God in eigen persoon volgens de pinksterleer en de meeste christelijke stromingen. Voor de Joden is hij een voormalig crimineel. Dus eigenlijhk moeten zij die hele Pinkstergemeente niet en worden Christenen vaak onderdrukt. Van waar dan die grote drang van deze christelijke stroming om hun mening indeze koste wat het kost aan haar volgelingen op te dringen? Is het misschien zo dat als die peiler weg valt de bdem onder hun bestaansrecht sterk zal afbrokkelen of misschien wel geheel weg val? Voor de nieuwsgierigen: ga de gesciedenis van de Pinkstergemeente na, hoe zijn zij ontstaan, wie zijn de leiders en hoe gedragen die zich, hoe staan zij er financieel en politiek voor?
  WIKIPEDIA:
  Gedurende vele eeuwen doelde de naam Palestina niet op een zelfstandig bestuurd land, het gebied werd in 1516 veroverd door de Turken en maakte vanaf dat moment deel uit van het Ottomaanse Rijk. Pas in 1920 kwam daarin verandering, nadat de Turken waren verslagen. De Conferentie van San Remo verdeelde het Ottomaanse Rijk in mandaatgebieden. De Syrische provincie van het voormalige Ottomaanse Rijk werd daarbij – onder protest van de Arabieren – in twee delen opgesplitst: het noordelijke segment (bestaande uit het huidige Syrië en Libanon) verviel aan Frankrijk (zie Frans Mandaat Syrië en Frans Mandaat Libanon), het zuidelijk deel (bestaande uit het huidige Jordanië, Israël en de Palestijnse gebieden) werd een Brits mandaatgebied en droeg voortaan de officiële naam Palestina (zie Mandaatgebied Palestina). De Britten kregen van de Volkenbond de opdracht om in het Mandaatgebied Palestina een Joods Nationaal Tehuis te doen ontstaan.
  Aanvankelijk omvatte dit mandaatgebied Palestina ook een groot stuk land ten oosten van de Jordaan, maar in 1923 werd dat deel semi-autonoom en kreeg de naam Transjordanië (het latere Jordanië). Vanaf dat moment gold de naam Palestina voor het resterende grondgebied westelijk van de Jordaan.
  Het VN-Verdelingsplan van 29 november 1947 stelde een verdere opdeling voor van dit kleinschalige Palestina in twee segmenten: een Arabisch en een Joods gedeelte, die zich zelfstandig moesten verklaren. Op 14 mei 1948, aan de vooravond van het vertrek der Britten, riepen de Joden van Palestina de onafhankelijke staat Israël uit. In de weken en maanden van oorlog die daarop volgden, vertrok het merendeel der Arabieren uit het Joodse gedeelte. Grote delen van het grondgebied dat voor de Arabieren van Palestina was bedoeld, werden door Jordanië en Egypte ingenomen. Door deze gebeurtenissen verdween de naam Palestina abrupt van de wereldkaart en werden de meeste van zijn vroegere Arabische bewoners tot statenloze vluchtelingen.


  Maak melding

 38. Beste Patricia, als je de Bijbel in de geest leest zul je er achter komen dat Israel niet een staat is maar de trouwe volgelingen van Jezus onze Heer. Galezen en bid om inzicht!


  Maak melding

 39. hello angel: je nodig me uit of adviseert mij om de bijbel te bestuderen.je wil me toch niet zeggen dat de priesters en bischoppen die kinderen misbruiken in de kerk geen bijbelstudie hebben genoten……je wil toch niet zeggen dat de paus de bijbel niet goed begrijp (vanuit rk is scheiding niet mogelijk en vrouwelijkvoorganger ook niet mogelijk en nog veel meer)……. er is een artikel geweest die door de jehovah getuigen was geschreven dat in de bijbel er meer dan 50.000 fouten waren…ja gaat toch niet zeggen dat ze de bijbel niet goed kennen. welke bijbel studie moeten we volgen dan…. ja een ieder gaat zeggen jehova interpretert het anders e n jullie anders…terwijl julliie 1 bijbel volgen…dus watvoor studie moet ik volgen dan. hendrik


  Maak melding

 40. Beste Hendrik (reactie #35),

  Een interessante reactie waar wij gaarne op in willen gaan.

  Religiën zijn menselijke uitvindingen (concepten), waarbij individuen zochten naar betekenisvolle verbindingen met een hogere macht of opperwezen die daarin centraal stond.

