Nieuw Front: volk van Suriname is zeer bezorgd

46

PARAMARIBO, 17 dec – “Het volk van Suriname is zeer bezorgd over de ontwikkelingen in onze Republiek. De jarenlange opgebouwde zekerheid gaat met de dag achteruit vanwege de volksonvriendelijke handelingen van de regering.” Dit stelt het Nieuw Front in een verklaring over de recente politieke ontwikkelingen. Beleid voor veiligheid, vooruitgang en rechtszekerheid ontbreekt.

Dit is totaal anders dan wat beloofd was aan het begin. “Bij het aantreden verklaarde de president dat de inzet van elke Surinamer nodig is om ons volk en de natie tot verdere ontwikkeling te brengen. Het bestuur in de afgelopen vier maanden heeft Suriname echter het tegendeel van die mooie beloften gebracht”, stelt het Nieuw Front. Ambtenaren en functionarissen bij staatsbedrijven moeten het veld ruimen.

Er wordt op onverantwoordelijke manier met staatsgelden omgegaan en prijzen van goederen en diensten vliegen de pan uit. “Het Surinaamse volk mag nooit toestaan dat deze regering een klimaat van angst en onzekerheid de overhand laat nemen in ons geliefd land.Het Nieuw Front roept het volk op zich eensgezind in te zetten om de neergang een halt toe te roepen en de belangen van onze natie veilig te stellen.”

46 REACTIES

 1. Wat een kolder. Nos kunnen deze oude boeven niet accepteren dat ze zijn afgewezen door het volk en hebben zelfs het lef zich te profileren als de stem van het volk. Grappiger dan dit kan haast niet. Ze blijven hangen in ontkenning. Het jammere is dat dit tevens een van de vele destabilisatieacties is die er nog zullen komen. Met list, leugen en bedrog hebben zij zich 10 jaar lang weten te handhaven en hebben deze eigenschappen nu tot norm verheven. Het Surinaamse volki is niet gek en zeker niet zo dom als deze arrogante kwasten altijd al hebben gedacht gezien hun bejegening van het volk in de afgelopen decennia. Zij moeten accepteren dat zij zijn verworpen door dit volk en aan deze oude leiders, Venetiaan en Sardjoe zeg ik: ga genieten van de enkele jaren die u gezien uw zeer hoge leeftijd nog hebt, van uw familie, vrienden en kennissen, pak oude hobbies weer op, doe iets nuttigs waardoor u toch nog een positieve legacy naalaat. Maar zit de boel niet op te fokken! Aan de iets jongere Jessurun en Castelen, de meesters van bedrog en oportunisme zeg ik: het volk heeft jullie allang door, als je niet mee wil ga dan rustig onder de steen zitten waar je vandaan komt en verlos het volk van de stank die jullie politiekvoering verspreidt. God zij met ons Suriname en haar democratisch gekozen leiders.


  Maak melding

 2. Als het volk ongerust is dan moet NF demonstarties organiseren en het volk op de been brengen en niet rustig achterover zitten en hopen dat ze over 5 jaar weer aan de macht komt.


  Maak melding

 3. Aiiiiiiiiiii boiiiiiiiiii,NF,gaan jullie nu na 4 maanden regeren de nieuwe regering beoordelen?Wel ze zijn nu bezig puin te ruimen die jullie gecreeerd hebben,stelletje wraakkzuchtigen dat jullie zijn.Het volk luistert echt niet naar jullie gezeik ,dus oen hori oenoe sweettalk voor je zelf.
  10 Jaren neen zelf 15 jaar hadden jullie het heft in handen en jullie hebben er niets van gebakken,het volk was jullie SPUUGZAT en heeft jullie naar je hok verwezen,blijven jullie rustig daar en kop houden,keer op keer hebben jullie bewezen dat jullie een stelletje zakkenvullers en boeven waren,de tijd van NPS en VHP is hopelijk voorgoed VOORBIJ.


