Vicepresident Suriname laat auto niet pimpen

16

PARAMARIBO, 2 feb – “Voor mij hoeft het allemaal niet. Maar het ligt niet aan ons.” Dit zegt vicepresident Robert Ameerali over het beveiligingswerk rond het regeerteam. Hij zal in elk geval zijn dienstauto niet laten ombouwen. Of pimpen (naar het Engelse to pimp – opsmukken) zoals dat lokaal, niet zonder sarcasme, genoemd wordt.

Het niet laten pimpen zal de staat aardig wat duiten schelen. “Het kost veel, bijna net zoveel als de auto. Ik ben ervan overtuigd dat wat betaald wordt redelijk is”, zegt Ameerali. Het gebeurt allemaal bij een lokaal bedrijf, dat eerder ook de auto van minister Ramon Abrahams onder handen nam. Daar was veel om te doen, vanwege de smak geld die is neergeteld.

Nu is minister Wonnie Boedhoe van Financiën aan de beurt. “Ik weiger, omdat de auto te veel verandert. Je kunt de ramen niet meer openmaken. De auto verandert in een tank”, aldus Ameerali. De veiligheidsdienst staat er wel op. “Het is no-nonsense, de banden worden vervangen, de deur is loodzwaar vanwege het dikke glas.De vraag is steeds weer: moet zoveel veiligheid? Voor mij hoeft het niet.”

16 REACTIES

 1. De tijden veranderen ook in Suriname. Sinds het fenomeen Bouta zijn intrede deed moeten we ons extra laten beveiligen. Het vredelievende is niet meer in ons land…helaas. Iedereen kan het doelwit worden van de aanhangers van Bouta, de “volksmilitie”, naar Cubaans model.Als Ameerali voor de show zijn auto wil laten pimpen gun ik hem dat omdat hij geen vijanden heeft, want die zitten met hem aan dezelfde tafel. Dubbele race uitlaat, sportvelgen, brede banden, auto verlagen (oops teveel drempels in Su), extra grote geluidsboxen, etc….hahahahahahaha


  Maak melding

 2. Domme Ameerali !!!!! Voor het eerst dat je niet wilt meedoen aan de circus van DDB. Denk even aan de zoon van DDB. Als je het niet meewerkt wilt het zeggen dat het in Suriname veilig is gesteld met de president en Vice-president. Wat moet Dino dan gaan doen. Hij is zo goed in het beveiligen!!!!!


  Maak melding

 3. Poppenkast…

  Wie z’n idee is/was dat nou precies?

  Zal me niks verbazen als het lokale bedrijf, wat “natuurlijk” redelijke prijzen hanteert, en waar de auto van zakkenvuller Ramon Abrahams werd behandeld, één of andere familielid/vriendje is van de opdrachtgever!

  Dus welke sukkel komt er nu met dergelijke ideeën?
  In een bananenrepubliek waar slechts een handje vol mensen wonen en er drie goede wegen zijn!

  Belachelijke geldverspilling allemaal…

  Wordt tijd dat die klootzakken gewoon allemaal op de fiets gaan!

  Misschien worden ze dan wel het “zoveelste” verkeersslachtoffer, sla je mooi twee strontvliegen in één klap 😉


  Maak melding

 4. “Het gebeurt allemaal bij een lokaal bedrijf, dat eerder ook de auto van minister Ramon Abrahams onder handen nam.”

  Naam van het bedrijf “Ramona Abra”Noh!?
  Vestzak broekzak deal!

  En dat allemaal ten koste van de ndp-stumperds.

  “De vraag is steeds weer: moet zoveel veiligheid?”

  Ja! Want de FARC heeft nog een manja met je baas te schillen. De geleverde kilo’s zijn nog niet voldaan!


  Maak melding

 5. Ai mi boi, gekker moet het niet worden.
  Onze sidderende angshaas Desi en zijn comparantewn, die steeds achterom moeten kijken omdat zij in het verleden over lijken hebben gelopen jagen het volk op kosten door hun achtervolgingstrauma.


