Busstaking in Suriname: regering bijt zich vast

2

PARAMARIBO, 25 jan – De regering houdt zich muurvast aan het standpunt dat de tarieven voor het openbaar vervoer onbespreekbaar zijn. “De tarieven worden niet verhoogd”, zei vicepresident Robert Ameerali tegen een massa actievoerende buschauffeurs. Die blijven er evenzeer bij dat subsidie geen soelaas biedt. De regering is al klaar voor de tegenzet.

Volgens de Nationale Voorlichtingsdienst worden bussen ingezet voor schoolkinderen. Vanuit twee centrale punten in Paramaribo lopen routes naar schoolrijke gebieden. Het transport is voor rekening van de overheid. Op het particuliere vervoer kan niet worden gerekend. De bussen blijven in de garage, ondanks het subsidievoorstel. Ameerali wil een overbruggingsperiode van zes weken. “We kunnen dan weer kijken hoe zaken zich hebben ontwikkeld.”

2 REACTIES

 1. Geen gelul!!!!!

  Als alles duurder wordt, waarom geen verhoging voor deze mensen?? vVoor niks gaat de zo op!!!! Mar ze zwten wh erg !!!

  Uiteindelijk is het geen beloning maar werk naar loon!!!

  First lady wel en deze arme mensen niet!! Dat is Suriname en Surinaamse bendezooi! Suriname moet zich laten omdopen in de naam van Boevenland!! of de hele teringbenzdezooi van de z.g. regering ten onder brengen naar de afgrond

  Busje komt zo, busje komt zo!!!

  GOD ZIJ MET SURINAME

  DE AFGUNSTIGEN, GEMENERIKKEN,CRIMININELEN EN DE BOEVEN DOOR EEN VUURZEE NAAR DE HEL TOE!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.