Openbaar vervoer in Suriname weer normaal

4

PARAMARIBO, 25 jan – Het openbaar vervoer is genormaliseerd. De honderden particuliere bussen hervatten het onderhoud van de routes zonder vooruitgang bij de onderhandelingen met de regering. Het blijft rijden tegen het oude tarief. Ook accepteren de bushouders het subsidievoorstel van de regering. Ze willen dit zes weken lang volhouden. Intussen gaan de onderhandelingen door.

Bekijk ook:

4 REACTIES

 1. Deze oplossing is een voorlopige.Boven het openbaar vervoer staat een Zwaard van Damocles. De regering heeft een kettingreactie in gang is gezet ,die uit de hand kan lopen.De kans daarop is substantieel.Als de economie de neerwaartse gang heeft ingezet,dan zal dat niet meer te stuiten zijn.


  Maak melding

 2. NPS/VHP hebben vlak voor de verkiezingen cadeautjes uitgedeeld.Ambtebaren bij de overheid,een grote onproductieve groep en ook de grootste beroepsgroep in het land is een loonverhoging in het vooruitzicht gesteld.NPS/VHP hebben overeenkomsten hierover gesloten met de vakbonden.Thans is de regering Bouterse verplicht deze overeenkomst uit te voeren,maar de overheid heeft niet genoeg geld.Het geld moet ergens vandaan komen.Dus verhoging van de brandstofprijzen die door de overheid al jaren wordt gesubsidieerd.De volgende stap die de regering zou moeten doen is saneren van het overheidsapparaat.Een groot aantal onproductieve ambtenaren laten afvloeien.


  Maak melding

 3. Wat is er met me surimaribo broeders en zusters ,geklaag en geklaag mi gado mang
  het kan zo niet verder gaan mensen.
  Suriname is een land die meer importeerd dan exporteerd laten we als een volk achter welke regering ook mag regeren in onze sweti srang hen onder steunen en niet voor alles STAKEN ODI ODI


  Maak melding

 4. Beste Rob, no 2. Je kunt gelijk hebben, alleen ben je niet volledig, je hebt het namelijk over de NPS/VHP regering, dit moet zijn de NPS/VHP/Pertjaja Luhur/A Combinatie regering. Van deze regering heeft het kaf zich van het koren afgescheiden en het kaf is naar de huidige regering overgelopen. Waarom vergeet je dat? Niet ik heb PL en A Combinatie kaf genoemd en dan ben ik nog netjes), dat heeft Bouta gedaan, weet je nog: hij zou nooit, never, nunca enz met Somo en Brunsie samenwerken.
  Volgens het artikel zou het openbaar vervoer in Suriname genormaliseerd zijn, daar geloof ik niets van, hoe zou dat kunnen met zo een abnormale, bij elkaar geraapte regering? Het zal me verbazen als de komende jaren iets normaal is in Suriname, tenzij je onder normaal verstaat dat de president nooit in het parlement verschijnt om verantwoording af te leggen over zijn beslissingen, vandaag 25 jan. heb ik hem in ieder geval weer niet gezien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.