  Maak melding

 4. Het volk van republiek Suriname had in mei 2010 j.l, eengezindsheid getoond door zich massaal te verzetten tegen het verwerpelijke volksonvriendelijk- en a-sociaal-beleid van de Front re-gering .
  Het surinaamse volk was faliekant tegen het El Vene – Sardjoe’s a-nationaal politiek-doctrine .
  Front moet zich meer bezig houden met oppositie-werkzaamheden en niet vastklampen aan”projectie ” en het bedrijven van
  “obstructie-politiek” .
  Vier maanden zijn wij bezig en de werkzaamheden bestaat grotendeels uit troep opruimen om het begangbaar en nieuwe wegen te maken .
  Troep van de afgelopen tien jaren Front -regering .
  Het is vieswerk , verwacht niet van ons dat wij schone-vingers van zal overhouden .

  A bun , te so fara ina moro tin

  Stre de fu stre
  wi no sa frede
  Republiek Suriname Voorwaarts
  Voorwaarts richting het geluk/overwinning
  SRANAN SA WINI
  Het vaderland of de dood !!!


  Maak melding

 5. Foutje: de kiezers van Nieuw-Front hoort er in dit artikel te staan.

  Het volk van Suriname heeft voor de huidige machthebbers gekozen en staat volgens mijn informatie nog steeds vierkant achter beleid.


  Maak melding

 6. Laten wij a.u.b die domme emotie achter wegen laten en kritisch deze regering met recidivisten volgen.@ Lucien jij hebt het over de stem van het volk ik weet niet wat jij daar mee bedoeld, maar jij weet net zo goed als ik dat deze regering door koe handel tot stand is gekomen dus relax met jou uitspraken.laten wij kijken wat de punten zij die naar voren worden gebracht door het front en daar commentaar op geven, het is toch overduidelijk dat deze regering van bouterse een stelletje leugenaars zijn waar is de transparantie gebleven? Bouterse heeft tot de dag van vandaag nooit zijn poten in het parlement gezet daar waar de president verantwoording moet afleggen aan de samenleving laten wij niet wederom onze kop in het zand steken terwijl er zeer gevaarlijk dingen gebeuren in suriname de zoon van Bouterse die een criminele en gewelddadige verleden heeft wordt gewoon benoemt tot hoofd van een gewapende macht in Suriname levensgevaarlijk is dat, mensen worden bij bosje ontslagen iedereen moet zich aan wetten en regels houden ook de president laat dat duidelijk .


  Maak melding

 7. Volkomen eens met reaktie nr.1 Deze oude boevenbende die Suriname echt vernietigd hebben kletsen nog.Ze zijn slechte spelers.Het volk heeft zich weten los te rukken van dat 8 december gezeur.Willen zij nu ook tegen de wil van de Almachtige God, de Opperbouwmeester,Anana, Alah vechten. God heeft Suriname uit hun frekti en corrupte handelwijzen bevrijdt.Met minimuun 2regeerperiode met Bouterse als President krijgen wij een LEEFBAAR SURINAME,dat staat als een paal bovenwater.Ik blijf daarvoor bidden en vele duizenden anderen.Zij kunnen
  goed in de ruimte kletsen,de wil van het volk is de kracht van de ontwikkeling van het land.In deze tijd van het jaar t.w. liefde en rust blijven wij de Regering Bouterse/Ameralie ondersteunen.Het succes van President Bouterse is een doorn in hun oog.Mijn President Desi Delano Bouterse no kon fu meki spotu,ma a kon fu DU.Na so mi taki en na so a de,en na so a sa tan.


  Maak melding

 8. De bombarie van de dinosaurissen ben ik wel gewend.Laat die Venetiaan lekker in een hoebbelstoel gaan hobbelen met zijn achter,achter kleinkinderen.Niemand neemt deze idioot nog serieus.


