Verdachten drugssmokkel op Schiphol aangehouden

19

cocaDe Marechaussee heeft zaterdagmiddag zes personen aangehouden op Schiphol op verdenking van drugssmokkel. Nadat een vrouw uit Suriname na haar landing op Schiphol was onderschept met verdovende middelen, richtte het onderzoek van de Marechaussee zich op een vijftal personen die zich ophielden in de aankomsthal van de luchthaven.

Tijdens een controle van het vijftal, waarvan er drie afkomstig zijn uit Rotterdam en twee uit Almere, vonden rechercheurs in de auto van een verdachte onder meer een vuurwapen en een bus pepperspray.

Het onderzoek wordt voortgezet.

19 REACTIES

 1. Opsluiten die gasten en voor langere tijd ook!
  Het is uitschot en geven alleen maar schande aan het surinaamse volk.
  Ben benieuwd wat voor volk het is .

  a tang so


  Maak melding

 2. @kolibrie

  Je schrijft:
  Ben benieuwd wat voor volk het is .

  Wat mij betreft een volstrekt legitieme vraag.
  Maar pas op: van veel forum bezoekers mag een dergelijke eenvoudige vraag niet gesteld worden. Je wordt dan meestal voor racist uitgemaakt met de bekende bijbehorende scheldkannonades.


  Maak melding

 3. De remedie is foto’s, namen en toenamen voluit publiceren dan komen dze schaamteloze wezens een keer wel met hun billen bloot.

  Coke transporteren en in Paramaribo de hoge mevrouw komen uithangen??? Rot op!!!


  Maak melding

 4. Goed zo Pinto!!!!! eindelijk eens een keer positief op gereageerd!!! top!

  Als het inderdaad drugssmokkel is, dan mag je van mij hen 18 jaren in donkere geisoleerde cel instoppen en gelijk kaal plukken!!! en van hun eigen middelen hen voorzien van levensbehoeften.

  GOD ZIJ NIET MET HUN!!


  Maak melding

 5. !00% controle is weer eens gerechtvaardigd hiermee.

  Vraag blijft : hoe is dit onopgemerkt door de controle op Zanderij doorgekomen, en dat terwijl een drugshond rondsnuffelt in de vertrekhal?
  Of is die ook al afgeschaft?
  D.w.z. dat t systeem op JAP voor geen meter deugt , zo lek is als een mandje of t spul via een omweg (buiten de deur)Schiphol heeft kunnen halen.
  Mede omdat een vijtal ingerekend is.
  Waren ze daar om er zeker van te zijn dat er geen rip deal zou plaatsvinden en de lading veilig op z,n eindbestemming zou aankomen?
  NU hebben alle betrokkenen een veilig onderkomen , inclusief hun handel.


  Maak melding

 6. Ze dachten:lekker aanvulling voor hun bijstandsuitkering!Dat zijn de verwende inwoners van Holland.Ze krijgen taakstraf en verder niets.Opnieuw retourtje Parbo-Adam.


  Maak melding

 7. B(etsy)B(oeps)
  Vraag blijft : hoe is dit onopgemerkt door de controle op Zanderij doorgekomen, en dat terwijl een drugshond rondsnuffelt in de vertrekhal?

  Omdat die drugs hond alleen die tingie Po.nta ruikt want ook dat deng sma ne wasie.
  Overheerst de coke reuk


  Maak melding

 8. Ze willen makkelijk rijk worden, als het niet aan drugs is dan is de roof en diefstal anders illegaal bouwen op anders mans grond of proberen via Corruptie anders man grond op eigen naam te zetten.
  Soso lobie NDPers
  Aandeelhouder DSB en Missie .
  Kleine koeriers worden gepakt maar de grote hoeveelheid zal al lang over de grens zijn

  Sabiemang


  Maak melding

 9. Reactie no13
  nu hebben alle betrokenen een veilig onderkomen,maar die worden wel verzorgd van onze balasting geld..!!van mij mogen ze een VUILIG onderkomen hebben..!!!
  POT VERDORIE NOG AaN TOE!!!wanneer houden ze hier mee op???


  Maak melding

 10. Sabiemang jij en anderen(reacties) jullie zijn domkoppen…jullie doen precies alsof Suri’s drugs ontdekt hebben.

  En jullie lopen ook nog te verwijzen..hoe dom kan een mens zijn.

  Zij die het gedaan hebben zitten fout niks meer en ook niks minder.

  Maar ga nu eens leren respect op te brengen voor je land en bevolking.

  Maar om als ezels te reageren dan ben je dom ja en behoorlijk ook nog…………IDIOTEN.


  Maak melding

 11. ze hebben het voorbeeld van hun leider
  waarom zouden ze gaan werken,als het zo
  gemakkelijk kan
  ze willen allemaal van die grote huizen en
  auto s.
  het zijn van het type,met veel goud behangen,
  en vaak bij chineese winkels hangen


  Maak melding

 12. Reactie nr.18:
  Je hebt het goed verwoord. Kleur/Ras m.b.t. criminaliteit maakt in deze niets uit.
  Reactie nr. 13: Nog steeds heeft Juspol, KPS en Douane geen schoonschip gemaakt m.b.t. het verjagen uit hun dienst van de corrupte criminelen. Het JAP. Team is tot op heden niet te vertrouwen. Daarom geen discussie meer over de 100% controle. Deze dient daarom gehandhaaft te worden. Maar t.a.v. deze dame uit Suriname is voor mij geen schokkend nieuws. Ze zal na het uitzitten van haar straf vervolgens tot Ongewenst Vreemdeling worden verklaard door IND. Voor de reizigers vanuit Suriname naar Nederland is het bijzonder vervelend. Jammer en nogmaals jammer.
  Maar als burger van dit land sluit ik mijn ogen ook niet voor de drugscriminaliteit in Nederland. Limburg, Brabant en Gelderland. Over de Nederlandse Havens wil ik helemaal niet praten. Burgemeesters die in Brabant moeten onderduiken of beschermd moeten worden tegen de criminelen van de wiet plantages en coffeeshops. Het gaat om miljoenen euro’s.
  Maar onze SuriNeds en landgenoten over zee moeten afblijven van deze verschrikkelijke TROEP.
  Zie b.v. hoe de Nederlandse Pers en Politiek bewust ons ook een hele tijd voor de gek hebben gehouden over de Nederlandse-Iraanse Zahra BAHRAMI. Nadat betrokkene door de Iraanse autoriteiten werd “opgehangen”, kwamen ze met een ander bericht naar buiten. Betrokkene zou namelijk in 2003 reeds zijn veroordeeld voor in het bezit hebben van 16 kg. cocaïne. Vervolgens gaat ze in 2007 ook nog in de fout om een reisdocument te vervalsen. Ik heb ook enkele beelden van haar op de TV. gezien als “buikdanseres” in London. Dus ze was helemaal niet CLEAN. Dus het nieuws die voordien steeds door de Nederlandse Pers en politiek naar buiten werd gebracht over haar aanhouding in Iran, was volgens mij bewust. Ze hadden het steeds over, dat betrokkene deel had genomen met een demonstratie tegen het Iraanse regiem. Maar het blijkt dat ze met drugs werd aangehouden.
  Iedereen weet wat voor barbaars regiem in Iran is. Jammer dat ze zo aan haar einde is gekomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.