Veel belangstelling om ‘Kwakoe’ te organiseren

4

Maar liefst acht partijen hebben zich bij stadsdeel Zuidoost gemeld om het Kwakoe Festival te organiseren. Dat is een record; de afgelopen jaren meldden zich elk jaar slechts drie gegadigden meldt de Amsterdamse zender AT5.

Het stadsdeel heeft inmiddels besloten dat vijf van de acht aangemelde partijen serieus kans maken om het festival te morgen organiseren. Onder de gegadigden is ook ondernemer Kenneth Renfurm, die de afgelopen jaren directeur van het festival was.

kwakoe2011Vorig jaar beleefde het festival haar 35e editie en trok het met 250.000 bezoekers ongeveer 100.000 bezoekers minder dan het jaar daarvoor. Zuidoost wil het liefst dat de partijen gezamenlijk de organisatie op zich nemen.

4 REACTIES

 1. “Veel belangstelling om ‘Kwakoe’ te organiseren”

  Ja omdat die graaiers denken daar flink hun zakken mee te kunnen vullen!

  Leer eerst maar eens om iedereen tijdig en correct te betalen voor geleverde diensten en kom dan maar weer terug!


  Maak melding

 2. Het zou beter zijn om het kwakoe festival af te schaffen. De bewoners van de Bijlmer ondervinden alleen maar last.Is het nog niet genoeg om elk jaar naar die onzin aan te kijken?


  Maak melding

 3. Nou,nou, nou jammer voor het kwakoe festival, de graaier, kenneth Renfrum weet niet van stoppen. Deze man is heel oneerlijk hij spekt lustig zijn zak verder over ruggen van de belasting betaler. Ik heb mij voorgenomen nooit meer in welke vorm dan ook te participeren aan het Kwakoe evement Sranangman je laat je maar pakken, wanneer gaan je ogen open. Weg met dit uitschot,geboefte.


  Maak melding

 4. ze moeten dit gewoon afschaven , want het komt geen één suri ten goede , dit is een ondankbaar festival waar je eingelijk onder pressie het mag bij wonen , het is meer gaan lijken op een nederlands festival , dus gewoon kappen er mee .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.