Waterkant.Net wenst u een gelukkig nieuwjaar

9

PARAMARIBO/ROTTERDAM, 1 jan – De redactie en alle medewerkers van Waterkant.Net en bureau EtnoMedia wensen u veel geluk en goede gezondheid in 2011. Wij hopen u ook in 2011 van dienst te kunnen zijn als het gaat om Suriname, Surinamers en Surinaamse zaken op Internet.

9 REACTIES

 1. Geachte redactie van Waterkant.Net,

  Wij van de Bewustzijnsbeweging EBU-Akademiya wensen U en uw staf, alle leden, sympathisanten en niet sympathisanten van onze beweging, in het bijzonder de onderdrukten en/of verworpenen der aarde, een gezegend en vooruitstrevend Nieuwjaar toe in alle gezondheid en welvaart.

  Wij bedanken u hierbij voor de gelegenheid ons geboden, om in het kader van het Bewustwordingsproces inhoud te mogen hebben geven aan het ‘leven en denken’ van anderen. Waar dan ook woonachtig.

  Bij deze willen wij allen die de Republiek Suriname naar grotere hoogten wil tillen, alle kracht en wijsheid toewensen. In het bijzonder de President van de Republiek Suriname de heer Desire Delano Bouterse, zijn gezin en familie, zijn vrijheidsbeweging en/of politieke organisatie, politieke partners en zijn hardwerkende arbeidersploeg en/of regering.

  Wij hopen dat in deze fase van onze vrijheidsstrijd, aan het eind van de rit haast alle elementaire doelen verwezenlijkt zullen zijn geworden. Dit met de wil en inzet van het Surinaams volk waar dan ook woonachtig en met de kracht en zegen van de Almachtige.

  Laten wij gezamenlijk strijden op weg naar vernieuwing, voorspoed en gelijke behandeling voor allen, die ‘ware geluk’ te lang hebben moeten ontberen. Dit als gevolg van de krankzinnige houding van enkele invloedrijken in ons midden.

  Derhalve hopen wij dat in 2011 ook voor deze invloedrijke groep het licht mag gaan schijnen. Opdat deze tot het volle besef mag komen, dat alle mensen ‘gelijk’ geboren zijn. En dus het ‘recht’ hebben hier te zijn in vrijheid, geluk, voorspoed en in welvaart. Zo ook voor het nageslacht.

  WAN TUMSI BUN NANGA GOSONTU NYU YARI WI E WINSI UN ALA, INI NA NEN FU ANANA.

  Soso Lobi.

  http://www.youtube.com/watch?v=Jx3MZHla3GA


  Maak melding

 2. De allerbeste wensen voor de redactie en alle medewerkers van Waterkant.Net en bureau EtnoMedia. Bovenaan de lijst staat uiteraard gezondheid.


  Maak melding

 3. De allerbeste wensen voor Waterkant net in 2011, maar ook voor alle Surinamers op deze site die hun wijsheid tot nut van het algemeen kunnen en willen delen.


  Maak melding

 4. WKN and Crew de beste wensen voor 2011!

  Bedankt voor deze informatieve site.
  Keep up the good work.

  Suri’s veel suc6 met de opbouw van Suri.
  Suri-ned’s geniet van wat jezelf hebt opgebouwd, zo slecht hebben we het ook weer niet!

  “Alles wat een begin heeft,
  heeft ook een einde.
  Sluit daar vrede mee en alles komt goed.”
  Boeddha


  Maak melding

 5. Hartelijk dank!! Wiep-Ding wenst ook Waterkant.Net en de medewerkers een gelukkig 2011.

  Surinamers en SurNeds ook van harte geluk toegewenst!waar je dan ook zich bevindt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.