Seminar ‘Twining Suriname – Nederland’ in Den Haag

0

Op 13 december 2010 wordt in Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag een conferentie gehouden die in het teken staat van Twinning tussen Suriname en Nederland. De conferentie biedt de mogelijkheid om de resultaten te aanschouwen van verschillende ‘Twinning projecten’ tussen beide landen.

Centraal staan de volgende onderwerpen: Micro ondernemers, Mensen met een beperking en Ontwikkeling binnenland. De conferentie is gericht op de inspiratie en bewustwording van beleidsmakers en donoren die het effect van de Twinning tussen Nederlandse en Surinaamse maatschappelijke organisaties willen aanschouwen.

Naast indrukwekkende succes‐stories en voorbeelden uit de Twinningspraktijk biedt de conferentie u tevens de kans om met collega’s in contact te treden en de partners uit Nederland en Suriname beter te leren kennen. Gekozen is voor een kleine conferentie met maximaal 40 genodigden waarmee voldoende diepgang en ruimte voor discussie kan worden geboden.

13 december 2010, 13:00‐15:00 uur
Locatie: Perscentrum Nieuwspoort ‐ Den Haag
Info: robert.adrichem@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.