Naarendorp kanshebber ambassadeurschap in Parijs

20

PARAMARIBO, 13 dec – Mr. Harvey Naarendorp maakt groot kans Suriname’s eerste ambassadeur te worden in Frankrijk. Dit zegt minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken, Buza. Marlon Mohammed Hussain is de meest waarschijnlijke kandidaat voor de post in Brazilië. De vervanging op de diplomatieke posten is in volle gang.

Ambassadeurs en ander diplomatiek personeel op de posten in Brazilië, Washington, Zuid-Afrika en Amsterdam zijn al teruggeroepen. “Het is een logisch gevolg van de verandering van het buitenlands beleid. Buitenlandse posten dienen door vertrouwensmensen ingenomen te worden”, zegt Lackin tegenover de Times of Suriname. Harvey Naarendorp was in de jaren tachtig minister van Buitenlandse Zaken.

20 REACTIES

 1. Wordt het tijd voor vernieuwing op de buitenlandse posten. Mr. Naarendorp is van de oude stempel,kan liever op de achtergrond blijven dan dat hij op de voorgrond treedt.Geef de jongeren een kans en sluit ze niet uit en laat de ouderen hun dan een push geven.


  Maak melding

 2. Landgenoten in Nederland er is in De Pers van vandaag een artikel over Openbaar bestuur verschenen. “Partijen kapen alle mooie baantjes ” ga ’t lezen dan zul je begrijpen hou dat zit in Suriname op dit moment. Ook in Nederland geldt: zonder partijkaart kom je er niet! In Nederland wordt keurig een vacature geplaatst, met profielschets. Maar er zijn duizend en één manieren om dat te omzeilenen je vriendje op een plek te krijgen! De nieuwe eliteinvesteert in haar eigen toekomst! Dat heeft de VHP ook gedaan. En dat bedoelde Martin met zijn voor de VHP-ers zeer omstreden uitspraak over JustPol posten.


  Maak melding

 3. Thank you, 8 december 1982. Hij is de masterbrain van dit incident. Nu wordt hij rijkelijk beloond. Men vergeet dat verraad en verrader op den lange duur beloond zullen worden. Harvey en Alibux zijn twee moordenaars.


  Maak melding

 4. Niet te geloven,gaat er geen lichtje branden,Wie is ..of…was naarendorp,oh..geheugen effe–opfrissen,langzaam,maar zeker kruipen ze erin,een voor een haalt ddb,ze weer binnen.Verandering gilden er een heleboel,ja ,maar dit is verandering,jazeker ,maar met de de logica van meneer chavez.Zuid-amerika had ooit maar 3landen zonder militair bewind en of een dictator,nu langzamerhand zal dat maar 2 worden(guyana,en frans-guyana)vergeet niet ooit zocht ddb contact met bisshop,en nu chavez,die zijn notitieboekje heeft achtergelaten.


  Maak melding

 5. Als een arm land wat miljarden te zien krijgt,laten ze het ook breed hangen.De show gaat maar door.Ik ben benieuwd of Sarkozy hem accepteert.Want lackin praat steeds voor zijn beurt.

  Cobie.


  Maak melding

 6. “Het volk van Suriname” wat heb je jezelf aangedaan. Overal zie de mensen van het “MOORD COMMANDO” uit december 1982 als paddestoelen uit het bejaardenhuis schieten.

  Als je jezelf nu niet redt, dan is het over enkele weken echt te laat.

  Jongeren (mannen en vrouwen) is dit waarvoor jullie gekozen hebben? Waar blijven jullie kansen en ideeën?

  Is dit nu jullie juiste man op de juiste plaats?
  Als je in het bos bevindt dan kan je de grootte van het woud niet zien. Ik huil met jullie mee.


  Maak melding

 7. Ik kan mij heel goed voorstellen dat jij vindt dat het niet goed gaat met dit land. Waar woon jij? Bij bakkerij Fernandes zak ik van de middag een meneer met een Nissan zo groot als een huis, een contrast met de zovelen, die geen brood op de plank hebben.

  Wij gaan voor de have nots!!!