  Maak melding

 9. Nieuw Front…, als jullie Bouterse eerdere hadden berecht (levenslang opsluiten) en de jeugd goed hadden ingelicht over de staatsgreep, decembermoorden etc. was dit niet gebeurd. Eigenlijk zijn jullie medeverantwoordelijk dat er nu een stel boeven aan de macht zijn en dat onze mooie Suriname achteruit gaat. Begin nu te investeren in de jeugd zodat zij normen en waarden worden bijgebracht en dat zij de volgende keer NIET op een drugsbaron en moordenaar gaan stemmen.


  Maak melding

 10. Ze bedoelen de neergang van de NPS, VHP en SPA DA91.
  I WISH YOU …
  ´n voortvarend, rigoureus en vol vertrouwen
  naar een vrij en welvarend Suriname.
  SRANANG SA WINIE!!!

  Ze staan op dezelfde lijn met de PVV in Nederland. Suriname pesten!


  Maak melding

 11. Randjidsihg , wat ben je toch klein van geest .
  Probeer eerst terug te geven wat je gestolen hebt , in plaats van de boel op te hitsen .
  het gaat niet om de surinaamers in z´n totaaliteit, maar het gaat puur om een groepje hindus , dus leg je der bij neer .
  jij bent de gene die voor onrust zorg , jij wil dat het land in rep en roer moet belanden , maar je mag het vergeten je zal je eigen graf graven .


  Maak melding

 12. Laat het volk met rust, stelletje oude boeven!

  Nu er grote dingen aan het firmament zijn maken deze jokers een hoop tamtam.

  Wellicht de laatste stuiptrekkingen.


  Maak melding

 13. hai front slim bedacht , jullie proberen de mensen mooi afteleiden maar dat gaat jullie nooit meer lukken , denken jullie dat het volk nog steeds willen huilen ,van jullie zo genaamden aanpassing ? vene ie kang vergietting , suriname is je leugens al zat ,dus ga liever werk zoeken met je front gedoe ,want het stelde toch niets voor


  Maak melding

 14. Onmaatschappelijk handelen treft niet de Minister, maar schurken/boevenstreken van NF afgelopen jaren.

  Onmaatschappelijk is het wanneer De President(jammer genoeg)die boeven(PL) thans in bescherming neemt, althans vrijwaart van sancties.

  Eigenlijk is met de term “onmaatschappelijk handelen” het volk wederom wakker geschud: gaat men zo om met een totaal ONSCHULDIGE MINISTER.

  Vraag: hoe staat het met andere onmaatschappelijke handelingen !!!!


  Maak melding

 15. Voor alle duidelijkheid Front is niet afgewezen door het volk!!!!! Als de verraders Somo en Brunswijk niet de overstap hadden gemaakt naar de MC dan was Bouta nooit president geworden en dan was Front nog steeds aan de macht!!!!!!!!!!


  Maak melding

 16. Vene 15jaar joe bing sriebie,now joe komopo
  ing joe sriebie dang joe o leg uit now ,ga leker weer slapen hoor,,,,bouta moet nog meer puin opruimen,,, en zonder geld naar huis sturen….en 30jaar gratis laten werken voor suriname,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  wordt vervolgd:


  Maak melding

 17. Burgers van Suriname niet klachten. Bouta is niemand anders dan door jullie gekozen!! Jullie waren gewaarschuwd maar toch op hem gestemd!! Niet zeuren dus!!

  Ba soekoe, ba fenie, ba tjarie!! Het is koekje van je eigen deeg. niet onrevreden zijn.

  Keer op keer waren jullie op de hoede wat er in Suriname afspeelde en toch.
  Bouta doet precies wat jullie wilde.

  Ach, ja!! jullie zijn voor een dubbeltje geboren, de kwartje is te ver weg, die kun je niet maken!! Bedelaars dromen altijd van een paleis!! en of ze dat kunnen hebben, is een andere verhaal. Verzuip in je eigen stront!!!!

