Mini tour van ‘Deng Boy Fu a Birti’

0

Het beleid van de eerste Surinaamse president van Afrikaanse afkomst, Bakba Ssobana, en zijn perschef is duidelijk gericht op het activeren van de lachspieren. Ook de andere typetjes uit Allochtonië laten de multi-culti samenleving van de hilarische kant zien in ‘Deng Boy Fu a Birti’.

Deze twee Surinaamse jongens uit de buurt weten inmiddels ook buiten Rotterdam een brug te slaan van hun ‘birti’ naar de harten van hun publiek. Niet-Nederlandse medelanders die weten hoe Surinamers dansen en hoe Marokkanen ruzie maken. Ze maken een feest van iedere show. Check ze op YouTube en ga ze zien in het theater.

Deng Boy spelen op 26 februari in het Bijlmerpark theater, op 4 maart in de Schouwburg in Almere, op 10 maart in de Meervaart in Amsterdam en op 24 maart in Zuidplein in Rotterdam met hun show Poppekast (in een nieuw jasje gestoken). Ze krijgen deze keer wat hulp met de regie van Roué Verveer.
dengboy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.