  In de loop der eeuwen echter is heel veel mis gegaan met haast al deze concepten van leefwijzen. Doordat deze haast allen geïnfiltreerd en/of geïnfecteerd werden door dubieuze krachten om verschillende en/of valse doeleinden, dan waar zij eerder voor in leven geroepen werden. Geloof harmonie en liefde in wederzijds respect, verloren waar ook ter wereld uiteindelijk hun glans.

  http://www.youtube.com/watch?v=l0aEo59c7zU

  Het opperwezen die in den beginne centraal stond, kreeg door de eeuwen heen daardoor een totaal ander gezicht. In wiens naam zelfs moord, doodslag en menselijke offers gerechtvaardigd werden. Deze menselijke uitvindingen kregen in naam van het opperwezen uiteindelijk een totaal andere dimensie.

  De concepten werden verkracht, sommigen van mekaar gekopieerd, herschreven, zelf verzonnen bij gebrek aan voldoende materiaal, huidskleuren (racisme en discriminatie) werden er zelfs aan toegevoegd en wederom uitgebracht, om aan de massa als origineel gepresenteerd te worden. Om ten slotte door generaties daarna als leidraad te worden geaccepteerd in naam van “een opperwezen”.

  Vandaar dat ‘Kerk en Staat’ gescheiden horen te zijn, omdat religieuze en het politieke concepten mekaar ernstig kunnen bijten. Vandaar ook dat sommigen waarschijnlijk moeite hebben om het te kunnen begrijpen. Hoe een regering met een christen aan het hoofd van een land nota bene kan besluiten, om een bepaalde ritueel van een andere geloofsovertuiging of religie dan de zijne te erkennen of te verheffen tot Nationale Feestdag.

  http://www.youtube.com/watch?v=revwsd6XQO4

  Om eerlijk te zijn is er daar niets mis mee. Omdat wanneer je alle ’goede delen’ van wat er nog van al deze religieuze uitvinding of concepten die vandaag overgebleven zijn weer aan mekaar kunt voegen, je uiteindelijk niets anders krijgt dan een gezond ‘werkbaar document’. Een document waarin allen binnen een multi-etnische samenleving mekaar kunnen vinden.

  Omdat binnen een ‘Waarachtige Parlementaire Democratie’ noch het één, noch slechts de ander het zal kunnen doen. Je zult het moet willen of kunnen presteren, om het ‘beste uit allen’ tot ‘één geheel’ te kunnen smeden. Om uiteindelijk te komen tot een geheel Nieuwe (Wereld) Orde. Waarin alle burger zich veilig, gelijk en geborgen voelen in harmonie met elkander en in vrijheid en welvaart.

  http://www.youtube.com/watch?v=9VavAyy1Jmw&feature=related

  En wanneer wij het hebben over de verschillen tussen goed en kwaad binnen alle bestaande religieuze en politieke concepten in de wereld, dan kunnen wij mekaar langdurig over en weer verwijten maken, omtrent dat wat WEL of NIET deugt binnen al deze concepten. Of waar de andere ernstige moeite mee heeft en niet. Geen enkele religie uitgezonderd.

  Feit is dat net zozeer wij mensen deze concepten zelf uitgevonden en/of mede verzonnen of beïnvloed hebben, zozeer moeten wij instaat kunnen zijn nu een correctie te kunnen plegen. Dit met het oog op de internationale conflict situaties om ons heen.

  En kinderziektes als meningsverschillen zullen zich tijdens zulks een moeizaam proces altijd blijven voordoen. Maar wat geldt is de ‘wil’ deze correcties te durven plegen. En daar is ongetwijfeld daadkrachtig leiderschap een noodzakelijke vereiste.

  De Republiek Suriname is er klaarblijkelijk klaar voor en is momenteel op unieke wijze op de goede weg beland, in een moeizaam proces naar ‘natievorming’. Wij in elk geval wensen haar alle succes en wijsheid toe. Met de kracht van de Almachtige.

  http://www.youtube.com/watch?v=AuGdgZ844d4


  Maak melding

 41. Wie geeft “Bishop”Steve Meije het recht om te oordelen wie en wat met Palestijnen gebeurd.
  Ook onder de Palestijnen zijn er duizenden christenen.
  De Pinkstergemeente denken vaak dat zij te beslissen hebben wie naar de hemel gaan.
  Jezus Christus is voor een ieder naar deze wereld gekomen ook voor de palestijnen.
  “Bisshop” Steve Meije let op je woorden.
  Jouw gedachten zijn niet de almachtige God zijn gedachten.
  Onderling liefde tonen aan de christenen in Suriname is veel beter dan aan jouw leider van het land..
  “Bisshop” Steve Meije stop met er mee steeds weer in de belangstelling te staan.
  Weet een ding jouw leider van Suriname doet wat hij wil.
  Hij zal nooit rekening met je houden.
  Er zal een tijd komen dat je zwijgen zal worden op gelegd.