  GOD ZIJ MET SURINAME


  Maak melding

 18. Front, dit is spijkers op laag water zoeken. Uit de laatste ontwikkelingen blijkt, dat Bouterse een echte Djadjamang is. Hij is niet bang om een minister die aan onmaatschappelijk gedrag ten toon stelt, te ontslaan. Het is zeer ongeloofwaardig dat deze minister niet wist wat zijn vrouw aan het doen was.
  Tijdens de Frontregering was de vrouw van de minister van JusPol ook aan het sjoemelen met een crimineel. Toen zou die minister niet geweten hebben wat zijn vrouw deed. Wat belachelijk ! Vene was zo bang (had geen ballen) om die minister te ontslaan.
  De huidige regering is pas 4 maanden oud en heeft grote daden verricht; houdt dus even koest met je veroordeling…
  En Randjietsing, jij was toch ook minister van LVV geweest onder leiding van Bouterse ?
  Was Bouterse toen goed ?


  Maak melding

 19. @Pitbul … Als de Nieuwfront AC niet in de steek hadden gelaten, was de Nieuwfront nog steeds aan de macht geweest …
  Ben je het al vergeten ? LAAT IS LAAT Zijden ze tegen AC , dus LASI IS LASI , EN NU OPDONDEREN NAAR DE OPOSITIE BANKEN….


  Maak melding

 20. Nr.8 wiki(t)leaks ,
  Saneren , daar waar het noodzakelijk is!!!
  Kijk om je heen , in nederland noemen zij dat; ” snoeien om te laten bloeien ” !!!
  De ” nieuwe weg ” , dat is ons toekomstige beleid , probeer er aan te wennen .
  Nek’s no fout !!!

  SRANAN SA WINI !!!


  Maak melding

 21. @ pitbull

  Voor alle duidelijkheid Front is niet afgewezen door het volk!!!!! Als de verraders Somo en Brunswijk niet de overstap hadden gemaakt naar de MC dan was Bouta nooit president geworden en dan was Front nog steeds aan de macht!!!!!!!!!!

  ben je net wakker na 1 jaar slapen.?..met 4 zetels voor de n.p.s hoe bedoel je niet afgewezen door het volk????? go sriebie baka yere …
  al was somo en brunsie er nog ook dan hadden ze geen meerderheid….ma ja pitbulls die weten ook niks zomaar reageer ik….


  Maak melding

 22. Leiden 17 december

  Naar aanleiding van de korte regeerperiode van DDB dient het volgende te worden opgemerkt.

  Ondanks de nodige stoten onder de gordel van de fronters, is er toch al een duidelijke lijn zichtbaar dat de regering het beste voor heeft met het volk.

  Er zijn binnen enkele mnd toch duidelijk relevante ontwikkelingen geweest die duiden op kundig bestuur.

  Het erkennen van nationale feestdagen is een heel respectabel besluit. Hollanders zouden deze dingen niet kunnen laat staan aanvoelen.

  Prima, de lijn uitgezet door Simons van respect tov elkaar binnen de surinaamse bevolking, zal een begin markeren van een beter Suriname. Wij zijn geen hollanders, onze culturele beginselen , zoals die oa zijn ontstaan in Ghana, Indonesie en India hebben een menselijk karakter, en veel meer diepgang en inhoud dan de westerse cultuur. Het advies is vasthouden. DDB heeft dat begrepen. Het direct optreden van de president tov van een corrupte Minister en zijn ontslag alsook het op het matje roepen van de hollandse ambassadeur duiden op direct en kundig handelen.
  Venetiaan liet Santhoki aan bij bewezen smokkel, DDB heeft direct ingegrepen.

  Tav het binnenlands bestuur dient te worden gesteld, dat anti fraude wetgeving en vervolging een zekere mate van prioriteit hebben. Grootschalige grond toeigeningen door met name fronters dient justitieel opnieuw te worden bekeken.Onteigening is dan direct noodzakelijk.

