Doventolk bij Jörgen Raymann’s voorstelling ‘Frede’

0

Op zondag 20 februari 2011 staat Jörgen Raymann met zijn nieuwste voorstelling ‘Frede’ in de Stadsschouwburg Utrecht. Het speciale aan deze voorstelling is dat die wordt bijgestaan door twee doventolken zodat doven en slechthorenden nu eindelijk eens een cabaretprogramma kunnen bijwonen.

fredeAls kind werd hij Fredeman (bangerik) genoemd. In zijn puberteit vond hij het eng om meisjes aan te spreken, bang om uitgelachen te worden vanwege zijn scheve tanden. En nog steeds is Raymann een angsthaas. In Frede neemt hij met zijn alter ego’s plaats op de bank en bent u zijn psychiater.

Gezien de centrale ligging in Nederland is de voorstelling ook nog eens makkelijk toegankelijk voor iedereen. Kaarten kunnen besteld worden bij de Stadsschouwburg te Utrecht: 030-2302023.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.