  Maak melding

 8. hahahaha lees de reactie van een clown op nummer 11, veel beloven en geen moer doen daar zijn ze goed in gebakken lucht verkopen aan die arme bevolking terwijl een minister van OW&V abrahams rond rijd in gepantserde auto, hij verbouwd zijn kantoor voor meer dan 200.000 een bank directeur die 80.000 srd verdiend per maand moordenaars vrienden van bouterse die beloond zijn met hoge posten alibux naarendorp,linksgeer, dino bouterse.
  Pinto hoeveel van die beloftes zijn al waargemaakt vertel ons dat hier idioot dat je ben.


  Maak melding

 9. Alsof de surinamers in Nederland het beter hebben hahahah laat me niet lachen.
  meniging wordt mishandeld en verkracht, ook in het huwlijk zwarte vrouwen.
  zwart is zwart.creool, Hindu, moslim javaans, indiaans.
  die witte man kent geen onderschijn, als hij je maar kan vernederen.
  .
  Maarach, die surinaamse vrouw,ziet die witte man als god,desnoods verbreek ze haar relatie, en haar bruine kinderen dan?.
  Die zijn voer voor de politie.Opsluiten maar.
  Geen witte man of vrouw gaat zeggen aan die zwarte vrouw, den eraan, je bent zwart mischien licher dan de andere maar je bent surinaams, doe niet niet als een een witte vrouw ik schaam me voor je je.
  Ik ga je ontslaan als je als een wittee vrouw doet, want dat ben je niet.
  Die witte man zegt, als je maar blijf zuigen na het het werk, vind ik het prima.pijpen maaar!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 10. Harvey Naarendorp

  vertrouwensmensen voor wie of wat??? Niet voor de bevolking van SME!!

  Citaat: “Het is een logisch gevolg van de verandering van het buitenlands beleid. Buitenlandse posten dienen door [b]vertrouwensmensen[/b] ingenomen te worden”, zegt Lackin.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Harvey_Naarendorp
  Op verzoek van de aan de macht gekomen militairen werd hij secretaris van de Commissie Ontwikkelingssamenwerking Nederland-Suriname (CONS). In die periode was Naarendorp net overgestapt van de Volkspartij van Ruben Lie Pauw Sam naar de daarvan afgesplitste Revolutionaire Volkspartij (RVP), die een nauwere band voorstond met de Nationale Militaire Raad (NMR).

  In januari 1981 volgde hij André Haakmat op als minister van Leger en Politie, Justitie en Buitenlandse Zaken. Bij het aantreden van de regering-Neijhorst eind maart 1982 werd Naarendorp minister van Buitenlandse Zaken

  In maart 1983 behoorde hij tot de oprichters van de 25 Februari-beweging die tot doel had om de uitgangspunten van de revolutie van 1980 te bewaken. Uit deze beweging zou later de Nationale Democratische Partij (NDP) voortkomen

  was hij van 1987 tot 1991 ambassadeur van Suriname in Brazilië


  Maak melding

 11. @11 P into:
  P into his mouth. P van kleine Pink betekent in het Engels als het omhoog wijst Pee hetgeen aangeeft dat je wilt plassen. into betekent “erin” en mouth betekent “mond”. Empty head. De rest is duidelijk.


  Maak melding

 12. December 14th, 2010 at 8:31 pm
  @11 P into:
  P into his mouth. P van kleine Pink betekent in het Engels als het omhoog wijst Pee hetgeen aangeeft dat je wilt plassen. into betekent “erin” en mouth betekent “mond”. Empty head. De rest is duidelijk.

  Pee

  Peetje,
  Plassen wel ja, ik zal je het waarin maar besparen.


  Maak melding

 13. De heer Naarendorp was lid van de bloedraad, die besloot dat Bouterse’s politieke en persoonlijke vijanden letterlijk een kopje kleiner moesten worden gemaakt door hen te vermoorden respectievelijk hun vakbondskantoren en radiostations in brand te steken. Daarnaast staat Harvey Naarendorp bekend als een oplichter die van het Caraibische Comitee voor de Mensenrechten, waarvan hij secretaris was, ongeveer US$150.000,00 stal. Aan vrienden verkocht hij auto’s waarvan na enige tijd bleek dat ze op afbetaling waren gekocht en niet afbetaald. Harvey Naarendorp is een slecht mens, die Suriname alleen maar ellende kan bezorgen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.