  De komende mnd dient er binnen het parlement te worden gepraat over het opzetten van een Staatsziekenfonds, een Aow en het invoeren van een dubbele nationaliteit voor surinaamse nederlanders.
  Aangezien het parlement nagenoeg plat ligt qua intiatieven, dit met name veroorzaakt door de fronters. Zal dit moeten door raamwetgeving. Gewoon invoeren de wetten. De infrastructuur en de bereidwilligheid onder de echte surinamers is er om het werk te doen.
  Het zoals altijd aangevoerde kostenplaatje, daar geloof ik niet in. Het geld is er haal het maar weg bij Staatsolie en de andere opbrengsten van de grondstoffen.
  Als dit gebeurt dan heeft Sur eind volgend jaar het belangrijkste gerealiseerd. Ik weet dat de wil er is, het DNA moet niet langer weigeren om te werken.

  Tav het buitenland
  Zoals ik al zo vaak heb gesteld, dient er tav het buitenland een position of power te worden ingenomen.
  Wij hebben de grondstoffen, dus wij krijgen het geld.

  De houding van de hollanders tov de surinaamse souvereiniteit is ronduit een slavenhouders mentaliteit. Wij hebben de Hollanders en de Amerikanen helemaal niet nodig. Waarvoor om onze grondstoffen voor niets af te geven. Hollanders hebben geen moraal kijk maar naar de laatste affaire, de zgn pedo affaire.
  Zedeloosheid en bandeloosheid is primair en eminent bij hun aanwezig.
  De westerse samenleving, welvaart, welnee, het is meestal schijn die bedriegt, zeker op het gebied van moraal.
  Wij kunnen beter met Chavez en Castro verder. Veel landen zoals China, Indonesie en India zitten te wachten om ons een goede prijs voor de grondstoffen te geven, met hoop op betere relaties op allerlei gebieden.
  Bouterse heeft met Venezuela een uitstekende deal gemaakt, meer volgt hopelijk.
  De deal met I Am Gold dient komend jaar te worden beeindigd. 5% voor Sur is onacceptabel. Desnoods door nationalisatie. Sur is een souvereine staat en bedrijven op grondgebied mogen worden genationaliseerd.
  Geef Cuba of Venezuela dan maar de rechten klaar uit.
  Van een groot aantal hollandse en amerikaanse bedrijven dient daarna te worden onderzocht of nationalisatie niet geindiceerd is.
  Suriname kan het zelf.

  Mr Roy Siwpersad
  Jaihint@hotmail.com


  Maak melding

 23. Nr 5

  Front heeft er niets van gebakken volgens jou?? Ben je wel goed ben je hoofd vraag ik me dan af!!! Ken je de munt eenheid van Su nog in de jaren 90??? Het waren biljetten met heel veel nullen dr op, zo waardeloos was het geld!!! En het front heeft al die nullen weten weg te werken en de SRD zo weer stabiel gemaakt!!!! Als je geschoold was zo je ook begrijpen dat is een operatie was waar je u tegen zegt zeker omdat de staatskas toen leeg geplunderd was achter gelaten!!!!!


  Maak melding

 24. De schaamteloosheid van deze levende fosielen is gewoon stuitend. Is er dan niemand tussen die gasten die visie koppelt aan consequenties. Ai boy, macht corrumppeert. Die lui snappen nog steeds niet waarom ze weggestemd zijn en gaan met blinde arrogantie vrolijk verder. Ach, wellicht en hopenlijk de laatste stuiptrekkingen van de “apartheidspolitiek”. Gelukkig!!!! eindelijk richting vooruitgang.