  Maak melding

 6. Daarom moesten alle belastingen icl. de benzine prijs plotseling omhoog, allemaal om dit soort dingen te kunnen financieren!!! Volgensmij deed front niet aan deze poppenkast!!! Maar het volk wilde NDP toch, ze krijgen wat ze wilden!!! Pienaar maar lekker verder volk. de NDP zal lekker genieten en eten voor jullie!!!


  Maak melding

 7. VP beveilig die auto want het is bekend dat die zogenaamde nette mannen van front levensgevaarlijk zijn. ze verkopen desnoods hun moeder om aan de macht te komen. In tegenstelling tot NDP gaat hij hun niet om ontwikkeling van het land maar alleen maar om macht.


  Maak melding

 8. Een paar maanden terug zijn de huur en lease auto’s weg gedaan omdat ze zo duur waren!

  Zelf de auto’s kopen was goedkoper werd voorgerekend. Daar bij werden voor het gemak belasting, verzekering en onderhoud vergeten.

  Nu blijkt ook nog eens dat de aanschaf ruim twee maal zo duur uitpakt omdat ze, net als in alle andere landen waar de regering in oorlog is met de bewoners, gepimt moetne worden.


  Maak melding

 9. VP beveilig die auto want het is bekend dat die zogenaamde nette mannen van front levensgevaarlijk zijn. ze verkopen desnoods hun moeder om aan de macht te komen. In tegenstelling tot NDP gaat hij hun niet om ontwikkeling van het land maar alleen maar om macht.

  Holland Holland

  Dit is nieuwe info over front!!! heeft front ook mensen vermoord soms?? Speel al je geheime info door aan wikileaks….,hahahhahahhahah


  Maak melding

 10. a mang e taki so so ka

  toen hij minister president was geworden, moest hij cito naar een ander woning uitkijken die door de staat zou/zal worden worden betaald, omdat volgens hem zijn woning niet voldoende is beveiligd.

  Allemaal geld van de belasting betaler

  Hij houdt het Surinaamse volk voor de gek

  A mang no mang taki neks, so so a moordenaar is bepaal alla sanie. A mang na wang vriendje

  Hij is een niet capabele minister president. A mang groen foe doe a djoenta ( groentje )


  Maak melding

 11. Een eenvoudige huis, tuin en boompje “bermbom” is in staat een gepantserde militaire voertuig te vernielen (zie Afghanistan). Komen deze gasten nooit uit de gepimpte auto’s naar buiten. Als je deze “NULLEN” wil uitschakelen dan doe je dat toch niet als ze in de auto zitten.


  Maak melding

 12. eerlijk is eerlijk, de beveiliging is nodig. niet alleen nodig tegen de front aanhang maar inmiddels ook tegen de eigen aanhang. vooral die voelen zich nu genaaid. als je het oprechte idee heb dat een auto pimpen te maken heeft met ontwikkeling van een land zegt dat genoeg over je niveau. ik doel op reactie 7 van Holland Holland. beveiliging op dit niveau zegt iets over brede acceptatie.


  Maak melding

 13. De VP heeft volkomen gelijk, waarom moet hij zijn auto pimpen??? Alleen POOIERS doen dat toch????hahahahahaha…By the way de auto van ex-bankrover BRUNSIE is ook gepimpt…hij heeft een hele grote foto van zichzelf op de auto(Hummer) laten aanbrengen. Alleen is hij vergeten de tekst WANTED FOR ROBERY vergeten aan te brengen….hahahahaha…..


  Maak melding

 14. VP ik zou het toch maar doen. De fronters zijn tot alles in staat als zij geen regeermacht hebben, moord, brand, liegen, stelen alles zal geoorloofd zijn om de regering te ondermijnen.

  Vene heeft een paar jaar geleden al gezegd, in Suriname is er geen enkele regering mogelijk zonder NPS. Die gasten claimen het alleenrecht om te regeren, dus u bent gewaarschuwd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.