Nieuw album zangeres Monique Mijnals

0

Monique Mijnals presenteert haar nieuwe promotie album ‘Free’. De Amsterdamse zangeres werkte daarvoor samen met muzikant Robin van Geerke, pianist arrangeur bij de Surinaamse groep Fra Fra Sound. De nieuwe single van Monique Mijnals is het nummer ‘Money & Power’ dat ook op ‘Free’ staat. Bij het album is tevens een dvd bijgevoegd met een live-registratie van een aantal nummers.

Monique Mijnals wordt geboren in Suriname, waarna ze op haar vijfde verhuist naar Nederland. In Eindhoven brengt ze haar jeugd door en vertrekt op haar achttiende naar Amsterdam. Muziek is al jaren Monique’s grote passie, maar ze had nooit gedacht een zangeres te worden. Als haar zus plotseling komt te overlijden gaat Monique dieper over het leven nadenken. Ze komt tot de conclusie dat ze nu echt elke dag van het leven wil genieten en dat ze daar het beste uit wil halen.

mijnalsMonique Mijnals leert op latere leeftijd gitaar spelen en schrijft zo haar eigen liedjes. In 2007 is ze finalist in de jaarlijkse Amsterdamse singer-songwriters competitie “Mooie Noten”. In 2009 brengt Monique haar debuutalbum ‘Earth Meets…’ in eigen beheer uit. Daarna speelt ze in de Melkweg in het voorprogramma van de Amerikaanse artiest Raul Midon en treedt ze op in het VPRO-televisieprogramma Vrije Geluiden. Er volgen optredens op diverse andere podia en in radioprogramma’s. Op dit moment is Monique druk bezig met het schrijven van nieuwe nummers en werkt ze nog aan diverse andere projecten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.