  Maak melding

 25. De meeste commentaren die ik lees gaan ervan uit dat het Surinaamse volk rationeel denkt, dat is echter niet zo. Eerst jagen ze de regering van Bouta met groot machtsvertoon weg (mi wan mi owroe soesoe backa) en stemmen massaal Frontaal, een paar jaar later stemt men massaal weer op Bouta. Wie is er nu gek? Wedden dat ze straks massaal Bouta weer wegstemmen? Het Surinaamse volk weet gewoon niet waarom zij gaat stemmen, eigenlijk zou men het volk van Suriname het stemrecht moeten ontnemen voor zoveel onnozelheid, men zwalkt toch maar van de ene boevenbende naar de andere. Een ezel stoot zich nooit tweemaal aan dezelfde steen, het Surinaamse volk stoot zich herhaaldelijk aan dezelfde rotsblokken ze zijn hier dus stommer dan een ezel. Het Surinaamse volk verdient een corrupte regering want de meeste Surinamers zijn of onnozel of zelf corrupt. Ik heb daarom geen medelijden met Suriname als het slecht gaat in het land, ik zit er middenin en ik kijk ernaar, zij roepen de ellende in tegenstelling tot Haïti zelf over zich af. Op wie zou men dan moeten stemmen? Wel, wat had je gedacht van DOE? Maar nee, men zegt dan DOE lijkt wel eerlijk, maar ze zijn maar een kleine partij, ‘joe o las joe Sting if joe stem tap Doe’. Wel, op die manier wordt DOE natuurlijk nooit groot en krijgen we steeds weer de oude boevenbendes aan de macht.


  Maak melding

 26. Vinden jullie het nu gek wat in suriname gebeurt???

  De regering van Meneer Bouterse heeft een VERBORGEN AGENDA!!! Regering Bouterse is totaal niet met lands belang bezig…..

  Op termijn zijn wij allemaal verliezers!!!!! Mogen /moeten wij weer volop paketten en geld gaan sturen voor familie en vrienden. MIND MY WORDS…..

  Groet, ram, ram (Veel wijsheid)

  Lalbhadoer


  Maak melding

 27. “Het volk van Suriname is zeer bezorgd over de ontwikkelingen in onze Republiek.Aldus NF.Nieuw St(F)ront bedoelt hiermee het volk van de oppositie.Jullie hebben 15 jaar de macht gehad en noem een productiebedrijf dat jullie hebben opgericht.Ik ken er een paar die Nieuw St(F)ront in de vernieling hebben gestort.Deze regering zit pas 4 maanden en nu reeds commentaar.Laten ze de wens van het VOLK uitdienen en zorg jullie voor verfrissende gezichten.Voorlopig zie ik deze coalitie de 5 jaar uitzitten met een optie van nog 5 jaar.Ambtenaren en functionarissen bij staatsbedrijven die sjoemelen en bedriegen moeten natuurlijk het veld ruimen.Het Nieuw Front roept het volk op zich eensgezind in te zetten om de neergang een halt toe te roepen en de belangen van onze natie veilig te stellen.”Gaan jullie proberen het VOLK op te ruien voor een VOLKSOPSTAND? Trouwens jullie VOLK (achterban) stelt niets meer voor gezien de verkiezingsuitslag.


  Maak melding

 28. @vleermuis

  Je posting eindigd met een walgelijke opmerking en ik hoop dan ook dat de MODERATOR je per direct ban-t.

  Overigens is het feit dat DDB gekozen is slechts een volmacht om het volk te dienen naar beste vermogen. Tot op heden heeft hij dit niet gedaan en het volk heeft dan het volste democratische recht dit mandaat weer in te trekken.
  Incompetentie, wangedrag, nepotisme, etc zijn elk opzich al voldoende reden.


  Maak melding

 29. nr30
  Venetiaan heeft al die jaren niets uitgespookt.

  Rachid

  gelukkig maar anders zouden je nabestaanden ook een kaarstje voor jou moeten aansteken.
  Venetiaan heeft niemand vermoord of laten vermoorden.


  Maak melding

 30. Het heeft er veel van dat het die auwe bokken zelf zijn die bezorgdjheid uitstralen, want stel je voor dat zij nooit meer aan de macht komen. Over 5b jaar is dwingeland Vene 80.

  Ga tot op je lauweren rusten mannekes.


