Jörgen Raymann’s show Familyman op TV

0

Heb je Jörgen Raymann’s vorige show ‘Familyman’ gemist in het theater? Geen nood, deze voorstelling is vanavond (woensdag) te zien op Nederland 1. Het gaat om de theaterregistratie van een speciale editie van ‘Familyman’ in Carré (Amsterdam).

Het enige wat je in dit leven niet kan kiezen, is familie. Dat weet Jörgen Raymann als geen ander. Tussen lege flessen en andere rommel die de gasten hebben achtergelaten, schetst hij een hilarisch beeld van waar familiebanden niet allemaal toe kunnen leiden. De analyses zijn scherp en de grapdichtheid is hoog. Wie nodig je op je feestje uit? Wat doe je met lastige ooms en tantes? Hoe ervaart een kind zo’n feest en waarom is het voor pubers anders?

familymanDe voorstelling geeft behalve antwoord op dit soort vragen ook een indringende kijk in zijn eigen leven. Jörgen Raymann op zijn best. Uiteraard bijgestaan door zijn vaste band, want een Surinamer zonder muziek is als familie zonder ruzie: onmogelijk.

Raymann is inmiddels bezig met zijn show ‘Frede’ (bang), welke vanaf februari 2011 weer te zien is.

Nederland 1
Woensdag 22 december
22:45-00:20

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.