Wereldpremière Sonny Boy in Circustheater

0

De wereldpremière van de verfilming van het boek Sonny Boy vindt op maandag 17 januari plaats in het Circustheater in Den Haag. Dat heeft distributeur A-Film zondag gemeld. Sonny Boy is de verfilming van het succesvolle boek van auteur Annejet van der Zijl.

De schrijfster reconstrueerde het waar gebeurde verhaal van de zwaarbeproefde liefde tussen een Surinaamse immigrant en een getrouwde blanke vrouw in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw. Van het boek zijn alleen al in Nederland meer dan 320.000 exemplaren verkocht.

Regisseur Maria Peters (Kruimeltje) werkte vier jaar aan de verfilming van het verhaal. Bij de eerste vertoning zijn de regisseur, de schrijfster en alle hoofdrolspelers aanwezig, zoals Ricky Koole, Sergio Hasselbaink, Marcel Hensema en Frits Lambrechts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.