  Maak melding

 31. Nr.2 vleurmeisje ,
  In het algemeen wordt dat van de oppositie verwacht , maar helaas , zij houden zich liever bezig met demonen-creatie en trachten
  een wonder te fabriceren middels hun ” obstructie-stokje ” !!!
  De oppositie is regeer-geil en is verslaafd aan creeren en corrigeren behoort niet tot hun vocabulair !!!
  En dat veroorzaakt een heleboel ernstige bezorgheid bij het surinaamse bevolking .

  Stre de fu stre
  Wi no sa frede
  Republiek Suriname Voorwaarts
  Voorwaarts richting het geluk/overwinning
  Sranan sa wini
  Het vaderland of de dood !!!


  Maak melding

 32. Nr 23

  Als je wilt reageren prima maar doe je huiswerk goed!!! Veel Surinamers lijden aan dementie als het uitkomt!!!!! Volgensmij stont het Front op het punt opnieuw te gaan regeren omdat Brunsie de eerste overeenkomst met Bouta naast zich had neergelegd en naar het Front was gestapt, ook daar had hij een overeenlomst getekend die hij helaas niet is nagekomen!!!! Front zou met Brunsie en Somo wel een meerderheid hebben gehaald, geen absolute meerheid om de President direkt aan te kunnen wijzen maar wel een meerderheid om te regeren!!!! Klopt dat de NPS is afgestraft en terecht m.i. maar de andere frontpartijen hadden nog wel zetels behaald!!!! Dat Bouta nu president is heeft hij puur aan de ex-frontpartij van Brunsie en Somo te danken!!!!!!!


  Maak melding

 33. Posting 24 ( Mr.Roy S.)
  Na het lezen van Uw boven genoemde posting kon ik slechts een opmerking maken n.l.

  Niet alle meesters in de rechten zijn het recht meester ”

  Groeten
  Latish.


  Maak melding

 34. Nr.25 Pitbully,
  Surinaamse staatskas is leeg en de oorzaakt ligt in het feit dat Vene-Sardjoe re-gering
  dealtjes had gemaakt op basis van 05% voor de republiek Suriname tegenover 95% voor de vreemde multi-nationals .
  Inderdaad het was een opera(c)tie en daarom had het bloedende volk de re-gering Vene-Sardjoe op een zeer gepaste en juiste manier de re-gering Vene-Sardjoe op 25 mei 2010 jl massaaal en frontaal bedankte !!!
  A bun , te so fara .
  Ina moro tin .

  Stre de fu stre
  Wi no sa frede
  Republiek Suriname Voorwaarts
  Voorwaarts richting het geluk/overwinning
  SRANAN SA WINI
  Het vaderland of de dood !!!


  Maak melding

 35. Nr.33 Neusi ,
  Incompetentie ,wangedrag , nepotisme etc waren de feitelijke redenen die het surinaamse volk had bewogen om de re-gering Vene-Sardjoe richting oppositie-banken zitting te nemen .
  Vergeet het nooit , het volk beslist !!!
  A bun , te so fara .
  Ina moro tin .

  Stre de fu stre
  Wi no sa frede
  Republiek Suriname Voorwaarts
  Voorwaarts richting het geluk/overwinning
  SRANAN SA WINI
  Het vaderland of de dood !!!


  Maak melding

 36. pitbull pitbull

  veel Surinamers lijden aan dementie als het uitkomt!!!!!?????

  sanggg ai deze man/vrouw gaat echt ver…
  de 78% van de kiezers van mega.comb…is tussen de 18-35 jr lijden deze jonge frissen surinamers aan dementie?? zoo verrasend..ik ook dus?? nogmaal is geen somo of brunsie schuld,, het volk heeft gesproken…duidelijk wel met nwe stront 15 jr armoede is tog genoeg vriendtjes politiek..enzo. land verkoper onze goud weg geven voor en 5% over houden…somo die asamblee voorzitter was leek meer de president,,,lappen gronden verdelen aan wie op hem lijkt en ga zo maar door.. bitbull..tang boeng..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.