  Maak melding

 42. Kerk en staat moeten gescheiden blijven zeggen velen…..kan kloppen..maar waarom vraagt de rechter die de wet moet handhaven en hanteren steeds “zo helpe mij God Almachtige.”……Waarom vraagt Hij dan de hulp van God aan als God buiten gesloten moet worden.


  Maak melding

 43. onzinnige discussie over de waarheid van de bijbel….welke bijbel is de echte…welke christen is nu een echte christen enz.
  voorbeeld: pom is een lekkere surinaamse gerecht. Toch beweert iedereen de lekkerste pom te maken. Wie heeft er nu gelijk?
  Mensen houd toch op: De Here Jezus heeft zelf gezegd”Alleen wie de wil des Vaders doet is een christen”….dus je bent geen christen als je dat roept. Je bent dat pas als je ernaar leeft en handelt. Dus als je Leeft en handelt als de Here Jezus ons dat heeft voorgedaan,dan ben je een Christen.Politie agent ben je niet als je een uniform aandoet, je bent dat wanneer je een diploma hebt gehaald, je hebt een studie gevolgd en je handelt deskundig. Bestudeer de bijbel en handel ernaar in vrede en liefde. alles wat de Here Jezus deed was liefde meer niet, geen nodeloze discussies.


  Maak melding

 44. Best Angel(Reactie #42),

  Inderdaad is het raad voor sommigen onder ons zich spiritueel te scholen. Want sommigen kraaien inderdaad steeds weer maar wat uit alsof zonder bij na te denken. Waardoor je kunt merken dat zij evenals vele Europeanen spiritueel failliet zijn geraakt.

  Dat komt vooral doordat zij hun persoonlijk relatief succesvol leventje verwarren met het ultieme geluk. Hun grenzen lijken inderdaad beperkt in relatie tot hun denken. En als je niets had en op een gegeven moment vorderingen gemaakt hebt in je persoonlijk leven, dan is voor sommigen het weinige reeds heel wat. En lopen vervolgens mee te koop. De rest is dan niet hun taak en niet hun zaak. Het individualisme heeft de overhand genomen in tegenstelling tot anderen.

  In de Republiek Suriname is er een onopvallende ‘goddelijk’ vrouw genaamd Tante Lottie. Die jonge kinderen opvangt en de nodige zorg over draagt omtrent hun welzijn. Dat zijn de mensen die wij als voorbeeld stellen voor de samenleving. Deze “kleine” en onopvallende hardwerkende burgers binnen onze samenleving zijn ons onmisbaar. En hun inzet is ongekend. Maar eisen geen aandacht op.

  Vooral om de wijze hoe zij binnen alle mogelijke beperking van elementaire behoeften, toch kans zien een achtergelaten mensenkind te laten lachen, spelen, voeden en van onderwijs te voorzien. Het zijn Godsgeschenken die wij onvoldoende bedenken.

  http://www.youtube.com/watch?v=OKX_yqamb8Q

  En dan zijn wij zo soms verbaast op te merken hoe kleingeestig sommigen omgaan met hun relatieve vrijheid, alsof het voor hun als vanzelfsprekend is. Ze roepen en kalken maar wat neer alsof achter verscholen gordijnen. Waarbij je je kunt afvragen of zij inderdaad wel gelukkig zijn en wat hun levensdoel is.

  Een bisschop die nimmer de moeite genomen heeft, om deze Kindertehuizen eens op te zoeken. En in de kerk als voorganger zijn kerkgangers berispend aanspreekt over het feit, dat sommigen in zijn kerk ‘De Tienden’ ter discussie wensen te stellen, is in onze ogen tenminste omstreden.

  Een Bisschop die van mening is geen voorstander te zijn, dat de Winti in Suriname als religie erkent wordt. Maar verder wel geen woord durft te reppen over het verderfelijk kastenstelsel binnen het Hindoeïsme. Waarbij gelovigen in naam van God reeds voor als tijdens hun geboorte hun gehele leven tot Paria’s (verworpenen) gereduceerd worden. En in de praktijk zelfs ook als zodanig worden behandeld.

