Gouden Film voor ‘Sonny Boy’

1

Binnen negen dagen heeft de film Sonny Boy, van regisseur en scenarioschrijfster Maria Peters, de status van Gouden Film bereikt. Sinds de Nederlandse bioscooprelease op donderdag 27 januari hebben al meer dan 100.000 bezoekers de film gezien.

Regisseur Maria Peters, producent Hans Pos en acteurs Sergio Hasselbaink en Ricky Koole kregen vandaag de Gouden Film uitgereikt in Pathé Tuschinski. Daarnaast overvielen zij bij de kassa de 100.000e bezoeker. Sonny Boy is de eerste Gouden Film van 2011 en draait momenteel in 111 zalen in Nederland.
sonnyboy
(V.l.n.r.: Hans Pos, Maria Peters, Ricky Koole en Sergio Hasselbaink)

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film, worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Fonds voor de Film toegekend wanneer voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht.

1 REACTIE

  1. Weer een nederlandse productie, waarbij 1 etnische groep uit Suriname weer als ‘ De Surinamer’ wordt bestempelt.Waar blijft de aandacht voor de overige bevolkingsgroepen !!

    Meneer Hasselbainkheeft zeker met een zoet houdertje deze rol aangenomen.Het grote geld gaat naar de Joodse producenten en na een paar jaar hoor je niets meer van Mr. Hasselbaink. Surinamers het domste volk wat er bestaat.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.