Bellen in Nederland 50% goedkoper met Telesur

3

Naast bellen en SMS’en naar Suriname voor het voordelige tarief van € 0,10 biedt de ‘Tweelandensim’ van Telesur u de komende maanden nog meer voordelen. Vanaf 1 februari 2011 is het bellen naar alle vaste en mobiele aansluitingen in Nederland namelijk 50% goedkoper. U belt dan voor slechts € 0,10 p/min. Ook het SMS tarief is verlaagd met 50%.

Het nieuwe tarief voor bellen en SMS’en in Nederland is geldig t/m 30 april a.s. Vanwege het verlaagde tarief zal er gedurende deze periode geen bonus beltegoed uitgekeerd worden voor bellen in Nederland.

telesur_50Vanaf begin dit jaar staat Telesur met haar ‘Tweelandensim’ ook op de meest toonaangevende en complete Telecom vergelijkingssite van Nederland: bellen.com. Op die onafhankelijke website is te zien dat Telesur het beste aanbod heeft voor bellen naar de bestemming Suriname.

Klik hier voor meer informatie.

3 REACTIES

 1. Daaag H.R. met je lintje!

  – geen Dirkje belkaart.
  – geen Hoefje cambio
  – geen slm-mertje.

  niets nada niente!
  De euries blijven hier.

  you’re welcome to join…
  More is yet to come!


  Maak melding

 2. Niet doen!

  Je wordt (dán)door hun goed afgeluisterd. In opdracht van……..! Kan altijd tegen je gebruikt worden. Bananen schil leterlijk……!

  Groet, ram,ram,(veel wijsheid)


  Maak melding

 3. Jij bent waarschijnlijk een typisch voorbeeld van iemand die tegen alle positieve berichten uit suriname ageert

  Jij vindt het kennelijk wel goed dat het in Nederland wel normaal is dat de INVD (voormalig BVD)iedereen in Nederland afluistert. In opdracht van ….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.