Jörgen Raymann bij comedyshow FATU in de Bijlmer

0

Het is zover: Fatu gaat weer beginnen. Na een lange winterstop gaat de leukste comedyshow van Nederland met het warmste publiek weer van start. Elke laatste zondag van de maand is het lachen geblazen tijdens Fatu in het Bijlmer Parktheater. Fatu is het podium voor nationale comedians in Amsterdam Zuidoost met elke editie een nieuwe line-up.

fatu2011Op 30 januari presenteert Fatu Big Ed (Streetcomedians, Comedylounge), Ramon Fielmich (Comedyfactory, Comedycafe) en als speciale eregast: Jörgen Raymann. Fatu is elke laatste zondag van de maand om 15:00 te beleven in het Bijlmerparktheater. Host: Jeffrey Spalburg en muziek van DJ Phantom (Raggadonz)

Wat: Big Ed, Ramon Fielmich en Jörgen Raymann
Wanneer: Zondag 30 januari 2011 om 15:00 uur
Waar: Bijlmer Parktheater, Anton de Komplein 240, 1102 DR Amsterdam
Prijs: EUR11,50

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.