  In India zelfs tot moord, doodslag en verkrachting aan toe. Terwijl onder de neus van deze zelfde Bisschop het kastensysteem langzaam oprukt. Maar het wel durft zich uit te spreken over de bezette gebieden ergens ver van huis. Wie houdt wie voor de gek.

  http://www.youtube.com/watch?v=jq1rkGItsGo

  Vooral hooggeplaatste religieuze leiders horen ‘verlicht’ te zijn. Ben je dat niet, dan ben je een charlatan. Een charlatan is een speciaal soort oplichter, die voorziet in zijn behoeften door systematisch mensen te bedriegen over zijn afkomst, vaardigheden, intenties of prestaties.

  Een charlatan maakt gebruik van zijn charme. Het woord wordt ook wel gebruikt voor mensen die zonder zelf de bewuste intentie te hebben te misleiden ideeën of denkbeelden presenteren, die zij zelf voor waar houden maar die de wetenschappelijke toets der kritiek niet kunnen weerstaan. In de geneeskunde spreekt men dan vaak van kwakzalverij.

  http://www.youtube.com/watch?v=jFLLtnBZQFc

  De Republiek Suriname hoort van dit soort mensen geschoond te worden. Een staat heeft de verantwoordelijkheid haar burgers te beschermen. En kan het niet zo zijn dat sommigen menen vrijelijk hun gang te kunnen blijven gaan met achterhaalde concepten van levenswijzen, die de mensheid uiteindelijk meer kwaad dan goed doen.

  Waardoor zij d.m.v. deze concepten armoede, onderdrukking, uitbuiting en ongelijkheid creëren binnen een samenleving in naam van een opperwezen. Dat’s een vorm van ‘geweld’ welke je niet kunt tolleren in een beschaafde samenleving. Vooral die in ontwikkeling.

  Maar elke structurele aanpak is en blijft afhankelijk van de mate van ‘bewustzijn’ van de massa en haar leiders. En zolang kleingeestigheid de boven toon voert, zal onrecht als armoede, onderdrukking, uitbuiting en ongelijkheid in de wereld blijven toenemen. Op den duur ook ten koste van gezonden delen van de samenleving.

  Vandaar dat elk gezwel waar dan ook uitgelepeld dient te worden ter gezondmaking van onze gemeenschap. Te beginnen bij ons persoonlijke zelf.

  http://www.youtube.com/watch?v=j06xLT7L9XE


  Maak melding

 45. Lucien 43/Kijk intussen ook uit met Wikipedia daar zitten vele valkuilen in. Want veel informatie op het internet is vals en zijn een verlengstuk van lieden die d.m.v. leugens en bedrog een valse wereld geschiedenis in stand willen houden. Erger nog, deze zelfs als waarheid een plek in de historie willen geven. Zogenaamde “Hindoestanen” in Suriname bijvoorbeeld blijken al die tijd INDERDAAD nazaten van Oost-Afrikanen te zijn, zoals Egyptenaren, Marokkanen en Tunesiër ook Afrikanen zijn. En wij maar anders denken. Iemand heeft ons heel lang voorgelogen volgens het Willie Lynch concept van ‘verdeel en heers’.

  http://www.youtube.com/watch?v=Pr5XU2LB-gc

  De Republiek Suriname heeft vanaf nu infeite meer inwoners van Afrikaanse afkomst dan men ons wilde doen geloven. Kun je je dat voorstellen. En wij maar tegen mekaar roepen koeli, kafri en djoeka, terwijl wij van de zelfde Afrikaanse moeder zijn. WHAT A SHAME, BUT STILL BE AWARE.

  Welcome home my children.

  http://www.youtube.com/watch?v=FTXPglptcJQ&feature=related


  Maak melding

 46. @43 Lucien
  Het meeste wat je daar schrijft klopt maar er is iets dat niet klopt.De Palestijnen werden het land uit gedreven en dat waren 800000.De meeste joden die daar kwamen waren Europeanen geboren en getogen in Europa meest uit oost Europa.Wat de ontwikkeling aanging waren ze Verboven de destijds Arabieren als voorbeeld kan genoemd worden oorlog voeren je had onder hun gewezen tweede wereld oorlog officieren,en je kreeg ook de eerste terrorisme een aanslag op een gezand van de VN namelijk de Zweed prins Folke Bernadotte,twee van de heren die verantwoordelijk waren voor deze aanslag werden later premier minister van Israël.


  Maak melding

 47. Israel begaat systematisch misdaden tegen de menselijkheid!

  De handeling van Israel zijn barbaars!

  Ik ondersteun het standpunt van de Zuid Amerikaanse landen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.