Benefit Gala Liefde Overwint voor Suriname

3

Evenals voorgaande jaren organiseert de Stichting Liefde Overwint op zaterdag 18 december een bijzonder Diner Benefit Gala in gebouw Amstelborgh te Amsterdam. Patrick en Astrid Rechards, bestuursvoorzitters zijn initiatiefnemers, terwijl Patrick’s Catering op sublieme en smakelijke wijze een onvergetelijk Gala diner zal verzorgen.

Van de opbrengst van het Gala van vorig jaar, zijn begin dit jaar zo’n 1000 arme kinderen in Suriname voorzien van schoolkleding en schoolmateriaal. De opbrengst van het Diner Benefit Gala 2010 zal worden bestemd voor de verschillende projecten in Saramacca-Suriname. Hier heeft de stichting Liefde Overwint een huis laten bouwen voor opvang van verslaafden. In het re-integratieproject, door middel van het bewerken en verbouwen van groenten en fruit, worden de ex-verslaafden voorbereid op de terugkeer naar de maatschappij en samenleving.

galaDe presentatie van het Gala is in handen van John Hofwijks, terwijl een heel aantal bekende (Gospel)musici belangeloos hun medewerking verlenen. Namen als Dwight Dissels, Jamal (Xfactor), Ernst van de Zaak, Freddy Gumbs, Muriël Blijd, Rev’n Ros (Xfactor), Ernest Darko, Amo, Joshua Kotadini, Luigiano (Xfactor), Junaida Ferero en een speciaal optreden van Bisshop Steve Meye uit Suriname. Stanley Hofwijks, pastor van Maranatha Ministries zal een inspirerende voorbeschouwing geven op 2011. Verder zijn er tijdens de avond allerlei verrassingselementen en zal de bekende entertainer en TV persoonlijkheid Jörgen Raymann “gekroond” worden tot “special ambassador” van Liefde Overwint.

3 REACTIES

  1. Ik smeek veel Zegen voor de “Stichting Liefde Overwint”, ook voor allen die hun bijdrage leveren aan de realisatie van de goede daden van deze stichitng. Dat er wordt omgekeken naar de armen en verdrukten in de wereld, dat kanslozen worden gesteund om uit de duistere hoeken van het leven uit te treden en de Wegen des Here te bewandelen, is mijn wens en verzoek aan de Almachtige. Veel succes broeders en zusters!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.