Stichting Toerisme Suriname op Vakantiebeurs Utrecht

2

De Stichting Toerisme Suriname(STS), de centrale instantie voor het ontwikkelen van de toeristische sector in Suriname, zal komende week aanwezig zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht. Deze jaarlijkse beurs vindt plaats van woensdag 12 januari t/m zondag 16 januari. Ook de minister van Transport, Communicatie en Toerisme, Dhr. Falisie Pinas, zal aanwezig zijn bij de opening van de beurs.

toerisme2In totaal nemen meer dan twintig Surinaamse bedrijven deel aan deze internationale beurs. Deze participerende particuliere bedrijven zijn Orange Travel, Bergendal Resort & Hotel Krasnapolsky, Overbridge River Resort, Dan Paati River Lodge, Oetsi Tours, Kabalebo Nature Resort, Wanna Tours, Torarica Group of Hotels, Does Travel & Cadushi Tours, Purity Tours, Horizon Expedition, Access Suriname Travel, Ma Ye Du Tours, Jacana Hotel, Buscovery Tours, Intent Suriname, Pristine Forest Tours, METS Travel & Tours en Residence Inn. Waterproof Tours Suriname, Rachel’s Appartements, Courtyard by Marriott, Marronmuseum Saamaka en Guesthouse AlbergoAlberga.

De STS zal tijdens de Vakantiebeurs te vinden zijn in Hal 1 (standnummer D.044).

2 REACTIES

  1. en nu maar alle domme hollanders naar suriname lokken; waar zij helemaal niet veilig zijn en kans lopen om vermoord te worden omdat de politiek niets doen aan de veiligheid van toeristen en voornamelijk de eigen burgers die roof moord en verkrachting opleggen aan andere burgers. tijd om maar zelf de hand in heft te nemen..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.